FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
achizitie deck
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
luleashca

Conectat la: 10 Mar 2006

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nashpa, vreau din ro...comertul occidental ma depaseste, ca si posibilitati practice de a cumpara Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 3:00 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Stereo

Conectat la: 16 Sep 2005

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.yamahamusic.ro/contact.htm
Sus
Stereo

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.masterhifi.ro/

Suna-i. Nu au ce scrie pe site. Au Teac si Marantz si cred ca si Denon .
Sus
Colonelu'

Conectat la: 30 Iul 2004

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

www.datasoft.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
luleashca

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok, multam, o sa merg la yamaha pe victoriei, internetul nu s-a inventat pentru ei Smile
Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...probabil c-am ajuns prea tirziu, ai intrebat de cea mai bunä marcä nou, te sfätuiam Tascam ceva 112 / 122
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
luleashca

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

drag a scris:
...probabil c-am ajuns prea tirziu, ai intrebat de cea mai bunä marcä nou, te sfätuiam Tascam ceva 112 / 122

nu ai ajuns prea tirziu ca nu bate la usha achizitia. de unde pot insa sa iau din ro ce recomanzi tu?
Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 1:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

material pt achizitzie de sunet, acu 30 de ani era magazinul "muzica" cred cä mai existä, nu? Echipament pt inregistrat muzicä.
Sus
alladdin321

Conectat la: 08 Apr 2004

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sfatul meu este sa o lasati BALTA! Nimeni nu mai vinde in tara deck-uri noi!!!! S-au dus cele high-end , iar singura sansa ar fi sa gasiti uitate prin vreun depozit sau magazin inchis temporar! Eu unul nu am mai vazut deck pe rafturile magazinelor de 3 ani - iar cele de atunci ereu niste dublucass - uri slabe! Singura sansa - CONSIGNATIA sau persoane care au cumparat deck-uri si nu le-au folosit!
Sus
luleashca

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu o las, nu o las, nu o las Smile oi gasi pina la urma fie in ro, fie pe afara. mai prospectez oricum.
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu as lua un deck nou - as alege generatia 80-85 sau ca 2nd choice 90 -aka AKAI GX95 II, PIONEER ELITE CT93
Sus
alladdin321

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

IR Babuin a zis:
Eu nu as lua un deck nou - as alege generatia 80-85 sau ca 2nd choice 90 -aka AKAI GX95 II, PIONEER ELITE CT93

Corect , second ditre ultimii mohicani (anii '90 au reprezentat apogeul erei deck-urilor) : AKAI GX-75 , 95 , Pioneer CT-91=CT-939 , CT-93=CT-959 , 979 (cu mici modificari) , Technics RS-B965 , Aiwa XK-009 , 007 , Yamaha K-1020, K-1200 , Sony TC-K808ES , TC-KA6ES , Kenwood KX-9010 , Luxman K-03,04,05 ...... Nu mai povestesc de modelele de top de la Teac si Nakamichi . Totul tine de starea in care gasesti aparatul! Ce pot spune sigur e ca asa ceva nu mai exista pe rafturile unui magazin de electronice noi!!!
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sau de exemplu un KENWOOD KX 9050S cu Dolby S model care arata bine in exterior insa inauntru e supriza! Very Happy

De acord ca ceea ce se mai gaseste de nou nu inspira incredere!

Deck-urile vechi in buna stare sunt FOARTE recomandabile. Un alt exemplu AIWA ADF-900, AKAI GX F91 sau chiar si la JVC se poate gasi ceva deosebit model anii 90!
Sunt multe modele superbe de la Nakamichi (...cam toate ale lor dealtfel!), AKAI, Pioneer, AIWA, Kenwood, Hitachi, Yamaha, Technics, Marantz, Revox, JVC, DUAL, Tandberg, dar mai sunt altele mai putin cunoscute ca de exemplu Aurex!
Sus
alladdin321

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 6:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Momolo , ma batea gandul sa iau si eu un Kenwood KX-9050 , poti sa-mi povestesti cum e inauntru? Ai vreo poza? Poate ma razgandesc. La kenwood am KX-7060S , KX-1100 , KX-880G , KX-4520 , KX-5010 si mai vreau unul . Nu stiu pe care sa-l aleg intre KX-9010 (mi-a placut mult - bargraf mare si lung) , KX-7030 si KX-9050.
Sus
Stereo

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Omul a cerut sfaturi pentru a achizitiona un deck nou. Nu second hand.
Atunci cand existau numai mag-uri si cass-uri era logic sa dai 2000 de dolari pe un casetofon. Dar acum cu atatea surse de muzica de calitate mai buna decat un deck mi se pare ilogic sa cheltuiesti atatia bani. Poate pentru colectie.
Banuiesc ca are nevoie omul de un deck sa mai asculte din colectia de casete pe care o mai are din cand in cand (eu de asta am cumparat unul). Si mai este o problema in continuarea ideii de mai sus: nu redarea a fost punctul critic al deck-urilor decente spre "high-end" ci inregistrarea. Iar daca nu o mai folosesti sau mai tragi doar din cand ca sa vezi cum s-a tras sau ca sa te simti si tu util (nu de alta dar ca sa tragi o banda necesita ceva cunostinte si ceva ureche sa faci reglajele) nu cred ca se justifica cheltuire unei sume mari de bani.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 2 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum