FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Clarion Romania = varza?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
FiSHy

Conectat la: 03 Mar 2005

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului: Clarion Romania = varza? Raspunde cu citat (quote)

dupa ce, vara trecuta, am stat cateva luni pana importatorul Clarion a reusit sa aduca, in sfarsit, CD/Mp3-player-ul DXZ379RMP (bine, atunci m-am sucit, si pana la urma nu mi l-am cumparat) - acum, am revenit din nou pe aceeasi tema, si bineinteles ca nu gasesc nicaieri un Clarion de care as avea nevoie.

OK, intre timp am aflat ca nu se mai fabrica modelul pe care il caut eu, si ca au aparut noile modele 2008. importatorul mi-a confirmat ca are pe stoc 2 modele noi...din pacate complet neinteresante pentru mine.
bineinteles, daca importatorul n-are, niciun alt comerciant nu are Clarion pe stoc.

pai ce facem in acest caz? incercam mai la vest. am zis sa fie cat mai aproape de noi, ca sa platesc transportul cat mai putin. am ajuns la o firma din Bekescsaba. bineinteles ca au toate tipurile de Clarion pe stoc, ba mai mult, au 2 modele 2008 de care importatorul din Romania nici macar n-a auzit.
ambele foarte interesante din punctul meu de vedere:
DB-189RMP
si
DB-389RUSB

mi l-am si comandat pe cel cu USB. ajunge in Bucuresti miercuri/joi.
este FIX ceea ce imi doream: afisaj portocaliu, sa furnizeze un sunet acceptabil intr-o costelatie fara amplificator, daca se poate sa aiba port USB.

parerea mea este ca tocmai avem un business care nu merge (ma refer la relatia comerciala Clarion Europe <-> Importator Clarion Romania). poate se ofera cineva sa faca treaba asta mai calumea, de dragul consumatorului din Romania!

Stereo@work: foobar2k [mp3/flac/ASIO] -> iBasso D2+ DAC/Amp -> Sennheiser HD555, Denon D2000
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
puf

Conectat la: 07 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Feb 23, 2008 12:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca este greu de inteles dar importatorii nu sunt vanzatori en detail.
Nu au nici o treaba cu satisfactia clientilor ei au niste targeturi de vanzari stabilite cu producatorul iar modul cum isi fac planul iar nu priveste producatorul sau clientul.
Planurile de vanzare se stabilesc cu distribuitorii si dealeri din reteaua de vanzare, care cumpara cantitati masive iar opinia unui cumparator final sau a 100 de cumparatori nu ii intereseaza.Singurii interesati pot fi doar vanzatorii finali ce au contact direct cu clientul dar si aici daca dai peste un vanzator plictist si prost platit vei fi tratat cu flit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FiSHy

Conectat la: 03 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

target, ne-target, ceea ce s-a intamplat este foarte simplu: voiam sa-mi cumpar un Clarion, n-am putut. de la nimeni de pe piata din Romania. eu zic ca e nasol.

ca idee, echipamentul a plecat deja din Bekescsaba. ajunge cel tarziu poimaine. ah, da, si mi-a zis vanzatorul, cu care am stat constant in legatura via email/googletalk, ca produsul tocmai e la oferta, si-mi trimite in aceiasi bani si un USB stick de 1GB. eu zic ca e bine.

Stereo@work: foobar2k [mp3/flac/ASIO] -> iBasso D2+ DAC/Amp -> Sennheiser HD555, Denon D2000
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiu
Vizitator

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2008 3:50 pm    Titlul subiectului: claudiu Raspunde cu citat (quote)

unde ai garantia la aparatul luat din UE? clarion au bug-uri de soft sau hard au la modelele dxz778( taie inaltele pe spate daca te joci prin reglaje si tb resetat) si dxz578 (pacanit mic pe vol intre 19-20, dat de schimbarea bitului semnificativ al convertorului folosit).
cu toate astea sunetul clarion este peste produse asemanatoare ale concurentei. ultima confirmare a venit de la alpine cda9887 (14mil)echivalentul lui clariondxz778(10mil).
Sus
Sharkky

Conectat la: 22 Feb 2006

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 9:57 am    Titlul subiectului: Re: claudiu Raspunde cu citat (quote)

claudiu a scris:
clarion au bug-uri de soft sau hard au la modelele dxz778( taie inaltele pe spate daca te joci prin reglaje si tb resetat)

Am Clarion DXZ 778 si crede-ma ca nu am intalnit nicio problema/bug de soft cum spun unii, si crede-ma ca a fost butonat la greu. Mai are un prieten cumparat cam in vara anului trecut si tot asa, nicio problema.

- telefon: 0721.433.295 &
- messenger: razvan_florin2002
Sus
mariobass

Conectat la: 08 Mar 2008

MesajTrimis: Sam Mar 08, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ca tu ai nevoie de un clarion pe comanda....sau poate ca nici un produs clarion nu corespunde exigentzelor tale..cu alte cuvine..incearca alta firma:) ..aaaa...ce incerci u e o lupa cu morile de vand..nu o sa vezi importator stresat ca un client e nemultzumit Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum