Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006 Mesaje: 304 Locatie: Targoviste-Dambovita
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: Care a fost cel mai reusit mag Akai ? |
|
|
Sunt curios care sunt parerile legate de produsele acestei firme si ar fii interesant sa aflam si care sunt cei mai impatimiti detinatori de Akai ?(cate modele detin si daca se poate insotite posturile si de poze) _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
RazvanVoicu

|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
De asemenea consider ca ar fii interesant de dat si cateva indicatii cu privire la intretinerea acestor aparate in timp... _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005 Mesaje: 932 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ RazvanVoicu
Am unul dinn asta aici devīnzare
 |
|
Sus |
|
|
luleashca
Conectat la: 10 Mar 2006 Mesaje: 502 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
indiscutabil cel mai reusit magnetofon AKAI din absolut toate timpurile... e ala pe care-l ai!  |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Īntr-adevar 747. E si ultimul produs si cel mai modern din seria celora cu role de 26. La cele cu role max de 18 eu zic 77'le. |
|
Sus |
|
|
TaucheR

Conectat la: 13 Iun 2004 Mesaje: 1024 Locatie: Constangeles
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cele Technicsnu suna bine? ca de aratat...
|
|
EinarN
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
TaucheR a scris: | Cele Technicsnu suna bine? ca de aratat... | Si technics-u suna bine dar si de aratat arata super. Problema īnsa este ca noi n-e aflam īn secolul 21, ano 2007 si nu BACK IN TIME, anii 70 - 80 cīnd īntorci piesele cu furca-n pod si daca l-a technics-ul ala super frumos se duc capetele, īl mai pui eventual pe post de suport DECO pt. vaza de flori a nevestii īn camera de zi. La Akai se schimba situatia datorita capetelor GX care-ti dau mai multa siguranta si durata de viata chiar daca calitativ din punct de vedere al conceptului e mai inferior fata de altele. Daca pica ceva electronic, fiind fara integrate (modelele mai vechi) īl cīrpacesti cu piese actuale si mai tragi de el vreo 20 de ani.
Sincer sa fiu si eu poate mi-as pune īn camera un Technics, un Teac sau un Sony dar la problema capete de redare prefer sa renunt. Ar īnsemna sa fiu efectiv picat īn cap sa dau 1500 EURO pe un Technics si īn 6 luni sa ma uit la el ca la un tablou pt. ca sīnt capetele praf si arata ca o masea cariata. |
|
Sus |
|
|
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005 Mesaje: 859
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
La Technics se schimba capetele f.f.f.f usor - ele vin in bloc RP 2422,RP 2424- fie 2 fie 4 piste inregistrare - am 2 blocuri de capete ( 2 si 4 piste inregistrare ) - si inca arata excelent - plus sint facute sa mearga si pe 38 cm/sec
Blocul de capete este prins in 3 suruburi speciale de carcasa, nu ai problema de azimut
 |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Astea toate sīnt cunoscute. Pretul la blocurile de capete sīnt atīt de ieftine de-ti vine s-o iei la fuga. Nu ma refer la preturile xxxxx exagerate de la audioscope ci la normalos la nivel de ebay.
Cu toate astea, sīnt totusi capete CONSUMABILE si intra īn categoria materialelor (accesorii) consumabile.
Daca un "freack" cumpara de ex. o scula din asta si are ore de utilizare zilnice de aprox. 10 la viteza de 19 īn cel mult 2 ani a exterminat capetele astea. Nu mai vorbesc daca lucreaza pe 38. Asta īnseamna fiecare 2 ani un set de capete (care abea se mai gasesc) la un pretz īntr-e 200 pīna la 400 EURO. E ridicol, daca stai sa te gīndesti ca cu banii astia faci alt ceva. Nu vreau sa scormon īn rentabilitatea unei tehnologii de mult apuse si nici īn prioritatile pe care l-e pune fiecare īn felul lui īntr-un hobby dar eu vad īn astfel de investitii, pe termen lung, o....... aberatie.
La Akai n-am bataia asta de cap iar daca pica vreun tranzistor, gasesc echivalent īn fiecare shop de piesaraie electronice si ma costa cītiva euro-centi si asta este o mare diferenta.
Clar, ca cine īnoata īn bani sau are surse de venit de asa natura īncīt sa nu-l afecteze astfel de investitii, nu-si bate capul dar unul care sta īn RO si are un salar NET de 300 EURO, face poate 3 - 4 ani economie ca sa-si realizeze un vis īntīrziat din tinerete si face a astfel de investitie, eu nu cred ca un astfel de utilizator e dispus sa bage numai īn capete la fiecare 2 - 3 ani cīte un salar de-al lui īntreg sau chiar doua. |
|
Sus |
|
|
TaucheR

Conectat la: 13 Iun 2004 Mesaje: 1024 Locatie: Constangeles
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pacat ....dar macar pe post de bibelou si tot as vrea unul! pur si simpul superbe
|
|
RazvanVoicu

|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar cel mai frumos mag facut vreodata? Se poate cine este mai in tema sa posteze si poze?
As mai avea ceva de adaugat.... ASISTAM CUMVA IN ACEST AN LA O ISTERIE MAGNETOFILA sa ii spun asa .... sau mi se pare mie .... ??? :axe: _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
RazvanVoicu a scris: | ASISTAM CUMVA IN ACEST AN LA O ISTERIE MAGNETOFILA sa ii spun asa .... sau mi se pare mie .... ??? :axe: | Ti se pare, sunt doar cativa isterici. |
|
Sus |
|
|
RazvanVoicu

|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Muwwuu HaHaHa MWU hahahahahahahaha, OARE??? _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu chiar, adevarul este undeva la mijloc...  |
|