Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
momolo Vizitator
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 11:57 am Titlul subiectului: un AUTOCAD mult mai ieftin pentru noi! |
|
|
Pentru cei care vor sa-si cumpere licenta de ACAD Autodesk exista o varianta aproape identica ce costa de......17 ori mai putin!
Este vorba de http://www.cadian.ro/ Aveti preturile pe site.
Productia softului este coreeana si am fost informat ca exista o legatura la origine cu Microsoft. Oricum, "descoperirea" imi pare grozava!
CADian Professional, Clasic, ARH, Architectural, Mech si ElectCAD, toate avand niste preturi incredibil de mici in comparatie cu produsele Autodesk unde preturile sunt INCREDIBIL de mari!
Descarcati trial de la ei si probati! Am avut o mare supriza!
Softurile sunt perfect compatibile cu cele corespondente facute de Autodesk si arata la prima vedere foarte bine! Merita incercat! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 11:57 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
cristimm
Conectat la: 15 Mar 2005 Mesaje: 1110 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai revenit pe forum. Cred ca te-ai abtinut cu greu sa nu mai post-ezi nimic.  |
|
Sus |
|
|
audiofool

Conectat la: 23 Mai 2003 Mesaje: 309
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Forumul asta fara momolo e ca nunta fara lautari . _________________ Rock is better than classical music. I can't open my windows and yell at my neighbors "HOW BOUT SOME BEETHOVEN MOTHERFUCKERS" |
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
audiofool a scris: | Forumul asta fara momolo e ca nunta fara lautari . |
Clar, da' tare mi-e teama ca nu va fi activ din nou, sper sa ma insel, da' eu cred ca va posta doar din cand in cand. _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am revenit; adica nu voi posta nici un comentariu, doar citesc atunci cand am timp (in special publicitatea) si poate voi baga ceva pe la vanzari in viitor sau poate voi cumpara.
Am considerat stirea-gaselnitza ca fiind extrem de importanta! In prezent vreau sa mai cumpar niste licente noi si dupa ce am vazut sumele fabuloase (binestiute) cerute de Autodesk gasesc aceasta minune! Inca o data, pentru cine este interesat imi pare o stire foarte interesanta apropos de sumele cerute pe licentele software si discutia despre piraterie. Cu banii de o singura licenta Autodesk se pot cumpara aproape 17 licente din astea! Imi pare remarcabil!
Softul lor imi place pana la acest moment; sper sa-l mai incerce si altii si sa posteze daca au gasit buguri nasoale? |
|
Sus |
|
|
audiofool

Conectat la: 23 Mai 2003 Mesaje: 309
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haide, momolo. Stim ca vrei. Si tu stii ca vrei. Ba mai mult: chiar si noi vrem. Hai... doar un click... acolo... unde scrie "intrare." Ca pe urma posturile se scriu ca si singure.  _________________ Rock is better than classical music. I can't open my windows and yell at my neighbors "HOW BOUT SOME BEETHOVEN MOTHERFUCKERS" |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | Am considerat stirea-gaselnitza ca fiind extrem de importanta! In prezent vreau sa mai cumpar niste licente noi si dupa ce am vazut sumele fabuloase (binestiute) cerute de Autodesk gasesc aceasta minune! Inca o data, pentru cine este interesat imi pare o stire foarte interesanta apropos de sumele cerute pe licentele software si discutia despre piraterie. Cu banii de o singura licenta Autodesk se pot cumpara aproape 17 licente din astea! Imi pare remarcabil! |
Intr-adevar, o informatie foarte buna! Am dat si eu soft-ul in teste ...
Mersi! |
|
Sus |
|
|
hollow

Conectat la: 16 Feb 2005 Mesaje: 899 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 06, 2006 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Il iau si eu trial sa vad ce si cum.
Daca lucreaza chestiile de baza ala Acadului, pentru mine e absolut OK. _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
hollow

|
Trimis: Joi Iun 08, 2006 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ma joc cu el.
primele impresii :
- consum de resurse mult mai redus;
- imi lipseste polar-tracking;
- imi lipseste design center din Acad; are si asta un fel de Design Center, dar ca sa (CADian Explorer) dar pentru a introduce , de exemplu, un bloc dintr-un desen in desenul curent nu merge drag'n drop ci e un pic mai laborioasa procedura.
Cei care mai testeaza va rog postati impresii. _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
hollow

|
Trimis: Joi Iun 08, 2006 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Corectie :