Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ktf

Conectat la: 05 Dec 2006 Mesaje: 17 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 12:08 pm Titlul subiectului: Recomandare casti inchise |
|
|
Salut,
Am cautat pe forum si nu prea am gasit un raspuns la intrebarea asta, daca mi-a scapat ceva va rog sa ma corectati. ce am vazut review-uri pana acum au fost in general senheiser 595, akg 701, care din ce am inteles sunt casti exceptionale, dar din pacate nu se preteaza la ce vreau eu. castile le vreau pentru office si nu vreau sa se auda in exterior ce ascult eu.. momentan am niste AKG K66 si daca ridic putin volumul vad sprancene ridicate la colegi. deci vreau ceva la nivelul 595 sau mai sus, dar inchise. Sugestii ?  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 12:08 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Adu

Conectat la: 08 Oct 2007 Mesaje: 311 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sennheiser HD 280.Sunt casti inchise, care se preteaza pentru aplicatii pro.
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04974# _________________ Pioneer PD-D6-J >Dnm RESON TBB045 >Rega BRIO 3 >Supra CLASSIC 2.5 >Revolver RW33 |
|
Sus |
|
|
OvidiuDanut

Conectat la: 06 Aug 2006 Mesaje: 171 Locatie: Buzau
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:22 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare casti inchise |
|
|
ktf a scris: | Salut,
Am cautat pe forum si nu prea am gasit un raspuns la intrebarea asta, daca mi-a scapat ceva va rog sa ma corectati. ce am vazut review-uri pana acum au fost in general senheiser 595, akg 701, care din ce am inteles sunt casti exceptionale, dar din pacate nu se preteaza la ce vreau eu. castile le vreau pentru office si nu vreau sa se auda in exterior ce ascult eu.. momentan am niste AKG K66 si daca ridic putin volumul vad sprancene ridicate la colegi. deci vreau ceva la nivelul 595 sau mai sus, dar inchise. Sugestii ?  |
Recent am facut pentru mine sapaturi destul de extensive cu privire la casti inchise. Iti pot recomanda urmatoarele modele: Audio-Tehnica ES-7-99$, Equation Audio RP-21-99$ iar la 150 $ AKG K271S si Beyerdynamic DT-250. Toate au impedanta sub 100 de ohmi si sunt abordabile si fara amplificator dedicat. Preturile de mai sus sunt preturi SUA. Cauta un om care aduce din SUA, ar putea iesi destul de bine la bani.
Succes! _________________ Ce i-ar folosi unui om sa castige lumea, daca si-ar pierde sufletul? |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultrasone Proline 750 si AKG 271s sunt propunerile mele. In ordinea asta.  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
AH, acum am vazut ca vrei sa le folosesti la birou, in cazul asta ambele variante cad. Proline 750 chinuie pana si un Asus Xonar iar AKG 271s suna oribil pe Audigy2, nu au nici cea mai mica urma de bass, totul e un sasait ascutit, continuu...
Nu stiu casti de calitate care sa poata fi conduse onorabil de placi de sunet interne, nu mai spun de sunetul integrat, poate alti colegi forumisti sa stie ceva modele. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
ktf

Conectat la: 05 Dec 2006 Mesaje: 17 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pot sa imi iau si un amplificator pentru ele daca e cazul.. important e sa imi placa mie cum se aude |
|
Sus |
|
|
OvidiuDanut

Conectat la: 06 Aug 2006 Mesaje: 171 Locatie: Buzau
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-ti place tie nimeni nu poate spune. Incearca orice model de inchise gasesti vezi ce-ti place. Este un sfat la modul cel mai serios. Ti-au fost recomandate cateva modele. Incearca-le pe cele pe care le gasesti. _________________ Ce i-ar folosi unui om sa castige lumea, daca si-ar pierde sufletul? |
|
Sus |
|
|
panzer

Conectat la: 29 Apr 2004 Mesaje: 41
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
La magazinul muzica (cat a mai ramas din el - ca jumatate e Orange acum) gasesti Senn, Audio Tehnica, Denon, AKG. Toti sunt de treaba si te lasa sa le asculti. Te lamuresti singur.
Cu amplif-ul o sa fie un pic mai greu insa! |
|
Sus |
|
|
|