FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
un AUTOCAD mult mai ieftin pentru noi!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: un AUTOCAD mult mai ieftin pentru noi! Raspunde cu citat (quote)

Pentru cei care vor sa-si cumpere licenta de ACAD Autodesk exista o varianta aproape identica ce costa de......17 ori mai putin!
Este vorba de http://www.cadian.ro/ Aveti preturile pe site.
Productia softului este coreeana si am fost informat ca exista o legatura la origine cu Microsoft. Oricum, "descoperirea" imi pare grozava!

CADian Professional, Clasic, ARH, Architectural, Mech si ElectCAD, toate avand niste preturi incredibil de mici in comparatie cu produsele Autodesk unde preturile sunt INCREDIBIL de mari!

Descarcati trial de la ei si probati! Am avut o mare supriza!

Softurile sunt perfect compatibile cu cele corespondente facute de Autodesk si arata la prima vedere foarte bine! Merita incercat!
Sus
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
cristimm

Conectat la: 15 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit pe forum. Cred ca te-ai abtinut cu greu sa nu mai post-ezi nimic. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
audiofool

Conectat la: 23 Mai 2003

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Forumul asta fara momolo e ca nunta fara lautari Very Happy.
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

audiofool a scris:
Forumul asta fara momolo e ca nunta fara lautari Very Happy.

Clar, da' tare mi-e teama ca nu va fi activ din nou, sper sa ma insel, da' eu cred ca va posta doar din cand in cand.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu am revenit; adica nu voi posta nici un comentariu, doar citesc atunci cand am timp (in special publicitatea) si poate voi baga ceva pe la vanzari in viitor sau poate voi cumpara.

Am considerat stirea-gaselnitza ca fiind extrem de importanta! In prezent vreau sa mai cumpar niste licente noi si dupa ce am vazut sumele fabuloase (binestiute) cerute de Autodesk gasesc aceasta minune! Inca o data, pentru cine este interesat imi pare o stire foarte interesanta apropos de sumele cerute pe licentele software si discutia despre piraterie. Cu banii de o singura licenta Autodesk se pot cumpara aproape 17 licente din astea! Imi pare remarcabil!

Softul lor imi place pana la acest moment; sper sa-l mai incerce si altii si sa posteze daca au gasit buguri nasoale?
Sus
audiofool

Conectat la: 23 Mai 2003

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haide, momolo. Stim ca vrei. Si tu stii ca vrei. Ba mai mult: chiar si noi vrem. Hai... doar un click... acolo... unde scrie "intrare." Ca pe urma posturile se scriu ca si singure. Very Happy
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
Am considerat stirea-gaselnitza ca fiind extrem de importanta! In prezent vreau sa mai cumpar niste licente noi si dupa ce am vazut sumele fabuloase (binestiute) cerute de Autodesk gasesc aceasta minune! Inca o data, pentru cine este interesat imi pare o stire foarte interesanta apropos de sumele cerute pe licentele software si discutia despre piraterie. Cu banii de o singura licenta Autodesk se pot cumpara aproape 17 licente din astea! Imi pare remarcabil!

Intr-adevar, o informatie foarte buna! Am dat si eu soft-ul in teste ...

Mersi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hollow

Conectat la: 16 Feb 2005

MesajTrimis: Mar Iun 06, 2006 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Il iau si eu trial sa vad ce si cum.
Daca lucreaza chestiile de baza ala Acadului, pentru mine e absolut OK.

hollow

MesajTrimis: Joi Iun 08, 2006 10:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma joc cu el.

primele impresii :
- consum de resurse mult mai redus;
- imi lipseste polar-tracking;
- imi lipseste design center din Acad; are si asta un fel de Design Center, dar ca sa (CADian Explorer) dar pentru a introduce , de exemplu, un bloc dintr-un desen in desenul curent nu merge drag'n drop ci e un pic mai laborioasa procedura.

Cei care mai testeaza va rog postati impresii.

hollow

MesajTrimis: Joi Iun 08, 2006 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Corectie :

are polar tracking Smile

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum