Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
tvtoon2000
Conectat la: 12 Noi 2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 1:16 pm Titlul subiectului: rodaj boxe B&W 602S3 |
|
|
Va rog sa imi spuneti daca la boxele B&W 602S3 este nevoie de rodaj , iar in caz afirmativ cum se face acest rodaj - nr. de ore si eventual setari amplificator daca e cazul (ex. volum , cu sau fara loudness etc. ) |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 1:16 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
AbsoluteAudioFan
Conectat la: 12 Mai 2003 Mesaje: 1203
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca la orice boxa: baga muzica la greu, diversa si la vol. dif., dupa caz, cateva ore pe zi. Repeta activitatea in fiecare zi timp de... de cate vrei ori tu. Nr. de ore e relativ.... |
|
Sus |
|
|
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
O metoda mai putin ucigatoare pentru vecini:
1. Cableaza una din boxe in antifaza (obligatoriu)!
2. Pune-le fata in fata, la distanta minima.
3. Da cu basi in ele (daca ai inregistrari monofonice sau amplificatorul are comutator de "mono" este si mai bine)! Vei fi surprins ce excursii face membrana difuzorului de basi in conditiile in care tu nu auzi mai nimic... |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta e ca si cum ai face rodaj la masina cu pedala de acceleratie in podea. Sigur-sigur nu dauneaza un rodaj atat de violent ?  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C a scris: | Asta e ca si cum ai face rodaj la masina cu pedala de acceleratie in podea. Sigur-sigur nu dauneaza un rodaj atat de violent ?  | Ai dreptate! Probabil trebuia sa nuantez precizind "...in limitele de putere tolerate de boxe" sau "pina la intrarea in limitare/distorsiuni".
Am presupus insa ca raspund unei persoane cu minime cunostinte in domeniu  |
|
Sus |
|
|
tvtoon2000
Conectat la: 12 Noi 2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Sam Noi 18, 2006 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc , pentru raspunsuri , asa o sa fac. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Sam Noi 18, 2006 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Va rog sa imi spuneti daca la boxele B&W 602S3 este nevoie de rodaj , iar in caz afirmativ cum se face acest rodaj - nr. de ore... | - simplu! Le sui in masina si le plimbi aprox 5000 Km fara sa le zdruncini! Ca ore....depinde de viteza!
Serios vorbind, rodajul alora se face destul de greu, adica cer mult timp. Am avut si eu deastea si le-au trebuit cam 1 an de folosire (in general la puteri mici) ca sa-si dea drumul frumos. Cum am terminat de rodat la ele le-am si vandut!
Nu iti recomand totusi sa le fortezi pana fleoscaie membrana. Iti recomand rabdare. Le vei folosi in mod normal si dupa cateva saptamani vor incepe sa se "rotunjeasca" la bas. Efectul rodajului nu este foarte puternic, mai trebuie un sistem bun ca sa-l apreciezi....si, evident, muzica buna, nu manele (care ard boxele)!  |
|
Sus |
|
|
|