Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adytza
Conectat la: 12 Iun 2005 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Iun 12, 2005 11:48 pm Titlul subiectului: Alpine Pioneer sau Sony |
|
|
Vreau si eu sa-mi cumpar un Cd-player auto si sunt in mare cumpana
Ce ma sfatuiti Alpine, Sony sau Pioneer  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Iun 12, 2005 11:48 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 7:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu Sony...Alpine sau Pioneer.... ...bafta _________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu iti recomand Pioneer.
Nu stiu ce model sa iti sugerez pentru ca nu stiu in ce sistem vrei sa il integrezi.
 _________________ "Music expresses that which can not be said and on which it is impossible to be silent" - Victor Hugo
www.puremusic.ro |
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot Pioneer as recomanda...Din pacate, Ground Zero se pare ca nu poate fi expediat si pana la Bucuresti..in ciuda unor rugaminti din partea mea... _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
MariusO, ai mp _________________ "Music expresses that which can not be said and on which it is impossible to be silent" - Victor Hugo
www.puremusic.ro |
|
Sus |
|
|
ursachemihai
Conectat la: 24 Feb 2007 Mesaje: 11 Locatie: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 11:15 am Titlul subiectului: Re: Alpine Pioneer sau Sony |
|
|
Ia-ti Sony . Recomand cu incredere.Nu o sa vezi diferenta ! Si de ce sa cumperi Firma si nu aparatul! Am Sony GT 410 U model 2007 .....super!la toate capitolele. |
|
Sus |
|
|
ursachemihai
Conectat la: 24 Feb 2007 Mesaje: 11 Locatie: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 11:44 am Titlul subiectului: Re: Alpine Pioneer sau Sony |
|
|
Ia-ti sony ca merita.... |
|
Sus |
|
|
victor_wts
Conectat la: 08 Iul 2005 Mesaje: 64 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e iati sony ca nu e la fel de greu de umblat pe ele nu au asa multe setari si nu ai sanse sa iti prinzi urechile in ele. de ce sa iei varfuri de gama cand poti cumpara SONY iti recomand si un televizor ca am auzit ca abia acolo sunt in top aici mai au de muncit  |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 9:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic sa iei in considerare DOAR sfaturile dezinteresate din PDV comercial...  |
|
Sus |
|
|
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti, Ploiesti
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 10:44 am Titlul subiectului: Re: Alpine Pioneer sau Sony |
|
|
ursachemihai a scris: | Ia-ti Sony . Recomand cu incredere.Nu o sa vezi diferenta ! Si de ce sa cumperi Firma si nu aparatul! Am Sony GT 410 U model 2007 .....super!la toate capitolele. |
Hmm, la un cd-player diferenta nu tre s-o vezi, tre s-o auzi. Sony iese din discutie la orice are legatura cu sunetul de masina. Intre Pioneer si Alpine e chestie de gusturi. Eu personal as alege Pioneer la toate seriile mai putin varful de gama absolut unde as alege Alpine F1 ! Sony a avut foarte putine playere reusite, cel mai bun distre toate fiind varful de gama de acum multi ani Sony XS ! _________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
romanashul

Conectat la: 13 Mai 2007 Mesaje: 10 Locatie: Focsani
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 3:17 pm Titlul subiectului: Re: Alpine Pioneer sau Sony |
|
|
Hmm, la un cd-player diferenta nu tre s-o vezi, tre s-o auzi. Sony iese din discutie la orice are legatura cu sunetul de masina. Intre Pioneer si Alpine e chestie de gusturi. Eu personal as alege Pioneer la toate seriile mai putin varful de gama absolut unde as alege Alpine F1 ! Sony a avut foarte putine playere reusite, cel mai bun distre toate fiind varful de gama de acum multi ani Sony XS ![/quote] Subscriu in totalitate,dar as merge pe Pionner |
|
Sus |
|
|
Nechita Cristian

Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 58 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mai 19, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu parca as prefera Nakamichi...is printre putinele cu un desing serios...fara brizbrizuri si alte leduri multicolore...iar sunetul nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare...  |
|
Sus |
|
|
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti, Ploiesti
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai mai niciunul dintre varfurile de gama nu are brizbrizuri. Nakamichi CD-700 II, varful de gama actual al Nakamichi este la bataie cu Clarion DRZ-9255/HX-D2, Alpine F1 si Pioneer P9/ODR 7 pe partea de sunet dar nu este peste ele. Din pacate pierde in fata tuturor la fiabilitate si procesare ! _________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
X5

Conectat la: 10 Sep 2004 Mesaje: 47 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi Aug 02, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pionner e nr.1 la ora actuala sunt cu multe peste Sony sau restul marcilor,pe locul 2 la ora actuala ar fi Alpine. |
|
Sus |
|
|
VRAJY
Conectat la: 11 Mai 2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Joi Aug 02, 2007 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
X5 a scris: | Pionner e nr.1 la ora actuala sunt cu multe peste Sony sau restul marcilor,pe locul 2 la ora actuala ar fi Alpine. |
cum ai aflat ???? |
|
Sus |
|
|
|