Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
edytza
Conectat la: 18 Dec 2006 Mesaje: 256 Locatie: craiova
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: CASETE AUDIO |
|
|
ce amintiri v-au lasat casetele audio,cum apreciati sunetul inregistrat pe ele fata de alte medii de stocare( cd vinil benzi de mag )? parerea mea este ca nici un alt mediu de stocare a muzicii nu sa devalorizat asa de repede ca si casetele audio care in decurs de nici 10 ani au trecut de la stadiul de mediu absolut de stocare a melodiilor la stadiul de alternativa desi eu cred ca o caseta BINE INREGISTRATA care daca mai are si banda Cr o2 si se asculta pe un deck serios poate pune in dificultate orice mp3 modern la sunetul obtinut.......... astept parerile voastre  _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005 Mesaje: 932 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar noi asteptam sa inveti sa folosesti functia Search si sa postezi pe
topicurile deja dedicate subiectelor ANALOGICE... |
|
Sus |
|
|
Loris Capirossi Vizitator
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 10:37 pm Titlul subiectului: Re: CASETE AUDIO |
|
|
edytza a scris: | ce amintiri v-au lasat casetele audio ? |
o angoasa continua cum ca se demagnetizeaza |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te referi la asa ceva?
Sīnt fericit ca sīnt pe cale de disparitie.
Ca m-am scapat de zdranganeala lor prin masina, de salata de banda pe axul cabestan, de calitatea proasta a benzii etc, etc, etc, etc. ...............
Si mai fericit sīnt īnsa ca mai exista TEMBELI care sīnt dispusi sa plateasca pe Ebay pīna la 15 - 20 EURO pe un astfel de DEZASTRU  |
|
Sus |
|
|
carmine galante

Conectat la: 14 Feb 2007 Mesaje: 19 Locatie: departe de cartier
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Gunoaie, jeguri, se auzeau prost si nu rezista mult. Am si acum p-acasa netrase. Junk. _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
Vand pachet de Carpati putin folosit, pentru detalii pm. |
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Atit timp cit masina de servici a venit echipata cu casetofon + radio (si nu poate fi schimbat), am cumparat citeva casete sa am ce asculta.
E singurul motiv care m-a facut sa dau banii pe casete. Punct _________________ „Fiecare are gusturile lui īn muzicć... N-are cum sć asculte toatć lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ionižć -- |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
|
Sus |
|
|
edytza
Conectat la: 18 Dec 2006 Mesaje: 256 Locatie: craiova
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca aveti o parere foarte proasta despre casete audio totusi cei mai multi dintre noi am ascultat ani buni muzica de pe ele.....(acum o sami sara in cap destui care o sami zica ca ei nu au facut asa ceva ,ei au avut cd inca din anii "80) ......apropo la ce asc voi muzica inainte de 1990? sunt tare curios .............  _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Am ascultat ani de zile pt. ca:
1 - Ne-a fost lene sa mai caram hardugiile de magnetofoane dupa noi
2 - Īn masina nu poti pune nici maiac-u si nici kashtan-u la bateria de dacie.
Spre bucuria multora aparuse minidisc-ul si CD-ul moment īn care ne-am scapat de salata de banda īn miniatura  |
|
Sus |
|
|
Loris Capirossi Vizitator
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
edytza a scris: | ......apropo la ce asc voi muzica inainte de 1990? sunt tare curios .............  |
pe casete de-astea de care vorbesti tu ... si le-am dat pe toate de pomana |
|
Sus |
|
|
carmine galante

Conectat la: 14 Feb 2007 Mesaje: 19 Locatie: departe de cartier
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
edytza a scris: | o sami sara in cap destui care o sami zica......apropo la ce asc .............  |
Aaaaaa... gramatica ... aaaa ???
@Loris Capirossi
Lol. Am ras. _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
Vand pachet de Carpati putin folosit, pentru detalii pm. |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu vezi ca termenul de comparatie est MP3-ul...  |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu cat de bine se mai fac cele de acum dar cele de acum 10-15 ani mi-au rezistat la frecus in masina mai bine de 5 ierni(ma refer la casete Cr02),vreau sa aud si eu cati dintre cei care huliti atat de mult caseta audio va permiteti sa faceti copii de calitate pe blank-uri "audiofile" pe care dupa 1-2 ani sa le aruncati la tomberon?
Ce este mai enervant cand "servesti" o groapa? caseta sau "topaiala" CD-ului?
Pentru cei ce preferea analogu' in masina solutie mai buna nu prea vad sa existe.
Sunt curiios cate dinte toate "jucariile" de playere auto ce stiu mp3,mp4 etc rezista in Romania la praful de aci mai mult de 2 ani fara interventii?
Ce e drept in casa prefer banda de magnetofon ca alternativa la dijital. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am observat la auto cel mai rezistent sistem la intemperii, praf, umezeala, hurducaieli, frig, ORICE!, este batranul si banalul casetofon.
Eu am avut intodeauna NUMAI casete bune. Pe alea de 2 bani nu le cumpar si nici nu le primesc. Niciodata nu am aruncat casetele pe bancheta, prin torpedou, pe jos, etc fara carcasa iar casetofonul e bine sa fie din cand in cand curatat. La altii, majoritatea, am vazut casete pe care ti-era si sila sa pui mana!....si in mod sigur ca acestia se plang "ca nu bun casetofonul!"
Acest sistem NU este pentru puturosi si ingalatzi! Pe acestia ii penalizeaza cu "salata de banda!" Exceptia - casetofoane proaste! Daca ai unul din asta....asta e! NU ai ce-i face!....Insa, daca iti cumperi casetofon de calitate si casete de calitate iar pe deasupra esti un tip ORDONAT (anti-mioritik in comportament! ) nu ai de ce sa te plangi de casetofon...decat ca nu se mai strica o data sa ai motiv sa-l inlocuiesti!
Il consider un sistem bun pentru auto! Simplu si rezistent. Cat privste calitatea audio?!....in masina ca sa ai o amplificare sa faci diferente?!, costaaaaa!
Pentru casa e deasemenea pretentios ca orice sistem analog! Nu e pentru oameni comozi si grabiti, asta e! Nu toti putem fi la fel!
Observ ca v-ati grabit cu totii sa scuipati CASETA. Au fost vremuri cand s-au grabit cu totii sa-si arunce pickup-ul, magul, lampile, etc,etc.....si dupa o vreme au revenit ca produse de lux!
Singura problema nerezolvabila este spatiul depozitare pentru casete. Sunt voluminoase la un timp de inregistrare scurt......insa revin cu o intrebare? ce preferati? mult si prost sau putin si bun? |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | ......insa revin cu o intrebare? ce preferati? mult si prost sau putin si bun? | MULT si BUN. Asta PREFER Eu.
Cum? Simplu de Tot.
Trebuie numai sa ai Idei si sa sti sa combini. Astfel ai calitate, FARA CD, MD, caseta, banda etc. indiferent daca esti acasa sau īn masina. |
|
Sus |
|
|
|