FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Magnetofon M 2405 S

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Sam Aug 19, 2006 2:20 am    Titlul subiectului: Magnetofon M 2405 S Raspunde cu citat (quote)

Salutare , am intrat de curand in posesia unui magnetofon UNITRA M 2405 s, modelul cu vumetrein dublu bloc ,. Dar din pacate imi lipsesc butoanele de la comutatorul de viteze si de la comutatorul de piste , . Daca ma poate ajuta cineva , asi fi recunoscator! ..... De asemenea sunt interesat in achizitionarea de magnetofoane (am o armata de maguri comuniste) . Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Aug 19, 2006 2:20 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Aug 22, 2006 9:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din astea cu VU dublu sînt trei modele. Pe care-l ai ?

1 - Complet argintiu (finali transistorizați) = ca ZK 246
2 - Jumate negru, jumate argintiu (finali transistorizați) = ca ZK 246-2
3 - Negru complet (finali pe integrate de tesla) = ca M 2405 S FORTE cu VU separate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djmk1988

MesajTrimis: Mar Aug 22, 2006 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Il am pe cel jumate negru jumate argintiu . Cu vumetru in dublu bloc cu et final trasistorizat .
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ăsta e ZK 246-2 rebotezat.
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 10:38 pm    Titlul subiectului: UNITRA m 2405 s Raspunde cu citat (quote)

Chiar nu are nimeni butoanele alea ? , ca imi e cam greu fara ele , si pentru un colectionar ca mine , aspectul conteaza foarte mult Sad
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 10:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dacă ai vreo rudă sau prieten apropiat în DE pune-l să scormone în ebay-ul german că e plin de ele.
Să-ți ia unul să-l demonteze pt. piese și să-ți trimită piesele toate fără șasiu într-un colet.
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: Magnetofon M 2405 S Raspunde cu citat (quote)

De unde prieten in DE ? Sad , ideea este daca are cineva de aici din romania butoanele alea provenite probabil de la un magnetofon descompletat
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum