Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
rueful.in.stars
Conectat la: 23 Oct 2007 Mesaje: 401 Locatie: Marea Britanie
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi Cambridge Audio 640 V2. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 1:47 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
akakujokajo a scris: | 2. Cati bani ar trebui sa dau pe un cd player? |
asta e cam cum ai intreba "cam cat de mari tre sa aiba sanii femeia cu care sa ma-nsor...?"
numai tu stii de cati bani dispui. daca eu iti zic ca sub un accuphase de 5600 eur nu are rost sa te uiti, poti sa faci rost de ei? |
|
Sus |
|
|
eduardlapas
Conectat la: 06 Mai 2005 Mesaje: 358 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
akakujokajo a scris: | 1. Cu un DAC calitatea este mai buna decat cu un M-Audio Audiophile 2496?
2. Cati bani ar trebui sa dau pe un cd player? Nu am un buget stabilit, dar cum am vazut un Nad e la in jur 1500 lei iar un Cambridge Azur 840C la 4000 lei este cam mare diferenta cel putin din pentru mine  |
Poti sa iei in considerare si un cd player Roksan Kandy (parca era unul de vanzare pe aici pe forum ...). Eu am asa ceva acasa si iti pot spune ca este foarte muzical. Spre deosebire de Cambridge Audio si NAD, este facut 100% in Anglia.
Eu am asa ceva acasa si-l folosesc pentru inregistrat cd-uri, ca si transport. Folosind blacurile potrivite, cablul digital potrivit, iti pot spune ca inregistrarile ies perfecte. Are un timing extraordinar, de aici si muzicalitatea.... _________________ Eduard |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
Conectat la: 07 Feb 2008 Mesaje: 10 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
catalinmetal a scris: | akakujokajo a scris: | 2. Cati bani ar trebui sa dau pe un cd player? |
asta e cam cum ai intreba "cam cat de mari tre sa aiba sanii femeia cu care sa ma-nsor...?"
numai tu stii de cati bani dispui. daca eu iti zic ca sub un accuphase de 5600 eur nu are rost sa te uiti, poti sa faci rost de ei? |
nu ma intereseaza hi-end sau cum sar numi, ma intereseaza un cd decent sa am calitate, fiind un incepator in domeniul acesta cred, ca cu sistemul meu de amp+incinte nu o sa fac diferenta intre un cd de 500 eur si accuphase de 5600 eur( repet cred eu), asa ca repet intrebarea cat ar trebui sa dau pe un cd? dupa parerea unor oameni mult mai avizati in domeniu |
|
Sus |
|
|
akakujokajo
Conectat la: 07 Feb 2008 Mesaje: 10 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru raspunsuri  |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Macar de curiozitate incearca ceva de genu:
CD104,CD303 de la Philips, sau CDP101,CD501 de la Sony...s-ar putea sa-ti schimbi parerea despre NOS (non-over-sampling).
Cu toate ca aceste playere au mai bine de 25 ani pe mine ma multumesc (balsoiskaia soiuza raketa + sunet decent) |
|
Sus |
|
|
Constantin C.

Conectat la: 11 Apr 2007 Mesaje: 481 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Poti sa iei in considerare si un cd player Roksan Kandy (parca era unul de vanzare pe aici pe forum ...). Eu am asa ceva acasa si iti pot spune ca este foarte muzical. Spre deosebire de Cambridge Audio si NAD, este facut 100% in Anglia.
Eu am asa ceva acasa si-l folosesc pentru inregistrat cd-uri, ca si transport. Folosind blacurile potrivite, cablul digital potrivit, iti pot spune ca inregistrarile ies perfecte. Are un timing extraordinar, de aici si muzicalitatea.... |
Confirm robustetea aparatului si promptitudinea raspunsului la comenzi , precizia.
De asemenea , este adevarat ca trebuie potrivite cablurile.
Sunetul propriu nu este extraordinar (nu este tocmai un high-end , precum pick-up-urile Roksan ),
dar pentru transport mi se pare deosebit de bun.Iar pretul la furnizor , decent.
Utilizand un DAC potrivit (ROCKNA este o optiune) rezultatele s-ar putea sa-ti placa. |
|
Sus |
|
|
|