Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
tezz

Conectat la: 12 Apr 2006 Mesaje: 42 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: Onkyo A-9555 |
|
|
A ascultat cineva ampli asta? Va rog impartasiti-mi din impresii.
Ma intereseaza cum suna si cat de sensibil este la incinte&cabluri.
http://www.onkyo.co.uk/
tnx _________________ "To beer or not to beer" - Shakesbeer |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
victor_bv
Conectat la: 21 Mar 2006 Mesaje: 158 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: Onkyo A-9555 |
|
|
Da,as vrea si eu sa-l ascult,oare se vinde undeva si pe la noi?Navigind pe alte forumuri,impresia e ca este un amplif destul de reusit,de nivelul lui Denon PMA-1500AE,universal la diverse genuri de muzica si compatibil cu multe boxe. |
|
Sus |
|
|
amlethus
Conectat la: 18 Aug 2005 Mesaje: 304 Locatie: Arad
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
exact sectiunea onkyo nu merge... cel putin la mine... |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Daca doriti sa ascultati acest amplificator -Onkyo A-9555- va asteptam la reprezentanta Onkyo Rominia http://www.luxtonehifi.ro/index.php aci ve-ti gasi adresa Show Room-ului nostru.Va asteptam | - fraza e tradusa din japoneza sau rusa ?! Cam multe greseli in doar cateva cuvinte!....User nou si emotionat probabil!
Apropos, cum e cu publicitatea pe forum? Permisa la liber, platita, mascata,etc,etc ...Sunt rau! Scuze! Nu e treaba mea.
Salut revenirea la viata a dealerului de B&W, Onkyo si Rotel! |
|
Sus |
|
|
saureign
Conectat la: 07 Noi 2007 Mesaje: 331 Locatie: ...
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
ascultat. Sunet destul de hi-fi pt clasa lui de pret, sunetele sunt clare si distincte, destul de sensibil la cabluri, dar nu dramatic. Al meu e made in Japan, construit foarte bine. Inteleg ca seriile noi sunt facute in Malaezia.
A nu se depasi ora 12 cu volumul, cel mai bine suna intre 9-10, daca ai boxe de putere apropiata. Loudness foarte eficient la volum foarte mic, desi nu folosesc aproape deloc, pt ca nu e cazul; doar "pure direct".
Are un sunet cam de lampi. Foarte corect - ce-i dai, aia scoate; dai inregistrare proasta, s-aude nashpa; dai inregistrare buna, sunet dramatic imbunatatit. Nu coloreaza deloc sunetul, nu tinde sa faca din rahat bici.
Evident, fiind clasa D, foarte eficient dpdf consum & randament.
Un amplif bun (neasteptat, pt multi...) |
|
Sus |
|
|
|