Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
akakujokajo
Conectat la: 07 Feb 2008 Mesaje: 10 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: cd player |
|
|
Sunt mandrul posesor al unui NAD325BEE si o pereche de MA RS6, iar acum v-as intreba pe domniile voastre ce fel de cd player ar trebui sa cumpar
Sunt un stereophile foarte foarte incepator si sper ca inceputul nu l-am ratat (cu nad-ul si rs6), fiindca mie imi place foarte mult cum suna |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
katalin

Conectat la: 06 Iul 2007 Mesaje: 985 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Daca iti place cum suna nu ai ratat nimic! Asta e si ideea cand iti cumperi un sistem sau il upgaradezi.
Cred ca ai putea sa incerci un CD-player tot de la NAD, pentru ca este in aceeasi categorie cu ampul si se potrivesc. Sau ai putea sa dai un ochi pe la publicitate si vezi ce se incadreaza in buget.
Bafta la cautari! |
|
Sus |
|
|
victor_bv
Conectat la: 21 Mar 2006 Mesaje: 158 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu as merge pe un CD-player de la Marantz.S-ar completa bine tonal cu ampliful NAD,aducand mai mult detaliu,transparenta si rafinament. |
|
Sus |
|
|
M&M

Conectat la: 02 Mar 2007 Mesaje: 320 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau un DAC daca muzica este predeominanta pe pc .
Marntz am avut si Cd 50 si Cd 63 si pot sa spun ca sunt muzicale marantz urile . |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
e important de stiut si pe ce sursa ai asc pana acum... dar daca iti place sunetul NAD deja, probabil ca nu vei da gres cu un cd de la ei...
pe de alta parte - daca dispui de fonduri ceva mai largi - poti avea placuta surpriza ca printr-o sursa bine aleasa si de calitate, sa iti creasca f mult calitatea sistemului per ansamblu... poti lua ampliful "la plimbare" si incerca mai multe variante pt el, in suma x de care dispui - si pe care nu ne-ai impartasit-o... desi cautarea unei componente cu gandul strict la pret este una din marile hibe ale audiofilului de buget limitat... nu se reuseste intotdeauna alcatuirea sistemului dorit si placut, si din considerente materiale se fac rabaturi si compromisuri, care nu pot duce decat in alta directie decat cea placuta initial de ureche... dar asta e deja o alta discutie...
eu totusi recomand cu incredere testarea catorva aparate inainte de a se lua o decizie... e cel mai onest fata de buzunarul propriu...
bafta! |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
unde as putea sa testez cd playere?
am auzit un dvd player nad, dar problema e ca nu am cu ce sa-l compar (nu spun ca nu mi-a placut), si amplificatorul si incintele acustice le-am cumparat mai pe ghicite fara sa le pot testa, dar pana acum nu m-am inselat
 |
|
Sus |
|
|
katalin

Conectat la: 06 Iul 2007 Mesaje: 985 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
akakujokajo a scris: | unde as putea sa testez cd playere?
 |
Cel mai bine la tine acasa! Ia legatura cu forumisti de la tine din oras si pote vin in vizita cu playerele lor pe la tine pe acasa! Auditile pe la delaeri in alte sisteme decat al tau in alte conditi poti fi irelevante mai ales daca nu ai eperienta! |
|
Sus |
|
|
M&M

|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un dvd player care sa aiba aceeasi calitate pentru stereo e putin mai scump decat un cd player capabil de acceasi calitate sonora . Sunt si playere universale bune . Dupa preferinte poti sa le cuplezi cu un DAC exteren ca sa mai castigi calitate de la acele playere de care vorbesc .
In Cluj, parca este un magazin care primeste marfa de la Realacustic dar nu stiu exact ce produse aduce , de cand am aflat de site tot in constructie e ...
http://www.vestsound.ro/
In schimb , exista cativa Clujeni pe forum care te ar putea ajuta asa ca intre niste oameni care au acelasi hobby .
Eu personal detin un Cd player Marantz (model CD63 Special Edition) dar il tin acasa la Bihor , impreuna cu set up-ul aferent. Mi ar fi placut sa te ajut cu un test.
Daca esti interesat as putea sa te ajut in schimb sa ti faci o parere despre cum suna un DAC pe usb . Windows-ul il recunoaste automat . Trebuie sa ai ceva muzica de calitate/lossless si doua mufe RCA-RCA (ca si de la CD player la amplif).
Lasa-mi un Mesaj Privat daca esti interesat si eu te ajut cu placere in limita timpului de care dispun .
Ps. Eventual ceva muzica lossless as putea sa aduc si eu . |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce este un DAC ?  |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
La vestsound am testat dvd ul nad cu reciverAV nad si boxe MA rs1 |
|
Sus |
|
|
FATHER

Conectat la: 26 Iun 2006 Mesaje: 1072 Locatie: Satu Mare
|
|
Sus |
|
|
bibicul
Conectat la: 09 Noi 2007 Mesaje: 229 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 10:27 pm Titlul subiectului: Recomand ca player universal CA DVD89!!! |
|
|
Era pe aici unul de vanzare la pret bun! Si suna f bine la banii lui! Il detin, asa ca stiu ce vorbesc!
Pt supercalitate audio exista cd playere stand alone, dar mai scumpe! Bafta la cumparare! _________________ "Remember, the first rule of high-end audio: its only as good as it costs!!!"
Mare e gradina ta Doamne!!! |
|
Sus |
|
|
M&M

|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
akakujokajo a scris: | ce este un DAC ?  |
Ti am raspuns pe PM. |
|
Sus |
|
|
M&M

|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 11:31 pm Titlul subiectului: Re: Recomand ca player universal CA DVD89!!! |
|
|
bibicul a scris: | Era pe aici unul de vanzare la pret bun! Si suna f bine la banii lui! Il detin, asa ca stiu ce vorbesc!
Pt supercalitate audio exista cd playere stand alone, dar mai scumpe! Bafta la cumparare! |
Cum se numeste DAC ul cu pricina ?
Daca majoritatea muzici este pe PC consider ca se impaca si capra si varza printr un DAC , eventual pe USB. |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Cu un DAC calitatea este mai buna decat cu un M-Audio Audiophile 2496?
2. Cati bani ar trebui sa dau pe un cd player? Nu am un buget stabilit, dar cum am vazut un Nad e la in jur 1500 lei iar un Cambridge Azur 840C la 4000 lei este cam mare diferenta cel putin din pentru mine  |
|
Sus |
|
|
|