Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
tzepesch

Conectat la: 14 Mar 2004 Mesaje: 78
|
Trimis: Dum Aug 29, 2004 3:50 pm Titlul subiectului: Intrerupere semnal catre boxe |
|
|
Salutare, hi-fistilor!
Am si Io o problema cu combinutza mea cea "scumpa": Sony CHC-TB10 (poza la atasament).
- Dupa o perioada de functionare (care poate varia d la 2-3 min pana la 4-5 ore sau mai mult) se intrerupe canalul stang. Uneori isi mai revine si singura. M-am speriat si am schimbat canaele intre ele. Si-a revenit dar dupa aceea se intrerupea boxa dreapta (conectata la iesirea de Stanga). Aveti idee ce ar putea fi? Cred ca problema vine din statie si de la ce?, nu din boxe, deoarece le-am conectat l alta combina si n-au avut nici o problema. Interesant e ca pe casti problema nu se manifesta. Combina e inca in garantie, dar e frustrant ca am dat o groaza de bani pe ea si am mai fost de 2 ori in service cu ea pana acum din caza altor 2 probleme (deck caseta si mufa casti). Nu stiu fratilor, modelele mai noi sunt din ce in ce mai slabe calitativ si nefiabile ca modelele de acum cca. 4-5 ani
HELP PLEASE
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Aug 29, 2004 3:50 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Dum Aug 29, 2004 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu scrie ce trebuie pe ea....
_________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
DJ DNA
Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 2305
|
Trimis: Dum Aug 29, 2004 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se activeaza protectia termica a integratului final datorita unor erori de fabricatie sau reglaje ... etc.
|
|
Sus |
|
|
tzepesch

Conectat la: 14 Mar 2004 Mesaje: 78
|
|
Sus |
|
|