FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Protectie tweeter

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Fanet

Conectat la: 10 Sep 2004

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:05 am    Titlul subiectului: Protectie tweeter Raspunde cu citat (quote)

Este cumva vreo schema, un montaj, o piesa ceva pentru a proteja tweeterul la depasirea puterii lui sau pentru atunci cand incepe amplificatorul sa produca distorsiuni?
Daca puteti spune si cum functioneaza este nemaipomenit Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:05 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La depasirea unui prag de distorsiuni nu stiu sa fie dar la depasirea unei puteri date exste si inca foarte simpla Razz

Citat:
Low cost speaker protection.More specifications ensure accurate choice for better protection. Polyswitches will protect against electrical (current) overload and will protect speakers in most situations. They are not foolproof and will not protect against mechanical overload. Select the device based on its trip (power rating W), eg. if you need to protect a tweeter that will handle 10 watts RMS and its rated at 8 ohms you would select an RXE075 device. If in doubt, be conservative. Some experimentation may be necessary since music signals can vary a great deal. Simply connect in series with the speakers you wish to protect. See our Data section for more technical info. How they work. Polyswitch protectors are based on conductive polymers and act like resettable solid state circuit breakers. When the operating current of the protector is exceeded the interior of the device partially melts, which suddenly increases the volume which increases the resistance drastically. This in turn reduces the current. The device stays in this state while the current is maintained because its temperature is elevated. Once the current is removed, the device re- establishes itself almost immediately, so that the low resistance value is restored.Voltage ratings

Cirteste ca eu nu stiu sa-ti traduc si apoi intreba-ma unde gasesti piesele astea Laughing

peȘte

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

RXE160
Trip 4- Ohms - 23.0 watts
Trip 6- Ohms - 34.6 watts
Trip 8- Ohms - 46.1 watts
Trip Current - 2.40 amps

RXE075
Trip 4- Ohms - 5.1 watts
Trip 6- Ohms - 7.7 watts
Trip 8- Ohms - 10.2 watts
Trip Current - 1.13 amps

RXE185
Trip 4- Ohms - 31.4 watts
Trip 6- Ohms - 47.0 watts
Trip 8- Ohms - 62.7 watts
Trip Current - 2.80 amps

RXE250
Trip 4- Ohms - 56.3 watts
Trip 6- Ohms - 84.4 watts
Trip 8- Ohms - 112.5 watts
Trip Current - 3.75 amps

RXE090
Trip 4- Ohms - 7.3 watts
Trip 6- Ohms - 10.9 watts
Trip 8- Ohms - 14.6 watts
Trip Current - 1.35 amps

RXE110
Trip 4- Ohms - 10.9 watts
Trip 6- Ohms - 16.3 watts
Trip 8- Ohms - 21.8 watts
Trip Current - 1.65 amps

Cheerleader Twisted Evil Cheerleader

Ultima modificare efectuata Vasile la Joi Sep 16, 2004 11:57 am, modificat de 3 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Fanet

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare nici Conex si nici Vitacom nu au polyswitch-uri?
Am vazut parca intr-o schema de filtru pusa pe-aici pe forum (de la Visaton parca) un polyswitch pus pe inalte.
Am inteles ca Doru se ocupa de reprezentarea Visaton aici.
Nici la el nu se gasesc oare aceste piese?
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vitecomul are toate modelele de mai sus.

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thanks a million!
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2004 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Costa in jur de 50 mii bucata, se poate ca unele modele sa nu fie in stoc dar au alte tipuri BAUELEMENT-uri echivalente cu astea. Wink
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum