Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Sam Apr 07, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: MP3 & Co - Utilizare de regulă ? |
|
|
Tema are deaface cu muzica dar și cu PC-ul ținînd cont că e vorba de formatul MP3 pe care nu știu în ce categorie s-o integrez, de aceea optez pt. cafenea.
Noi tot vorbim de muzică, discuri, cd-uri, maguri, în general de fel de fel de purtătoare de sunet și aparate de redare mai mult sau mai puțin învechite dar cum e cu MP3?
Nu cred ca în ziua de azi mai umblă lumea pe stradă cu un mag la baterii cass walkman, cd-player cît o farfurie de prăjitură în mînă sau în vreun buzunar ci mai de grabă cu un stick MP3, i-Pod, GoGear iar în mașină într-e timp, cel puțin pe aici, marea parte a combinațiilor radio-cass auto au un racord USB iar radio-cd auto au capacitatea de a reda cd-uri cu mp3.
M-ar interesa ca temă principală cu ce vă convertiți MP3-urile si cu ce rată de compresie pe care l-e ascultați în afara locuinței, în mașină, excursii etc.
Eu de ex. folosesc Ashampoo:
http://www.ashampoo.com/frontend/products/php/product.php?session_langid=2&idstring=0230
Iar rata de compresie pe care o folosesc este de 320 kbps unde pierderile calitative față de cd-ul original este minimală, chiar insesizabilă.
Dacă de ex. rip-ui un cd care conține un mix interminabil fară pauze dar pe cd-ul original este acesta în aprox. 21 de track-uri, l-e remixez înapoi în non-stop modus pt. a avea mix-ul fară pauză ca pe cd-ul original cu wave editor-ul din Audacity după care converg mixul reeditat în mp3 la 320 kbps cu Ashampoo. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Apr 07, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
edytza
Conectat la: 18 Dec 2006 Mesaje: 256 Locatie: craiova
|
Trimis: Vin Iun 01, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
mp3 mp3 vesnicul mp3........si eu ascult la serviciu cu un mp3 portabil din 2 motive maro si tari:unul este ca pot incarca muzica de pe pc foarte usor si al doilea este dimensiunea mica a aparatului fata de butucanosul cd player, cat despre sunet pot zice ca sunt multumit , pe unele piese suna chiar foarte bine la o rata de 192 kbs _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
Yulyo
Conectat la: 25 Dec 2005 Mesaje: 69 Locatie: Undeva in Alba
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acasa:
Extractor: Exact Audio Copy
Encoder: Lame 3.97
Player: Foobar2000
Conversie:
Home: Wavpack [High], Mp3 [Alt Preset Insane], Nero MP4 400kbs
Outside: Nero mp4 [128-192] / Lame mp3 [192-256]
 |
|
Sus |
|
|
skippy

Conectat la: 03 Mar 2005 Mesaje: 96 Locatie: prin Franta
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
rippuire cu: I Audio 5
format: OGG variable bit rate pana la 450 Kb/s. (de regula 256) _________________ Shanling A40 mkIII + CD-T 80 + F-330
Aurum Cantus V3M |
|
Sus |
|
|
|