Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
c99a
Conectat la: 21 Apr 2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 5:31 pm Titlul subiectului: Caut un cd player portabil de calitate |
|
|
cam ce "marca" imi puteti recomanda inafara de sony ?
mentionez ca pricipalul lucru care ma intereseaza este calitatea sunetului. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 5:31 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
George(sb)

Conectat la: 16 Dec 2005 Mesaje: 623 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt fan mp3, dar pentru strada iti recomand cu caldura un stick, reda foarte bine(in comparatie cu multe placi de sunet), oricum nu cred ca ai niste casti portabile la care sa se simta o diferenta considerabila, consum redus, dimensiuni reduse, daca are si peste 1gb te-ai scos , ripuiesti si tu cd-urile la 256 si va suna excelent + de asta sticku nu face fite daca fugi _________________ "Fereste-ma Doamne de prieteni…… ca de dusmani ma feresc si singur !" |
|
Sus |
|
|
c99a
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ok parerea ta.
numai ca eu am nevoie sa imi citeasca cd-uri (multe ) pe care le am deja (toata muzica fiind stocata deja pe ele).
nu va fi folosit pt strada neaparat; as avea nevoie pt diverse plecari de lunga durata (cateva saptamani) de langa pc.
a, si un bitrate de 192 e arhisuficient pt ceva portabil. |
|
Sus |
|
|
butch

Conectat la: 08 Noi 2004 Mesaje: 1597 Locatie: in canal, la un aurolac
|
|
Sus |
|
|
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005 Mesaje: 932 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Philips Expanium |
|
Sus |
|
|
c99a
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
interesant, dar nu mai gasesc expanium la vreun magazin prin romania... pacat, era o varianta buna.
dar de panasonic ce parere aveti ? |
|
Sus |
|
|
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005 Mesaje: 859
|
|
Sus |
|
|
cosminnichitov
Conectat la: 03 Mar 2004 Mesaje: 490 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
usernamex a scris: | Philips Expanium |
am un Philips Expanium exp 7361 slim etc.
citeste foarte bine pentru un portabil, cu 2 baterii prismatic cell are autonomie de 50h (si asta dupa un an si ceva de utilizare zilnica) iar daca vrei sa-l faci "sa sara" tre sa te chinui mult si bine (l-am folosit la ski, unde complexitatea miscarilor este mare, si n-am avut nici o problema)
recomand
respecte _________________ Maneaua-i rupta din rai!!! |
|
Sus |
|
|
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005 Mesaje: 932 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
e unul de vanzare si pe okazii...
numai cine nu vrea nu gaseste... |
|
Sus |
|
|
tormentor
Conectat la: 26 Sep 2006 Mesaje: 36 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
decat un ''tanc'' de cdplayer mai bine iti iei un mp3 sau un ipod nano
eu am un mp3 iriver t30 ieftin si bun bateria tine 50 h si castile care vine cu playerul sunt sennheiser  |
|
Sus |
|
|
c99a
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
vazusi expaniumul pe okazii...
vroiam ceva nou cu garantie, dar ma adaptez in caz ca e nevoie
si iriveru e o idee foarte buna, am gasit deja pe okazii...
multumesc foarte mult pentru sugestii |
|
Sus |
|
|
CaLin
Conectat la: 23 Sep 2005 Mesaje: 59
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cel putin , am un cd-player sony , si pot sa spun cu "mana pe inima " ca inca nu am patit sa imi " sacadeze " sau sa dea ceva erori de citire la melodii chiar si in timp ce fugem, in schimb l-am testat cam la ce nivel incepe sa rateze si pot zice ca trebuie scuturat serios ca sa dea rateuri.
Cat despre sunet eu cel putin ma declar multumit, nu sunt eu foarte pretentios dar toti cei care l-au ascultat au avut o impresie buna.
Singurul avantaj al cd-playerelor ar fi cu nu ai nevoie de pc pentru melodii, care pentru mp3 player cu memorie este vitala prezenta lui, tot ca si avantaj ar fi ca poti sa " schimbi " repede memoria cd-playerului daca ai cd la tine )) _________________ ............ |
|
Sus |
|
|
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006 Mesaje: 387 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu si un minidsc portabil? (am eu unul de vanzare  |
|
Sus |
|
|
AbsoluteAudioFan
Conectat la: 12 Mai 2003 Mesaje: 1203
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Panasonic sau SONY. Cei din urma au 'pierdut' mai putin in ultimii 10 ani la portabile (unele modele sunt chiar reusite).
Philips sunt ergonomice si pot arata 'cool' (depinde de gusturi), dar sunetul e 'greu' iar earphones sunt 100% cheapo-style (in special pe partea de sunet).
Eu am un SONY D-NF400, CD, MP3, Atrac3Plus (totusi softu' cu care vine e de kko), radio AM/FM. Totu' la 80Euro. Ceva probleme de ergonomie il face totusi dificil in folosire...
Ulterior au venit (anu' asta) cu D-NF420, idem, dar folosind o singura baterie (motiv pt. care a devenit mai usor, insa durata de funct. s-a scurtat cu 30%). Din acelasi motiv pe 420 nu poti asculta la casti adev. (Senn's 470, cazu' meu, din motive de volum f. 'diluat')..
Oricum, chiar in aparenta similar au rezolvat cam tot pe partea de ergonomie/functionare, basca un display mai bun. Si, culmea, s-a vandut cu vreo 10-20Euro mai putin... |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mi-am luat cdplayer portabil Panasonic SL-SX450 ("tin minte" denumirea deoarece il am pe masa). Castile din dotare, cred ca doape, le-am uitat de cum l-am cumparat. Cu niste casti bune se aude frumos in linistea serii in avion sau tren. Mi-a tinut companie cu mare bucurie. Merge cu 2 baterii obisnuite mici si consuma putin. Recomand, se pare ca nu da rateuri, este foarte rezistent si citeste orice. Am cautat ceva care se aude bine pe mp3 deoarece la drum lung nu e cazul sa car un geamantan cu discuri! Are vreo 2 trepte de corectie pe bas foarte reusite pentru casti ieftine, mici si proaste.
Aparatul este si foarte usor cu un aspect placut.
Am vrut initial sa dau putini bani pe criteriu ca nu-mi trebuie decat cateva zile pe an....insa nu m-am indurat sa platesc acele pocnitori sinistre, plastice oribile la pretul de sub 60 euro! Panasonic, Philips si Sony mi-au atras atentia si dintre astea Panasonic imi pare brandul care tine cel mai mult la calitate orice fabrica! |
|
Sus |
|
|
|