Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
notka

Conectat la: 07 Aug 2006 Mesaje: 232 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: DAF |
|
|
DAF!?! Nici nu mai stiu sigur daca asa se numeste formatia. In anii 84-86 era oarecum in voga. Era un band punk din Germania. Acum nu mai gasesc nimic despre ei. A auzit cineva de band-ul asta? Are cineva muzica lor? _________________ www.audiovideofoto.ro - GRATIS - Manuale de utilizare, de service, brosuri, scheme, poze, etc. din domeniul audio, video foto, telefoane gsm. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Human

Conectat la: 01 Noi 2003 Mesaje: 889 Locatie: Craiova
|
|
Sus |
|
|
notka

|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Human, multumesc pentru link-uri.
Mi-a facut placere sa-i reascult (nostalgia vremurilor din liceu). Acum i-am vazut si pentru prima data.
Imi aduc si aminte ca erau interzisi. Nu stiu germana, dar auzeam de Hitler si Mussolini prin cantecele lor si pe vremea lui Ceausescu asta iti mai lipsea sa-i promovezi pe astia doi prin cantecele lui DAF. _________________ www.audiovideofoto.ro - GRATIS - Manuale de utilizare, de service, brosuri, scheme, poze, etc. din domeniul audio, video foto, telefoane gsm. |
|
Sus |
|
|
justaguy
Conectat la: 24 Apr 2007 Mesaje: 18 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi amintesc si eu ca se mai dadea DAF in discoteci, dar foarte rar. si apropos, DAF nu are nici o legatura cu punk-ul, chiar daca era ascultata de punkistii din timisoara:) |
|
Sus |
|
|
notka

|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer n-am stiut. Eu credeam ca sunt punk-isti. Ce gen de muzica aveau? _________________ www.audiovideofoto.ro - GRATIS - Manuale de utilizare, de service, brosuri, scheme, poze, etc. din domeniul audio, video foto, telefoane gsm. |
|
Sus |
|
|
|