FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Digital camera
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bdl

Conectat la: 11 Mai 2003

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2003 12:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E ok, dar vezi ca are miniDv caseta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2003 12:42 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2003 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

450 nu e pret de magazin, nu ? Smile

am un review despre un JVC DVL (157E) in ghid..camera e bunicica, doar sa nu crezi tot ce scrie pe ea, atata tot Smile

si trebuie sa inveti temeinic sa o folosesti la capacitate maxima, e putin mai "manuala" decat in cazul unui SONY sau Panasonic, mai ales in foarte frecventele cazuri de subexpunere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Popescu Marius

Conectat la: 20 Iun 2003

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2003 12:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

radu,450 dolari tot in sua,pret de magazin!(o gasesti pe la www.unbeatable.com)
din fericire,am descoperit ca am rude pe acolo.
tre sa fie buna....oricum la pretul asta mai imi permit si un acumulator mai mare si un cablu firewire.da de ce sunt 2 tipuri de cabluri(cu 4 pini si cu 6 pini)?
la banii astia de-abia imi luam un trv147E(pal),care cred ca e mai slaba decat jvc-u' asta!si nu vreau sa imi iau o camera doar ca sa am un produs sony! Wink
Sus
Radu

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2003 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai de exemplu cablul firewire pt un laptop are 4 pini (ca la camera) si in cealalta parte. o placa firewire pci de obicei are portul cu 6 pini (mufa ceva mai lata) si atunci iti trebuie alt tip de cablu. in camera se gaseste mufa mai mica intotdeauna, interfatarea cu computerul e problema

vezi cu magazinele virtuale(nu alege niciodata cel mai mic pret), am auzit o groaza de probleme din cauza lor, dar eu iti doresc succes !
Sus
Rochas

Conectat la: 17 Oct 2003

MesajTrimis: Sam Noi 08, 2003 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va trebui sa cumpar pana la urma un aparat foto digital desi m-am cam codit sa fac o astfel de investitie (nu sunt prea fotogenic Smile ).Doar ca fiind un profan in domeniu si neinteresandu-ma cine stie ce mari performante,totul limitandu-se la cateva poze cu prietenii ori cu familia,ma voi gandi foarte serios la raportul calitate/pret.Repet nefiind pretentios in acest domeniu voi alege un aparat care sa nu depaseasca 100 euro doar ca nepricepandu-ma nu stiu care ar fi cel mai bun compromis asa ca am sa va rog daca se poate sa ma ajutati...Multumesc anticipat...
DELL

Conectat la: 28 Sep 2003

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2003 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Abia dupa ce vei cumpara o camera, mai ales pana in 100EUR, iti vei da seama ca vrei mai mult! Laughing
La fel am facut si eu, dupa ce am cumparat un Nikon CoolPix 3100, care vorba aia e camera f.buna, si dupa ce am tras vreo 500 de poze in concediu, mi-am dat seama ca vreau mai mult de la un aparat foto digital.
Asa ca numai dupa o luna jumate am dus aparatul inapoi, am mai pus diferenta si am sarit direct la un Olympus C5050 Zoom care e aparat de aparat si care iti ofera control manual total asupra oricaror setari. Si zau ca nu imi pare rau dupa bani, camera asta merita.
Testeaza mai multe aparate inainte de a te arunca spre o ieftinitura, dupa care sa iti para rau mai tarziu ca ai cumparat-o. Wink

Alex

Conectat la: 12 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2003 11:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai oameni,preturile date de voi sunt putin sarite.Cel putin asa am eu impresia in momentul asta in care ma uit pe niste site-uri.

Ce camera mi-ati recomanda pana in vreo 36..maxim maximorum 40 de mil?Digital8 sau MiniDV?Mentionez ca m-ar interesa mai mult Sony,am auzit ca sunt cele mai bune camere video.

Ma intereseaza urmatoarele chestii:

-sa pot trece materialele pe PC pt editare (asta o sa citesc acum in articol dar ma intereseaza daca pot s-o fac cu USB streaming-ul de la Sony sau imi trebe Firewire ?)
-sa aiba un zoom optic cat mai mare
-sa fie f fiabila
-sa mai valoreze ceva si peste cativa ani(tind sa cred ca digital8 nu o sa mai valoreze mare lucru si ca un MiniDV ar fi o investitie mai buna)
-800k pixeli imi ajung dar nu vreau mai putini
-m-ar tenta si suport memory stick sa fac si niste poze,(daca se poate la banii astia)
-sa o cumpar de la un magazin serios cu pret corect,nu sa o platesc dublu ca la Flamingo si sa am garantie (nu vreau de pe net sau SH);de freeshop ce ziceti?Merita sa fac un drum pana acolo?Eu nu am acces dar ma poate baga cineva.

M-am jucat cu un Panasonic ceva mai mult si mi-a placut dar Sony parca sunt mai pe sufletu' meu .(in ciuda faptului ca urasc tot ce inseamna Sony,imi plac f mult camerele video/foto si televizoarele,parerea mea e ca sunt cam cei mai buni la capitolele astea)

Zoom-ul asta optic de 20X de la Sony TRV355 de ex,e mai bun ca cel de la camerele cu miniDV de 10X ?
Astea cu miniDV au night-shot ?De fapt in ce consta night-shot-ul,in lampa aia care o au modele Digital8?

Iata link-urile de care va ziceam:

http://www.sonycenter.ro
http://www.audiovideoshop.ro

Pot sa am incredere in astia si sa-mi comand ceva?
Sus
Alex

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2003 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ahhh..ma tot uit pe site-ruile astea.Imi plac mult TRV 355E si TRV 19E.Diferenta ar fi ca prima e Digital8 si are Memory stick,a doua e miniDV.Care s-o aleg?

Care-i faza cu miniDV caseta asta,nu se gaseste sau ce??Eu am vazut niste miniDV d-astea prin magazine,nu e vorba de ele?
Sus
Radu

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2003 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

>Ce camera mi-ati recomanda pana in vreo 36..maxim maximorum 40 de mil?

pai in numarul 2 al revistei o sa vezi un articol cu teste camere video digitale exact in gama ta de pret

atata review-urile cat si recomandarea noastra sunt orientate spre miniDV, clar

>sa pot trece materialele pe PC pt editare (asta o sa citesc acum in articol dar ma intereseaza daca pot s-o fac cu USB streaming-ul de la Sony sau imi trebe Firewire ?)

evident, firewire. nici nu incape comparatia cu USB

>-sa aiba un zoom optic cat mai mare

uita de acest aspect. imaginile luate cu zoom optic peste 10x sunt ingrozitoare calitativ (din cauza de miscarea mainii daca nu folosesti trepied sau datorita calitatii sticlei din lentila). nici o camera serioasa nu trece de 16x, in cazurile super-extreme !! de obicei, cam maxim 10x au obiectivele decente cu sticla speciala.

>-sa mai valoreze ceva si peste cativa ani

aici ti-ai gresit domeniul. la camere video, foto si calculatoare unde evolutia este foarte rapida nu prea se poate. daca tii la acest criteriu iti recomand sa-ti cumperi timbre sau tablouri Smile

>m-ar tenta si suport memory stick sa fac si niste poze,(daca se poate la banii astia)

se poate dar este numai un tertip de marketing. cum o sa faci prima poza cu o camera video, exceptand cazul in care nu ai mai vazut in viata ta poze digitale facute cu aparate foto ,o sa preferi sa nu fii avut deloc aceasta functie pe camera.

>-sa o cumpar de la un magazin serios cu pret corect,nu sa o platesc dublu ca la Flamingo si sa am garantie

fraza ta e un oximoron Smile adica se bate cap in cap.
daca vrei garantie, de la la noi, indiferent de unde o cumperi (Sony, Flamingo, etc) o sa platesti cam dublu. taxele, vama, accizele si adaosul comercial al oricarui magazin serios rezulta in aceasta multiplicare de pret. variantele sunt fara garantie, de afara (dar te costa drumul si trebuie sa te descurci la vama), sau furate (fara baterie, alimentator etc), la preturi reale + accesori de aici la preturi triple, dar cu riscul sa infunzi ghena cu ea a doua zi sau sa-ti sune Politia la usa peste o saptamana

> Sony parca sunt mai pe sufletu' meu [...] fac cele mai bune camere video

Per total fac cele mai bune camere, dar depinde si de model, diferentele intre ele pot fi foarte mari si in cazul unui Sony ieftin sa fie mai bun un Sharp sau Panasonic ca si calitate, ori in cazul unui pret foarte mare, sa merite un Hitachi DVDCam mai mult decat varianta echivalenta de la SONY, etc

>Care-i faza cu miniDV caseta asta,nu se gaseste sau ce??

castete miniDV se gasesc garla, peste tot Smile
Sus
Alex

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2003 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Radu mersi mult pt promptitudine si penbtru raspunsuri,

Am colindat azi niste magazine si am vazut ca preturile sunt cam la fel,ma rog..merita sa caut mai bine pt a salva cateva sute de mii.

Am vazut pe sonycenter.ro niste preturi bune,am intrebat si la mag sony si mi-au zis ca e o ramura a lo,deci sunt de incredere.De emag.ro a auzit careva,pot avea incredere sa iau camera de-acolo?
Sus
Alex

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2003 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Off-topic!

Unde gasesc nr 2 al revistei in Bucuresti?Spuneti-mi cat mai exact locul si daca se poate cat mai central daca puteti.
Sus
Radu

MesajTrimis: Sam Noi 22, 2003 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

numarul 2 al revistei nu a iesit inca pe piata, cand o sa apara o sa va informam (exista formular de comanda/abonament pe site!)

si emag si oriunde gasesti in Romania cu garantie, tot de la Sony le iau, (Sony Overseas parca se numeste reprezentanta SONY in Romania care are evident exclusivitate la import, in timp ce distribuitori pot fi mai multi)
Sus
patratel

Conectat la: 05 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2003 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

marius,

daca tu vrei camera doar pentru uz personal, eu ti-as recomanda http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=789

eu am cumparat in vara o sora de-a ei mai mica si am plecat cu ea in concediu prin europa. In afara de faptul ca acumulatorul tzine un piculetz cam prea putin, nu am avut nimic sa-i reprosez. Plus ca are iesire USB, FireWire, S-Video, potzi s-o legi in ce fel vrei tu de computer. Necazul e ca din toate accesoriile, tocmai cablu FireWire n-ai Smile dar asta se rezolva daca iti cumperi o placa de captura de pe undeva de prin oras...
Eu le-am gasit separat, am cumparat o placa FireWire Hercules de la un coleg de serviciu iar cablul (atentie, este cablu 4/6, nu 6/6 si nici 4/4 - adica are o mufa cu patru pini si una cu sase) il gasesti la Carrefour cu 150.000 lei.

de filmat filmeaza super (eu am vreo zece casete, si inca n-am avut timp sa le trag pe comp...), si nu mai ai nevoie decat de soft. Aici, ca tot veni vorba, Pinnacle Studio 8 n-a vrut sub nici o forma sa-mi vada camera, si l-am schimbat cu Ulead Video 7, care captureaza fara jena.

...ca tot vorbeam de reprosat ceva, mai sus, un singur lucru as avea sa-i reprosez camerei: ca n-are manual decat in germana, si nicaieri pe net n-am gasit unu' in alta limba.

...acestea fiind zise, bafta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Radu

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2003 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

camera de la spot (medion rebrand dupa samsung) a aparut cu un review in numarul 1 al revistei
Sus
patratel

Conectat la: 05 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2003 12:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pot sa vad si eu undeva online review-u' asta ? m-ar interesa, macar teoretic, sa vad daca se pupa cu ce am constatat in practica... Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 3 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum