FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
As dori opinii despre incintele acustice de la Senia
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
titro

Conectat la: 09 Feb 2004

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand ai amintit de clase am crezut ca faci o comparatie cu amplificatoarele. Sincer nu stiu ce inseamna clasa AA la incinte. O sa incerc sa ma documentez.
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:01 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te inteb pentru ca am gasit asta pe pagina ta
http://www.candc.home.ro/profi.htm

peȘte

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dece ti-ai sters pagina ? Inca google o are in cache
http://www.google.ro/search?q=cache:nQjpMSkSSxMJ:www.candc.home.ro/profi.htm+&hl=ro

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La asta te refereai?
Era o clasificare in funtie de randament a incintelor care am invatat-o de la insusi Vance Dickason. Nu e nimic oficial (inca), ma refer ca aceasta clasificare nu e cuprinsa in vreun standard. A fost o conventie mai demult intre mai multe firme (din SUA) cand au vrut sa introduca in stasuri un criteriu de clasificare a incintelor in functie de randament cu urmatoarele ramuri:
-peste 98 dB/wm - clasa AA
-95-98 dB/Wm - clasa BB
-90-95 dB/Wm - clasa CC
-sub 90 dB/Wm - clasa C-
Se pare ca pe parcurs s-a renuntat la idee. Site-ul meu (de care mi-e rusine) a fost facut de unul dintre baietii cu care lucrez dupa niste notite dintr-un caiet de-al meu de atelier. El contine si date tehnice si preturi doar informative. In maxim doua saptamani o sa apara site-ul nou (este in lucru la o firma de web-design) pe un domeniu .ro pe care nu il dezvalui inca si va fi un site care ne va reprezenta cu adevarat. Asta de acum a fost doar asa, sa avem si noi reprezentare si pe net (cred ca se vede si dupa cum este facut).

titro

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

frunzila a scris:
Dece ti-ai sters pagina ? Inca google o are in cache
http://www.google.ro/search?q=cache:nQjpMSkSSxMJ:www.candc.home.ro/profi.htm+&hl=ro

Nu am sters-o. Daca ma crezi nici nu stiu parola de la contul de pe home.ro
L-am rugat doar pe colegul meu sa faca o mica modificare (cea de la subsolul paginii) care trebuia facuta demult

Vasile
peȘte

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AA.... asa sta treaba Laughing
BBine.

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing

Gata.Ma culc.Noapte buna!!

Vasile
peȘte

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu cu cine ma polemizez aici ?
Mai da somnorosi sunteti Laughing

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine atunci, nu ma culc. M-ai convins. Hai sa ne polemizam in continuare Laughing Laughing
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trecem pe forumul meu ca sa nu zica unii ca polemicizam doar ca sa ne facem reclama Twisted Evil

MesajTrimis: Sam Sep 04, 2004 1:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok
gabrielf

Conectat la: 07 Iul 2004

MesajTrimis: Mar Sep 14, 2004 6:49 pm    Titlul subiectului: Deci, oameni buni, fiabile au ba ? Raspunde cu citat (quote)

Fiabile au ba??

am fost la reprezentanta din Campineanu si baietii de acolo au fost destul de profi.., cam harababura dar.., am vazut si dimmerele lor si amplificatoarele de asemenea.., aparent sunt de calitate iar preturile cam scumpice.., voi ati folosit ceva de genul asta/??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum