FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Ce display pt LEVEL METER va place
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Ce display pt LEVEL METER va place
LEDURI
5%
 5%  [ 3 ]
TUBURI FLUORESCENTE
16%
 16%  [ 10 ]
VU-METRU CU AC
78%
 78%  [ 47 ]
Voturi totale : 60

Autor Mesaj
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN a scris:
alladdin321 a scris:
Ai avut N-4520 ? Eu am unul si sunt supermultumit de el - chiar recomand modelul asta ....
Da. E OK. Cele mai scumpe. Anul trecut salvasem unul de la cineva dintr-un cotetz de ganini la o ferma. Statuse acolo 3 ani si era plin de gainats. Nu ma īntreba cīt mi-a trebuit sa-l restaurez. Īn cele din urma s-a dus pe 600 EURO la Ebay.

*
Ce perere ai de acest tip de aparat, erau doua de vanzare la mine in piata, la 30E/bucata, desigur, pline de jeg...
Sorry... Offtopic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
alladdin321

Conectat la: 08 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se merita investitia .... sfatul meu e sa le salti , pt ca nu se compara cu ce a lucrat Philips pana la el...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alladdin321

Conectat la: 08 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si daca tot sunt 2 , ia-mi si mie unul....
Sus
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorine, umfla-le, repara-le si baga-le la ebay.
Scoti pe ambele īn jur de 1200 EURO lejer.

De obicei sīnt ele jegoase dar de regula defectele sīnt minore, de toata jena.

Eu am umflat de la unul care aduce din olanda 2 bucati Akai GX 630 D la 10 EURO Bucata. Mi-a spus ca sīnt DEFECTE IREPARABIL.
Tipul mi l-e adusese azi cu masina proprie. dupa ce a plecat le-am desfacut sa vad ce-i defect Laughing

Pe dracu. Sigurul lucru ce au avut, era dat peste cap īntinzatorul de banda din dreapta care sarise de pe limitatorul de stop.
De acea nu functionau. Treaba de 5 minute.
Acum functioneaza amīndoua excelet si.... DIRECTIA EBAY
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alladdin321 a scris:
Si daca tot sunt 2 , ia-mi si mie unul....

*
Pai, dupa cercetarile mele... sunt pline de plastic inauntru... Evil or Very Mad
E adeverat si ca am fost la respectivele piete dupa o "pauza" de 5 ani buni...
daca ai avea cum sa vi sa il iei, ti l-asi lua...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
EinarN

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimite-l aici cu HERMES. E numai 30 EURO si ma ocup eu de el īn locul lui aladin Laughing
Sus
carmine galante

Conectat la: 14 Feb 2007

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 12:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN a scris:
[Cele mai scumpe. Anul trecut salvasem unul de la cineva dintr-un cotetz de ganini la o ferma. Statuse acolo 3 ani si era plin de gainats. Nu ma īntreba cīt mi-a trebuit sa-l restaurez. Īn cele din urma s-a dus pe 600 EURO la Ebay.

LOOOOLLLLLLLLLLLLL, frate tu chiar ne iei de maimutoi sa mor eu, las-o dreacu' de vrajeala ca e prea pe fata. Nu se poate asa ceva.

carmine galante

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN a scris:
Eu am umflat de la unul care aduce din olanda 2 bucati Akai GX 630 D la 10 EURO Bucata.

Era boschetar sau muritor de foame? La pretul asta vreau si eu 100 de buc. =))))))))))))))

EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 1:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

carmine galante a scris:
EinarN a scris:
[Cele mai scumpe. Anul trecut salvasem unul de la cineva dintr-un cotetz de ganini la o ferma. Statuse acolo 3 ani si era plin de gainats. Nu ma īntreba cīt mi-a trebuit sa-l restaurez. Īn cele din urma s-a dus pe 600 EURO la Ebay.

LOOOOLLLLLLLLLLLLL, frate tu chiar ne iei de maimutoi sa mor eu, las-o dreacu' de vrajeala ca e prea pe fata. Nu se poate asa ceva.
Trebuie sau caut ca mai am niste poze cu el pe undeva, plin de gainatz sa ti le arat. Sper īnsa sa fi tare de stomac. Sar putea sa borasti pe monitor cīnd vezi pozele. Au cīd l-am curat am zis ca fac galbenare de scīrba.
carmine galante a scris:
EinarN a scris:
Eu am umflat de la unul care aduce din olanda 2 bucati Akai GX 630 D la 10 EURO Bucata.

Era boschetar sau muritor de foame? La pretul asta vreau si eu 100 de buc. =))))))))))))))
Flori nu vrei? Laughing
La īnceput era vorba ca vrea mai mult pe ele si l-e promisesem cuiva aici īn forum. Cīnd am vazut ca vine cu ele si-mi cere 20 EURO pe amīndoua le-am umflat eu rapid. Nici pentru mama nu le-as fi cedat.
Sus
carmine galante

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="EinarN"]Trebuie sau caut ca mai am niste poze cu el pe undeva, plin de gainatz sa ti le arat. Sper īnsa sa fi tare de stomac. Sar putea sa borasti pe monitor cīnd vezi pozele. Au cīd l-am curat am zis ca fac galbenare de scīrba.[quote="carmine galante"]
Am stomac rezistent, vreau sa vad pozele si dovada ca ai luat 600 pe el si-mi cer scuze.
EinarN a scris:
Nici pentru mama nu le-as fi cedat.

Nici chiar asa. Hotelu' cum merge?
Am google earth, sa-mi zici unde e localizat sa-l vad si eu din satelit. : )

EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 2:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe google EARTH (am si eu) vezi numai poze nu LIVE.
Pozele le-am gasut dar am sa deschid alt topic pt ele ca nu vreau sa facem varza de VU-metre cu gainatz de Philips Laughing

Ca veni vorba de MOTEL (nu hotel), tine cont de un lucru:
Banul, indiferent de unde vine, NU PUTE si e bine venit Wink
Sus
EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 2:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PHILIPS-UL DIN COTETUL DE GAINI, AICI Laughing Laughing Laughing :

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=14944
Sus
carmine galante

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 7:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN a scris:
Pe google EARTH (am si eu) vezi numai poze nu LIVE.:

Stiam asta si eu. Da oricum, trebuie sa fie pe harta nu ? Eu am gasit si o baraca metalica cu sistemu' asta.
EinarN a scris:
Banul, indiferent de unde vine, NU PUTE si e bine venit Wink

Da, sunt de acord, dar cand ai o afacere de anvergura nu te mai murdaresti cu maruntis, si in orice caz nu cureti de r ahat o scula de 20 de ani.

EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 24, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

carmine galante a scris:

Da, sunt de acord, dar cand ai o afacere de anvergura nu te mai murdaresti cu maruntis, si in orice caz nu cureti de r ahat o scula de 20 de ani.

Ba da.
O Faci JUST FOR FUN, de plictiseala sau din dorinta de a RESTAURA ceva.
Daca ar fi asa cum spui tu, n-ar trebui nici sa-mi muldaresc mīinile cu masini care-s la fel de batrīne ca mine.
Sa sti cu nu mi-e rusine sa-mi muldaresc mīinile.
Tu, poate daca ai cīstiga la LOTO 21 Millioane de EURO ti-ai lua un aspirator de femei (Ferrari) si de restul...... tamīie, ca n-ai mai pune mīna sa faci nimic.
Eu am alta conceptie.
Chiar daca a-si avea 21 de miliarde EURO pe cont (nu milioane) tot m-as pune sa curat si un WC daca este nevoie.
Nu m-as simti jignit īn orgoliu si nici rusine nu mi-ar fi iar daca a-si poseda o masina BUGATI IRON sau un McLaren F1 din clasa cea mai nobla existenta la ora actuala, nu mi-ar fi rusine daca vad o batrīnica care vrea sa treaca strada sa opresc si s-o ajut sau daca a-si fi cu o rabla din asta īn tara, sa iau un taran care are opinci īn picioare facute din camera de dacie la autostop cītiva km.
Totul este treaba de mentalitate si conceptie.
Din pacate, majoritatea care simt ceva mai tare mirosul banilor, se umfla ovazu-n iei si-s atīt de īngīmfati de nu l-e ajungi nici cu prajina la nas si-si dau niste aere parca ar fi buricul pamīntului.
Revenind la Philips-ul din cotet, daca vrei sa sti ce am facut cu banii luati pe el, īti spun. Am luat BENZINA sa ma plimb pīna la Londra si īnapoi.
Un Weekend īn UK.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum