Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Brighty a scris: | Mie mi-au placut in mod deosebit productiile de studio de la finele anilor '80: Black Box, Technotronic, Ice MC, Snap!, M.C. Sar & The Real McCoy, dar in special proiectul controversat al lui Frank Farian - Milli Vanilli - ale carui piese le fredonez si le ascult si astazi cu cea mai mare placere! "All Or Nothing" mi se pare un album dance-pop bun de pus in rama de aur!...
Desigur, nu pot uita nici proiectele rivalului lui Farian, este vorba de Dieter Bohlen cu ale sale Modern Talking, C.C. Catch si Blue System... ce mai hituri, ce mai albume...ma apuca asa o nostalgie cand le ascult!...
Alte preferinte: Paula Abdul, Kylie Minogue si toata pleiada de staruri lansate de catre trio-ul de vis Stock, Aitken & Waterman, ce iti trezeau..asa.. o pofta de viata cand le ascultai ritmurile saltarete, vesele, energice...Mai rar asa ceva in zilele de astazi! |
parca eu am scris astea, am zeci de cd-uri cu ei.
Frank Farian a avut si alte surprize in palarie de-a lungul anilor, insa si acum ador Stairway to Heaven in interpretarea Far corporation, piesa de prin 84-85. Interesant e ca el e neamt, ca si Dieter Bohlen de altfel, asta pt ca multi au impresia ca muzica se opreste la britanici.
asa e, piesele sunt geniale, taylor dayne - tell it to my heart e piesa care a fost "starul" zilei de ieri. faptul ca piesele astea sunt nemuritoare este dovedit si de popularitatea de care se bucura si preluarile, de ex kelly llorenna readuce in top piesa dupa 15 ani. pt cine nu stie llorenna e vocea feminina din n-trance, trupa dance de pe la inceputul anilor 90. single-ul 2007 e I will love again. _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
de GIORGIO MORODER ce parere aveti?
Albumul lui E=MC'2 pot zice ca este unu de referita intr-ale muzicii sintesizer-dance...
Mai ales ultima piesa:EVOLUTION... |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te referi la asta? |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Einar, te rog eu sa nu mai dai linkuri catre warez  |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicumur a scris: | Einar, te rog eu sa nu mai dai linkuri catre warez  | Nu știu, dar ce pun eu la dispozție din propria muzică pt cei de aici nu cred că este WAREZ.
MP3-urile sînt facute de mine de pe propriul meu CD pe care l-am cumpărat și-l am aici ca original. |
|
Sus |
|
|
Max Him
Conectat la: 16 Apr 2007 Mesaje: 79 Locatie: Sighisoara
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt total de acord vis-a-vis de renumitele succese ale trio-ului de vis Stock, Aitken & Waterman,.GENIAL si G.MORODER.
Da' de maestrii olandezi MICHIEL VAN DER KUY si ROB VAN EIJK acesti guru ai muzicii syntesizer dance & synth space ce parere aveti?
Cred ca toata lumea de aici stie deja de productiile LASERDANCE, KOTO, CYBER PEOPLE, HYPNOSIS, CLAUDIA T, AREA 51 si altele in spatele carora stau cei doi in majoritate. |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ Max Him
vezi ca ai un MP de la mine  |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am doar acest cd: MICHIEL VAN DER KUY-WATH ME
Pot zice ca suna demential ...
Recomand si altora. |
|
Sus |
|
|
Max Him
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
EinarN ,
MULTUMESC pentru PM!
Kilaru_de_Coduri,
da-mi voie sa-ti spun ca dispui de o super productie Michiel V.D.Kuy.
Presupun insa ca ai cel putin si un album LASERDANCE care sunt tooooot productiile domnului de mai sus.
Revin ceva mai mult cat de curand! |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Max Him a scris: |
da-mi voie sa-ti spun ca dispui de o super productie Michiel V.D.Kuy.
Presupun insa ca ai cel putin si un album LASERDANCE care sunt tooooot productiile domnului de mai sus. |
numai unu' ?
Chiar daca-s in format loseless,(cam) pe toate... |
|
Sus |
|
|
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004 Mesaje: 1440 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: VH1 si VH1Classic |
|
|
Muzica anilor '80 se mai poate vedea si asculta pe canalul VH1 si in special pe VH1Classic care da numai hituri celebre din aceai ani. VH1 si VH1Classic se pot prinde pe cei din reteaua RCS si cred ca si Astral |
|
Sus |
|
|
Max Him
|
Trimis: Sam Mai 19, 2007 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
ITALO DISCO PARTY in orasul celor 14 turnuri !
Proiect: Urmatoarea organizare se doreste a fi concomitent cu perioada festivalului medieval de la Sighisoara. Pentru popularizare va cuprinde pe langa Italo si mai multa muzica de factura synth-space, synthesizer dance& HiNRG, ++preluare si redifuzarea posturilor de radio de gen, respectiv Radio Stad den Haag, Fantasy Radio, FRESH Fm si Push FM. |
|
Sus |
|
|
justaguy
Conectat la: 24 Apr 2007 Mesaje: 18 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
max him, ai si alte amanunte? |
|
Sus |
|
|
Max Him
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata nu am alte amanunte.
Cand o sa am noutati evident le voi afisa si pe acest topic. |
|
Sus |
|
|
Parakiosu2 Vizitator
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu care vroiam sa fac un Club numai cu muzica din ani 80 si pana prin 96.Am crezut ca sunt singurul nebun dar vad ca suntem multi.  |
|
Sus |
|
|
|