FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
casetofon deck NAKAMICHi 1000

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 11:48 pm    Titlul subiectului: casetofon deck NAKAMICHi 1000 Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de acest "frigider" , e bun la ceva? am si eu unul si suna frumusel , numai ca imi cam rupe carca cand ii schimb locul prin camera. Se merita sa il pastrez?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 11:48 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 12:18 am    Titlul subiectului: Re: casetofon deck NAKAMICHi 1000 Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
.......numai ca imi cam rupe carca cand ii schimb locul prin camera.
punei rotile de la o masa TV si plimba-l agatat cu o funie si nu-ti mai rupe cīrca Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djmk1988

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 12:24 am    Titlul subiectului: naka Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes
Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 12:27 am    Titlul subiectului: Re: naka Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
Rolling Eyes
Mai glumim Laughing
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 12:31 am    Titlul subiectului: cass Raspunde cu citat (quote)

Da , glumim radem , f*tem platim , deci cine se arunca sa imi zica si mie ceva de acest tanc?
Sus
sunwindcornel

Conectat la: 12 Noi 2007

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:18 am    Titlul subiectului: Re: cass Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
Da , glumim radem , f*tem platim , deci cine se arunca sa imi zica si mie ceva de acest tanc?

Hai ca-ti zic eu , desi.... sant sigur ca stii o multime de lucruri despre el....
Pe ebay se vand foarte bine , ajungand la 1000$ pentru unul NOS...
Pentru unul mai harbuit .... tot iei vre-o 300-400 $
Sant facute extrem de serios , tot cu 3 capete discrete , numai dolby B ( cred ) , si fara HX PRO ( ca nu se inventase pe-atunci ) , pe la sfarsitul anilor '70 , parca.,...Au corectie azimut manuala daca nu ma insel , bias reglabil , corectii inregistrare ( da' tu tre' sa stii mai bine daca il ai... ) .
Sant considerate scule inca foarte bune , parca ceva probleme cu niste curele , dar astea sant inerente daca e batran , de fapt nici nu stiu daca chestia cu caucioacele ce trebuie schimbate nu e la alte modele , mai noi ...
Mie imi place enorm scula , mi-as dori-o s-o posed , am cochetat de zeci de ori cu ebay-ul sa mi-o iau , dar tgransportul din America aici , tinand cont de greutatea si gabaritul sculei , ar fi insemnat cca 200$ ceea ce nu ar mai fost acceptabil ptr. mine...
In rest.... spune-ne tu mai multe , daca o ai .... cum trage ? , cum deruleaza ? cum se aude ?
Sus
clauelf

Conectat la: 17 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nakamichi 1000 s-a fabricat intre '73 - '77. Are Dolby B, DNL, frecventa de raspuns 30 Hz - 20 Khz, 3 capete discrete, se poate fixa in rack de 19" cu kit adecvat. Insa daca cumva este din seria 1000 ZXL, atunci este o super scula.
Sus
sunwindcornel

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de fapt valoarea lor actuala cred ca e data de marea faima care au avut-o in anii '70-'80 , intarita si de pretul lor astronomic la acea vreme...
Pentru ca acum cred eu , este lejer batut la la facilitati ( HX PRO , Automatic Search , Dolby C , Auto BLE , si naibii mai stie ce altceva.... ) , de astea mai tinere , gen Denon DRM 800A , Pioneer ,Akai, Onkyo...
Dar... audiofilii dau bani seriosi pe un Nakamichi , chiar si 1000 fara terminatia ZXL , care , am vazut , sant extrem de rare...
Asa ca daca te vei hotari sa-l dai , te rog mult anunta-ma si pe mine...
Sus
sunwindcornel

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A propos , eu am , legat de acest subiect o problema lingvistica ...
Cum se pronunta numele " Nakamichi " ?
Cu " ci " la urma , sau cu " chi " la urma ?
Cineva de pe-aici , un coleg forumist de-al nostru a zis : " ci " .
Eu unul , ziceam inainte " chi " Acum , parca i-as da dreptate lui....
Cum e corect sa pronuntam ?
Legat de aceasta pronuntie , inseamna ca la fel se pronunta si " Hitachi " la urma , nu ?
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: naka Raspunde cu citat (quote)

Swindcornel , deckul il am , trage fain , adica daca ma joc la calibratorul ala cu 2 leduri nu vad practic nici o diferentza intre SOURCE si TAPE. Faza e ca nu am cum sa il testez la 'adevarata valoare' intrucat am numai geoarse de casete. Mecanic sta super bine nu are probleme cu curelele , deruleaza super rapid fara sa scartzaie nimic in el! si optic arata perfect! Deci o adevarata bijuterie . Dar ce ma supara la el este ca nu vad deloc caseta in interior (dupa cum am zis este 1000 prima versiune nu 1000ZXL)
Sus
sunwindcornel

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce sa-ti spun omule , ....sa-l stapanesti sanatos , si daca ai sa te gandesti sa-l vinzi....sa nu ma uiti si pe mine....
Asta imi lipseste din colectie...
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: nak Raspunde cu citat (quote)

Swindcornel , tiam explicat in MP care e faza cu el , de vandut pe bani sub nici o forma.
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 4:19 pm    Titlul subiectului: naka Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca aparatul va ajunge la Swindcornel , suntem in tratative Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
sunwindcornel

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Confirm...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum