FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Salvare secventa DVD

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rellyc

Conectat la: 11 Mai 2006

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Salvare secventa DVD Raspunde cu citat (quote)

Salut,
trebuie sa fac o prezentare in care sa includ secvente din niste inregistrari salvate pe DVD-uri. Am incercat cu VirtualDub MPEG2 dar este dificil sa relocalizez secventa pe vob-uri, am nevoie de un programel care sa vada tot DVD-ul pt a putea salva de la minutul x la minutul y chiar daca sunt pe vob-uri diferite. Ma puteti ajuta? (doar numele programului ca mai departe ma descurc)
Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
West

Conectat la: 09 Iun 2006

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 12:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MPEG Video Wizard
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
dan13l

Conectat la: 14 Apr 2007

MesajTrimis: Sam Apr 28, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le rip-uiesti in fisiere mpeg2 pe HDD dupa care le bagi intr-un editor video care stie editare MPEG2.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 9:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DVDx http://www.labdv.com/content/free-hosting/dvdx/files/ultra/DVDx_2_8_Ultra_Edition.zip
converteste din dvd in orice format avi pentru care ai codec instalat pe PC. Eu am o versiune mai veche la acre trebuie sa convertesti tot dvd-ul, s-ar putea ca versiunele mai noi sa permita selectarea unei secvente ....

maravela

Conectat la: 20 Sep 2006

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DVDx 1.8 Setup DVD-Ripper

Eu am rezolvat o problema asemanatoare cu acest program, iti mai trebuie instalat ASPI pt Win XP daca nu ma insel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum