FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Casete video
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
oake

Conectat la: 28 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu ceva experienta cu formatul VHS, pe care il mai folosesc inca, probabil si datorita citorva sute de casete trase la sfirsitul anilor 80 si inceputul anilor 90.
Am casete trase din '86, care se vad excelent si acuma, bineinteles cu drops-out-urile de rigoare... sunt deja 20 de ani.
La sfirsitul anilor '80 erau o multitudine de casete folosite: cele normale, cele HI Grade si cele Super HI Grade, in functie de finetea particolelor.
Cind a aparut S-VHS-ul, au aparut si casetele de rigoare, evident cu plusul de contur si de lipsa a difuziunii culorii, dar aceste casete erau extrem de scumpe.
Ultima gaselnita in materie de VHS este SVHS-ET, adica poti sa ai rezolutia SVHS-ului, dar pe o caseta non SVHS, lucru partial adevarat.

A mai fost o incercare, la sfisitul anilor 90 de a digitaliza imprimarea si raspunsul, dar nu a prins...era prea tirziu.

In concluzie : Cine are sa-i traiasca, cine nu sa nu-l doreasca!

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa-ti digitalizezi toate VHSurile pe PC în format DVD / MPEG / VCD / AVI te costa 30 EURO si problema-i rezolvata. Eu mi-am cumparat un convertor Analog / DIGITAL de la TINXI.DE. E vorba de cutiuta asta:

http://www.tinxi.de/product_info.php?cPath=101&products_id=505&language=de

îl cuplezi la PC prin USB, (Audio de la cutiuta pe line in a placii de sunet), Pe clinch-urile rosu/ alb/galben video-ul, deschizi softul, faci setarile cerute / dorite (e în engleza) si îi dai batae.

E ca si cînd tragi de pe un video pe celalalt. Pierderi de calitate ZERO.
Pt. digitalizat casete vechi este o scula IDEALA si IEFTINA. Mai mult nici nu-ti trebuie. Eu am facut cam 50 de casete într-o luna cu asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VHS

Conectat la: 06 Aug 2007

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2008 6:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

În România, unele magazine țin cu dinții de prețuri mari la casete V.H.S., deși acestea nu se prea mai vând. Embarassed
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum