FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Help me, please!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adytzu

Conectat la: 07 Iun 2004

MesajTrimis: Mar Iul 20, 2004 3:18 pm    Titlul subiectului: Help me, please! Raspunde cu citat (quote)

Am urmatoarea problema. La inceput, aveam instalate pe sistem doar Divx 5.1.1, Xvid si ffdshow si mergea totul OK. Apoi, m-a pus dracu' sa instalez niste pachete cu codecuri gen Nimo, Gordian. Dupa ce am vazut ca nu folosesc la nimic, le-am dezinstalat (totul, inclusiv divx) si am reinstalat din nou numai pe primele trei. Urmarea e ca acum toate filmele se vad sacadat daca nu pun overlay in bsplayer, iar daca pun overlay nu se mai vede nimic, doar niste dungi multicolore.
Am incercat sa le reinstalez (codecurile) de vreo 3 ori si acelasi rezultat.

Are cineva vreo sugestie, inafara de a reinstala tot sistemul?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 20, 2004 3:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
batranu

Conectat la: 22 Iun 2004

MesajTrimis: Mar Iul 20, 2004 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am o solutie, dar daca vei ajunge la reinstalarea sistemului, nu uita ca exista Norton Ghost, cu care poti crea imaginea partitiei sistem, pe care o poti actualiza astfel incat sa poti avea totul curat si cu toate programele instalate si configurate. Cand vei mai avea o problema similara ca cea de fata, vei lansa Ghost-ul si in 5-6 min. vei avea totul la loc functionand perfect ca si inainte. Idea
Sper sa-ti foloseasca. Daca nu sti cum sa-l folosesti, spune si-ti trimit un help micutz.

Bafta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Iul 21, 2004 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din pacete simpla dezinstalare nu rezolva problema trebuie curatat si registrii. Manual cam greu dar sunt programe gen regcleaner sau clean reg sau Advanced System Optimizer (ASO) care se descurca binisor cu curatenia. Ultima de exemplu poate curata si HDD-ul de fisiere inutile, defragmenteaza registrii etc.
MirceaGoia

Conectat la: 03 Sep 2004

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2004 12:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai XP cumva? Ai activat System Restore?
Daca da atunci foloseste-l! Restaureaza sistemul de dinaintea instalarii pachetelor Nimo, etc...daca nu atunci restaureaza sistemul cu o zi inaintea zilei in care stii ca ai instalat pachetele alea.

Pe mine m-a scos din belele de cateva ori...
Sus
adytzu

Conectat la: 07 Iun 2004

MesajTrimis: Lun Sep 06, 2004 10:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scuza-ma, dar te contrazic. Am folosit, la inceputuri, System Restore si mi-a bramburit si mai rau sistemul, asa ca prefer sa pierd 3-4 ore si sa-l instalez curat. In plus, mi-am dezactivat de mult System Restore pentru ca manca prea mult spatiu si te mai si trezesti ca incepe sa faca Check Point exact cand ti-e lumea mai draga (scrii un CD, comprimi un fisier video, etc.).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
MirceaGoia

Conectat la: 03 Sep 2004

MesajTrimis: Lun Sep 06, 2004 10:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am avut nici o problema pana acum cu System Restore...si am computerul actual cu XP (nu folosisem XP inainte de asta) de 1 an jumatate (am folosit System Restore de peste 5 ori).

Nu am simtit niciodata cand faceam un Checkpoint (e drept ca laptopul meu are destula memorie - 512 MB, si un procesor de 2 GHz Pentium)...

Dar...fiecare utilizeaza ce vrea...bineinteles ca un program ca Norton Ghost poate fi mai util, avand mai multe optiuni.
Sus
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Sep 09, 2004 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca tot pierzi vremea cu reinstalare recomand W2K si daca se poate profesional edition ca e mult mai stabil ca XP-ul
silviuc

Conectat la: 22 Iun 2003

MesajTrimis: Joi Sep 09, 2004 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poti folosi - e verificat personal - si nero - poti face cu acesta pe cd sau dvd o imagine a partitiei de pe care botezi si apoi, botand de pe cd-ul/dvd-ul creat restaurezi sistemul cum era el dupa ce l-ai instalat pe curat.
desigur, nero trebuie sa ruleze pe un sistem instal pe o alta partitie, daca se poate hdd Exclamation , decat partitia pe care o "copii"
pe un dvd s-ar putea sa iti incapa chiar toata partitia de boot
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum