FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
MUZICA DE DANS DIN ANII '80
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Brighty a scris:
Mie mi-au placut in mod deosebit productiile de studio de la finele anilor '80: Black Box, Technotronic, Ice MC, Snap!, M.C. Sar & The Real McCoy, dar in special proiectul controversat al lui Frank Farian - Milli Vanilli - ale carui piese le fredonez si le ascult si astazi cu cea mai mare placere! "All Or Nothing" mi se pare un album dance-pop bun de pus in rama de aur!...

Desigur, nu pot uita nici proiectele rivalului lui Farian, este vorba de Dieter Bohlen cu ale sale Modern Talking, C.C. Catch si Blue System... ce mai hituri, ce mai albume...ma apuca asa o nostalgie cand le ascult!...

Alte preferinte: Paula Abdul, Kylie Minogue si toata pleiada de staruri lansate de catre trio-ul de vis Stock, Aitken & Waterman, ce iti trezeau..asa.. o pofta de viata cand le ascultai ritmurile saltarete, vesele, energice...Mai rar asa ceva in zilele de astazi!

parca eu am scris astea, am zeci de cd-uri cu ei.
Frank Farian a avut si alte surprize in palarie de-a lungul anilor, insa si acum ador Stairway to Heaven in interpretarea Far corporation, piesa de prin 84-85. Interesant e ca el e neamt, ca si Dieter Bohlen de altfel, asta pt ca multi au impresia ca muzica se opreste la britanici.

asa e, piesele sunt geniale, taylor dayne - tell it to my heart e piesa care a fost "starul" zilei de ieri. faptul ca piesele astea sunt nemuritoare este dovedit si de popularitatea de care se bucura si preluarile, de ex kelly llorenna readuce in top piesa dupa 15 ani. pt cine nu stie llorenna e vocea feminina din n-trance, trupa dance de pe la inceputul anilor 90. single-ul 2007 e I will love again.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 6:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de GIORGIO MORODER ce parere aveti?
Albumul lui E=MC'2 pot zice ca este unu de referita intr-ale muzicii sintesizer-dance...
Mai ales ultima piesa:EVOLUTION...Smile
Sus
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te referi la asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Einar, te rog eu sa nu mai dai linkuri catre warez Confused
Sus
EinarN

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicumur a scris:
Einar, te rog eu sa nu mai dai linkuri catre warez Confused
Nu știu, dar ce pun eu la dispozție din propria muzică pt cei de aici nu cred că este WAREZ.
MP3-urile sînt facute de mine de pe propriul meu CD pe care l-am cumpărat și-l am aici ca original.
Sus
Max Him

Conectat la: 16 Apr 2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt total de acord vis-a-vis de renumitele succese ale trio-ului de vis Stock, Aitken & Waterman,.GENIAL si G.MORODER.
Da' de maestrii olandezi MICHIEL VAN DER KUY si ROB VAN EIJK acesti guru ai muzicii syntesizer dance & synth space ce parere aveti?
Cred ca toata lumea de aici stie deja de productiile LASERDANCE, KOTO, CYBER PEOPLE, HYPNOSIS, CLAUDIA T, AREA 51 si altele in spatele carora stau cei doi in majoritate.
Sus
EinarN

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ Max Him

vezi ca ai un MP de la mine Wink
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am doar acest cd: MICHIEL VAN DER KUY-WATH ME
Pot zice ca suna demential Smile...
Recomand si altora.
Sus
Max Him

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN ,
MULTUMESC pentru PM!
Kilaru_de_Coduri,
da-mi voie sa-ti spun ca dispui de o super productie Michiel V.D.Kuy.
Presupun insa ca ai cel putin si un album LASERDANCE care sunt tooooot productiile domnului de mai sus.
Revin ceva mai mult cat de curand!
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Max Him a scris:

da-mi voie sa-ti spun ca dispui de o super productie Michiel V.D.Kuy.
Presupun insa ca ai cel putin si un album LASERDANCE care sunt tooooot productiile domnului de mai sus.

numai unu' ?
Chiar daca-s in format loseless,(cam) pe toate...
Sus
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: VH1 si VH1Classic Raspunde cu citat (quote)

Muzica anilor '80 se mai poate vedea si asculta pe canalul VH1 si in special pe VH1Classic care da numai hituri celebre din aceai ani. VH1 si VH1Classic se pot prinde pe cei din reteaua RCS si cred ca si Astral
Sus
Max Him

MesajTrimis: Sam Mai 19, 2007 12:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ITALO DISCO PARTY in orasul celor 14 turnuri !
Proiect: Urmatoarea organizare se doreste a fi concomitent cu perioada festivalului medieval de la Sighisoara. Pentru popularizare va cuprinde pe langa Italo si mai multa muzica de factura synth-space, synthesizer dance& HiNRG, ++preluare si redifuzarea posturilor de radio de gen, respectiv Radio Stad den Haag, Fantasy Radio, FRESH Fm si Push FM.
Sus
justaguy

Conectat la: 24 Apr 2007

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

max him, ai si alte amanunte?
Sus
Max Him

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata nu am alte amanunte.
Cand o sa am noutati evident le voi afisa si pe acest topic.
Sus
Parakiosu2
Vizitator

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu care vroiam sa fac un Club numai cu muzica din ani 80 si pana prin 96.Am crezut ca sunt singurul nebun dar vad ca suntem multi. DJ
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Urmatorul
Pagina 9 din 14

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum