FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
pareri pro si contra
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
IcemanAudio

Conectat la: 28 Iul 2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asta da... este o jucarie
[/URL]

nu asta Laughing
[/URL]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 3:52 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
IcemanAudio

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gandeste-te numai la faptul ca este cam 1/3 din BCD2000 Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
IcemanAudio

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ah ce ma enerveaza ca nu exista functia de edit pe acest forum...
1/2 am vrut sa scriu...
pe aia chiar iti incurci degetele
in schimb cea de la behringer chiar pastreaza si dimensiunile butoanelor aproximativ la fel ca la playere ( ca si la astea mai difera de la model la altu)
sunt butoane mari nu te incurci nu atingi din greseala un alt buton
pana la urma asta conteaza liucrul efectiv cu ea
nu e diferenta fata de playere
faptul ca tu ai pus mana pe jucarii te face sa le cataloghezi pe toate la fel
Sus
D3_cent

Conectat la: 18 Feb 2005

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 7:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca nu vom ajunge niciodata la un compromis , cei care au mixat o viata pe platane sau playere nu o sa fie convinsi in veci sa mixeze pe o consola si ii inteleg dc am mixat si eu pe diferite playere de la omnitronic pana la technis si ii inteleg dc daca as opta pt o viata de dj adevarat nici nu m-as uita la aceasta consola eu altceva am urmarit aici
deaemeni este de luat in calcul si parerea celor care au trecut de la butonatul mousului la folosirea consolei ... este totus un pas inainte
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IcemanAudio

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 10:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oricum alegerea iti apartine
si eu mi-asi lua playere daca as avea bani de ceva calumea

oricum sti foarte bine ce poate sa faca aceasta consola si ce pot face playerele de diferite preturi Very Happy

parerea mea este ca puteai foarte bine sa tragi singur o concluzie
mi-ar fi placut sa mai apara pe aici si parerile altor utilizatori ai acestei console dar se pare ca este prea nou produsul pe la noi Laughing
Sus
Barza

Conectat la: 22 Apr 2007

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum se conecteaza BCD2000 sau BCD3000 la un sistem audio?Se conecteaza boxele pe Master Output sau la placa audio a calculatorului?
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

IcemanAudio - Pentru linkul din semnatura ta trebuie sa ai aprobarea userului Vasile.

Pana (si daca) iti da el aprobarea, te rog sa scoti linkul din semnatura Exclamation
Sus
Barza

Conectat la: 22 Apr 2007

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Barza a scris:
Cum se conecteaza BCD2000 sau BCD3000 la un sistem audio?Se conecteaza boxele pe Master Output sau la placa audio a calculatorului?

Stie cineva?
Sus
IcemanAudio

MesajTrimis: Sam Ian 26, 2008 8:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salutare... cred ca e cu intarziere si ai aflat deja ca aceasta consola contine in ea si o placa de sunet pe 24 biti cu drivere asio si o data ce ai instalat driverele o poti folosi ca orice placa de sunet wmd sau asio si iei semnal de la iesirea master Wink

Laughing ciudat ca abea dupa un an primesc avertizare cu link-ul... Laughing si dupa inca jumate de an observ si eu... o sa il scot daca vasile are ceva impotriva... Very Happy
Sus
IcemanAudio

MesajTrimis: Sam Ian 26, 2008 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pentru cei interesati de aceasta consola... datorita aparitiei lu BCD3000, BCD2000 s-a ieftinit rau de tot... aproape la jumate.

e o singura problema: softul B-DJ care vine cu consola e facut Laughing de romani (XYLIO SRL) si e de tot rasul... ei ofera un update spre Future decks pro cu doar 12-15 euro ceva de genul... nu faceti prostia

dupa cautari si cercetari si nopti pierdute pt verificarea stabilitatii am ajuns la sfarsit:

Deckadance merge perfec
timp de 10 ore am frecat consola pe laptopul meu DELL INSPIRON 1300 fara sa am un carrr sau marrr si bineinteles fara blocari ale imaginii, fara blocari ale softului si nu in ultimul rand FARA BLUE SCREEN-uri

configuratia cu care merg:
INTEL CELERON 1,5GHz
DDR2 1024G / 400MHz
HDD intern 40G
HDD extern 200G (USB 2)
VIDEO onboard
Sus
gsk

Conectat la: 01 Oct 2009

MesajTrimis: Vin Ian 01, 2010 12:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

f tare acest topic. pe mine ma ajuta mult, caci imi doresc mult o consola si acest topic e cel mai bun review romanesc pe care l-am citit pana acum.
nu am bani pt o investitie in 2 cdj + mixer si nici nu stiu cu ce se mananca acestea asa ca e evident ca in cazul meu o investitie mai mica e mai buna decat una in echipamente profi.
si acum intrebarea de baraj: care e diferenta intre bcd 2000 si bcd 3000?
(citesc pe diferite forumuri, pareri neargumentate cum ca nu ar fi diferente...)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum