FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
rodaj boxe B&W 602S3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tvtoon2000

Conectat la: 12 Noi 2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 1:16 pm    Titlul subiectului: rodaj boxe B&W 602S3 Raspunde cu citat (quote)

Va rog sa imi spuneti daca la boxele B&W 602S3 este nevoie de rodaj , iar in caz afirmativ cum se face acest rodaj - nr. de ore si eventual setari amplificator daca e cazul (ex. volum , cu sau fara loudness etc. )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 1:16 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca la orice boxa: baga muzica la greu, diversa si la vol. dif., dupa caz, cateva ore pe zi. Repeta activitatea in fiecare zi timp de... de cate vrei ori tu. Nr. de ore e relativ....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O metoda mai putin ucigatoare pentru vecini:
1. Cableaza una din boxe in antifaza (obligatoriu)!
2. Pune-le fata in fata, la distanta minima.
3. Da cu basi in ele (daca ai inregistrari monofonice sau amplificatorul are comutator de "mono" este si mai bine)! Vei fi surprins ce excursii face membrana difuzorului de basi in conditiile in care tu nu auzi mai nimic...
Sus
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta e ca si cum ai face rodaj la masina cu pedala de acceleratie in podea. Sigur-sigur nu dauneaza un rodaj atat de violent ? Confused
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmin_C a scris:
Asta e ca si cum ai face rodaj la masina cu pedala de acceleratie in podea. Sigur-sigur nu dauneaza un rodaj atat de violent ? Confused
Ai dreptate! Probabil trebuia sa nuantez precizind "...in limitele de putere tolerate de boxe" sau "pina la intrarea in limitare/distorsiuni".
Am presupus insa ca raspund unei persoane cu minime cunostinte in domeniu Wink
Sus
tvtoon2000

Conectat la: 12 Noi 2006

MesajTrimis: Sam Noi 18, 2006 12:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc , pentru raspunsuri , asa o sa fac.
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Sam Noi 18, 2006 12:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Va rog sa imi spuneti daca la boxele B&W 602S3 este nevoie de rodaj , iar in caz afirmativ cum se face acest rodaj - nr. de ore...
- simplu! Le sui in masina si le plimbi aprox 5000 Km fara sa le zdruncini! Ca ore....depinde de viteza! Very Happy

Serios vorbind, rodajul alora se face destul de greu, adica cer mult timp. Am avut si eu deastea si le-au trebuit cam 1 an de folosire (in general la puteri mici) ca sa-si dea drumul frumos. Cum am terminat de rodat la ele le-am si vandut!

Nu iti recomand totusi sa le fortezi pana fleoscaie membrana. Iti recomand rabdare. Le vei folosi in mod normal si dupa cateva saptamani vor incepe sa se "rotunjeasca" la bas. Efectul rodajului nu este foarte puternic, mai trebuie un sistem bun ca sa-l apreciezi....si, evident, muzica buna, nu manele (care ard boxele)! Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum