Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nicumur Vizitator
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: Re: ce aparat va place cel mai mult si de ce |
|
|
sunwindcornel a scris: | tascam-ul 234 de mai sus e tare dragut... a fost si prin consignatiile de pe Covaci acu' vre-o doi trei ani , parca in jur de 6 milioane.. |
Vrei sa spui vreo 16 milioane...  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
sunwindcornel
Conectat la: 12 Noi 2007 Mesaje: 540 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa spun 16 milioane !
Era ceva sub 10 milioane cred , si mai precis ceva in jur de 5 -6 , pentru ca pentru cateva clipe am fost tentat sa-l cumpar , a stat cateva luni in consignatie pe Covaci. Daca ar fi avut pretul asta nu i-as fi acordat atentie.
Dar un casetofon de acest gen nu poate ajunge in consignatie la noi cu un pret mai mare decat un Akai GX 630 , ori ceva similar , si astea erau in jur de 12 milioane ( mai sant si acum tot acolo ).
Oricum aparatul arata destul de folosit.... ma intreb cine l-o fi luat totusi...nici pentru colectie n-ar fi valorat mai mult de 6-8 milioane, cred... |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate vorbim de lucruri diferite...
Au existat intr-o singura Consignatia pe Covaci 2 Tascamuri - un 234 care avea deslipita sigla de Tascam cu 2 VU-metre la pretul de 16,7 milioane lei (in care se includeau vreo 30-40 de benzi de 27 cm) si un 244 parca daca nu ma insel, cu 4 VU-metre care sarea lejer de 34 de milioane
Am visat vreo 5 luni la Tascamul ala, asa ca stiu pretul la perfectie - la un moment dat am si facut o oferta de 12 milioane pentru el (fara benzi) dar am fost refuzat...
In aceeasi Consignatia, cateva luni mai tarziu un Akai parca Gx 225D (il vindea cineva pe forum la vreo 7 milioane) si acolo costa 17 milioane  |
|
Sus |
|
|
sunwindcornel
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum m-ai pus pe ganduri...
Tascam-uri cass deck au fost mai multe pe Covaci , dar modele obisnuite, eu nu-mi amintesc de un cass Tascam care sa fi fost la oferta cu benzi mari de magnetofon , si mai ales la un asa pret.
E drept ca a fost un mag Tascam 32 cred , vreo doi ani la Constantinidis , cerea vreo 12 milioane parca , dupa aia cica cerea 18 milioane pe el , si ala avea cred si niste benzi mari in oferta , avea intr-adevar si tablita cu numele Tascam sarita , adica lipsa , s-a vandut asta vara , dar eu vorbeam de un cass deck Tascam ca cel din poza expusa mai sus pe forum , cu patru canale , care sigur era sub 10 milioane , dar , poate ma insel , da-l incolo de pret. Uite acum ma gandesc ca poate nu era cu patru canale , ci doar cu trei canale , deci avea trei VU-metre , in acest caz nu era modelul din foto , imi cer scuze ptr. confuzie , si VU-metrele nu erau asa ci semanau mai mult cu niste VU-metre de Tesla B5 , evident mult mai mari , adica pe cadran nu descriau o miscare de sector de cerc , ci de arie rectangulara , daca intelegi ce vreu sa zic |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
My bad, eu vorbeam de magnetofoane Tascam 32 si Tascam 44
Ignora tot ce am scris mai sus  |
|
Sus |
|
|
sunwindcornel
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
acum inteleg , da , erau doua TASCAM-uri 32 sau 34 , unul cu doua canale , unul cu patru , am probat pe cel cu doua , se auzea fara inalte , ori banda aia era prost trasa , ori era capul murdar , ori , cine stie... poate era extrem de uzat. Ce era dizgratios era bulumacul de traf 220/100V , cu care il vindea posesorul. Eu , la vremea aia m-am speriat ca era 100v/60Hz , si , nestiind pe atunci ca ele au motorul de cabestan comandat in curent de un oscilator de putere , am crezut ca ar putea fi un motor de curent alternativ asincron , si m-am temut de modificarea puternica a turatiei precum si a cuplului in cazul cand , fiind la 60Hz , il alimentezi la 50 Hz. Mai tarziu am vazut ca majoritatea astora cu trei motoare au la fel- da uite ca nu chiar toate , spre exemplu junghiul de Rostov 105 are motorul la 117 V alternativ. )
Sa nu-ti para rau dupa ele , erau la un pret complet tampit , gasesti mult mai ieftin pe ebay. |
|
Sus |
|
|
florinfloreanu

Conectat la: 06 Aug 2007 Mesaje: 164 Locatie: slobozia, ialomita
|
|
Sus |
|
|
|