Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
bad-comm
Conectat la: 20 Feb 2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: Caut sugestii pentru un amplificator de casti |
|
|
Sunt destul de incepator in domeniu asa ca apreciez orice sugestie constructiva, dar va rog sa nu faceti sugestii daca nu stiti FOARTE bine despre ce vorbiti. Caut experienta la prima mana, reviewuri am citit si eu destul de multe.
In momentul de fata am hd595 si un creative x-fi, stiu ca se poate mult mai bine, de aceea vreau sa schimb. Chiar daca nu am ascultat niciodata vre-un capat de linie (hd650, akg701,dt880, nici de la grado...) as vrea sa ma orientez spre dt880 (bazat pe reviewuri si stilurile de muzica sugerate pentru ele).
Am cateva intrebari si as cinsti fericit pe cine poate sa imi raspunda la ele
1. Exista undeva in romania unde sa pot asculta mai multe modele de casti+amp+dac inainte sa cumpar?
2. Ce amp+dac ati sugera pentru dt880 (as fi foarte fericit sa scap cu 3-400$ dar daca diferenta de calitate e mare ma duc si spre 1000) - as prefera sa il gasesc undeva in romania, dar iau si de afara daca trebuie
3. Imi e foarte convenabil sa scot muzica lossless din laptop, ce experianta aveti cu DAC-uri usb? se pierde calitate? trebuie neaparat player dedicat? Si care este diferenta dintre o unitate optica de calculator sa zicem si un cd player hi-fi daca sunt scoase in dac+amp...pana la urma amandoua citesc digital nu?
4. Ce parere aveti de http://www.beyerdynamic.de/en/consumer-products/products/headphones-amp.html?tx_sbproductdatabase_pi1%5BshowUid%5D%5BbackPID%5D=108&tx_sbproductdatabase_pi1%5BshowUid%5D%5BshowUID%5D=1878&cHash=9ff7805fd8
se poate gasi in romania, o sa merg sa il ascult impreuna cu niste dt880 cat de curand. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bad-comm
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 5:25 pm Titlul subiectului: nimeni? |
|
|
nu stie nimeni nimic?  |
|
Sus |
|
|
Jack

Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 754 Locatie: RO/ Str Gen Ion Dragalina nr3
|
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite ce se intampla daca nu exista un edit... |
|
Sus |
|
|
bad-comm
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc. am vazut si unde pot gasi la noi, probabil o sa imi cumpar intai castile apoi o sa dau o tura peste tot pe unde pot sa ascult. daca mai aveti si alte sugestii ascult cu interes. va multumesc din nou! |
|
Sus |
|
|
|