Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
radudd Vizitator
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 11:21 pm Titlul subiectului: Ce parere aveti despre amplificatorul SCOTT 460A |
|
|
As vrea cateva pareri despre acest amplificator, SCOTT 460A, care se pare ca este de productie americana si ca putere este undeva la 2 x 70 W la 8 ohmi.
Daca a avut cineva, poate prezinta mai multe pareri despre sunetul si performantele lui. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 11:21 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Dj Ovidiu1983

Conectat la: 17 Apr 2007 Mesaje: 109 Locatie: Craiova
|
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte usor de reparat,o schema clasica ca sa zic asa.Ai acces in toate locurile fara sa te chinui sa desfaci prea multe. |
|
Sus |
|
|
radudd Vizitator
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multe multumiri pentru incurajare ! As mai avea o intrebare. Cum este sunetul. Are excese de inalte sau bass ? As vrea ceva echilibrat. Am boxe Magnat Monitor 880 si chiar si cu ce le dau acum sa "manance" sunt multumit, adica le-am pus pe un amplituner Unitra (Delia) care functioneaza impecabil. Ma gandeam la acest Scott, doar din dorinta de a aveam mai multa putere, nu neaparat pentru mai multa zgomot si pentru calitate. Oare o fi bine ? Ar mai fi si un :Luxman A-312 ,model 1996 ,este pe tranzistori,nu e cel cu final STK" asa scrie in anunt ! Ce parere aveti despre acesta in comparatie cu Scott-ul ?
Inca o data multumiri ! |
|
Sus |
|
|
Dj Ovidiu1983

Conectat la: 17 Apr 2007 Mesaje: 109 Locatie: Craiova
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricand as alege Scott-ul. Am fost multumit de el. Nu uita ca are si reglaje de medii pe el. _________________ Respecta si vei fi respectat !!! |
|
Sus |
|
|
radudd Vizitator
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos !!! |
|
Sus |
|
|
Blind

Conectat la: 25 Feb 2008 Mesaje: 6 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mar 15, 2008 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are cineva schema acestui amplificator? _________________ Va rog NU vizitati http://blindmosquito.evonet.ro |
|
Sus |
|
|
radudd Vizitator
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aceiasi intrebare o pun si eu ! Cine are schema lui Scott 460A (480A - este acelasi aparat - doar ca este de putere putin mai mare), va rog sa dati un semn aici.
Multumiri !!! |
|
Sus |
|
|
radudd Vizitator
|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am primit (adusa de un prieten), schema electronica a acestui aparat ! |
|