Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar am avut ocazia sa incerc si un alt pre phono, MM si MC, proiectat de Tim De Paravicini sub brandul EAR-Yoshino din UK.
CEC este full "siliconat" iar EAR este full "lampofizat" folosind trei ECC83 branduite sub sigla Paravicini si fiind Electro Harmonix.
Diferenta e ca CEC amplifica direct semnalul MC low-level pe cand EAR are la intrare un traf ridicator construit personal de Paravicini si care face practic dintr-un pre MM, unul cu posibilitati MC.
Paravicini da si schema in prospectul aparatului.
Nu exista posibilitati de reglaj capacitati si impedante insa micul "lampofizat" se descurca de minune! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
proba a fost facuta pe doza MicroBenz MC Gold cu pickup-ul DENON postat mai sus. |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama ei de sursa chinezeasca...pai si intr-un preu unde trebuie amplificate semnale de oridinul milivoltilor tot un rahat de sursa comutatie au pus ?
De parca ar alimenta un banal router.
Nicimacar nu s-au sinchisit sa separe blocul de alimentare fata de etajele audio.
Ce sa mai vorbesc de ventilatie...pai daca ai cca 30 grade in camera ce crezi ca se intampla inauntru ?
Nu contest ca nu suna bine dar macar puteau si ei sa puna un traf toroidal sau macar sa faca blocul de alimentare separat,macar intr-un compartiment ecranat.
Degeaba....tot chinezarie e... |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
kilaru_de_coduri asa este cand singura ta sursa de informatie sunt pozele. Mai greu cu partea practica!
Iti dau un pont, mai citeste si mai citeste si iarasi citeste (chiar si pe net)!
As ruga un lucru, apeland la bunul simt pe care (doar) unii il au - "evaluatorii" de poze sa se abtina, indicat ar fi sa posteze cei care au ceva de spus sau aratat.
Cand am timp voi posta matzele altui preu de doza ce are legatura cu subiectul si unele reactii trancotare.
PS - si pentru pozele astea a trebuit sa sterg din cele postate in trecut de la TopAudio Milano. Pacat ca e cota atat de mica! Ca vorba aia, o imagine face cat o mie de cuvinte. |
|
Sus |
|
|
regaman
Conectat la: 26 Feb 2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 3:47 pm Titlul subiectului: Re: rega |
|
|
sutra a scris: | știe cineva unde se găsește în bucurești pick-up Rega de cumpărat? |
Ce model te interesează? |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu daca ar fi sa cumpar acel preu cu o sursa in comutatie primul lucru pe care l-as face ar fi separarea in alta cutie a blocului de alimentare.
Nu am stat sa caut si alte poze pe net.
A fost doar o remarca (din pacate negativa) la o PRIMA vedere a interiorului acelui produs.Daca doresti chiar as dori sa postezi niste link-uri tinypic cu poze mai detailate a acelei surse.Chiar sunt curios cat de "audiofili" sunt acei condensatori folositi la filtrarea tensiunilor de iesire.
Si cel mai mult m-ar interesa cum se vor comporta acei condesnatori dupa cca 5-6 ani de folosire moderata sau 1-2 ani de "mers la cald". |
|
Sus |
|
|
Asi
Conectat la: 03 Ian 2006 Mesaje: 82
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 2:00 am Titlul subiectului: |
|
|
despre pickupuri mai obsolete to aici vorbim?
am si eu un vega si n-am doza la el, stiu ca avea initial doza ceramica.. de care si pe unde gasesc?? |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asi a scris: | despre pickupuri mai obsolete to aici vorbim?
am si eu un vega si n-am doza la el, stiu ca avea initial doza ceramica.. de care si pe unde gasesc?? |
Se ia dictionarul cantacuzinez-roman,se deschide la orice pagina si se gaseste traducerea:
obsolete= vorbeste
to=pe(a nu se confunda cu "to" din engleza)
vorbim=cineva(seamana cu verbul "a vorbi" din romana)
Cat despre "vega" eu cred ca este Wega. Spune si tu un model,de unde sa se stie ce fel de pick-up ai tu? |
|
Sus |
|
|
Asi
Conectat la: 03 Ian 2006 Mesaje: 82
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai la obsolete ma regeream la englezescul Citat: | Obsolete - No longer in use; gone into disuse; disused; neglected; as, an obsolete word; an obsolete statute; -- applied chiefly to words, writings, or observances.
Obsolete - To become obsolete; to go out of use.
Obsolete - Not very distinct; obscure; rudimental; imperfectly developed; abortive. |
vega, sau Wega habarnam cum se citeste dar se scrie ВЕГA-101 Stereo (se vede destul de clar si in poze), iar din alfabetul rusesc vad ca ar trebui sa se citeasca si sa se traduca VEGA
iar "to" era vorba de "tot" - typo de care imi cer scuze dar nu exista edit.
revenind la idee.. Vega-101 stereo ai idee ce doza foloseste sau de unde cumpar asa ceva. |
|
Sus |
|
|
raducdumitru

Conectat la: 16 Iun 2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Pick-upuri:
Yamaha P 520 doza MM Yamaha CG 7700
AKAI AP 100 C doza AT
TOSHIBA SR Q 550 doza originala
preamp:
DUAL TVV 46 |
|
Sus |
|
|
dany67

Conectat la: 15 Sep 2006 Mesaje: 79 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 20, 2008 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Am un Onkyo CP 1046F,si mi se pare ca pe langa sunet,este prezent un zgomot,ca o hasaiala,nu este de la disc,am incercat cu mai multe,sa fie din ac sau doza?Care sunt semnele ca trebuie schimbat acul/doza?Am incercat sa postez un test dar nu reusesc.Multumesc. |
|
Sus |
|
|
maiden
Conectat la: 21 Mar 2007 Mesaje: 46 Locatie: tulcea
|
Trimis: Mar Dec 09, 2008 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am un Bel Canto, de pe vremea bunicii, cu amplificatorul ars. Vreau sa scot semnal din doza in ampliful meu Nad, dar s-aude un brumm de parca n-ar fi ecranat nimic. Ce anume trebuie sa fac?! |
|
Sus |
|
|
bogdan69

Conectat la: 20 Apr 2005 Mesaje: 820 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 09, 2008 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
leaga un fir de la sasiul metalic al pick-up-ului la sasiul amplificatorului si o sa dispara brumul. folosesti o sarma de veioza. _________________ poluarea devine o problema foarte serioasa. Ieri am deschis o conserva si inauntru am gasit pesti morti si ulei. |
|
Sus |
|
|
maiden
Conectat la: 21 Mar 2007 Mesaje: 46 Locatie: tulcea
|
Trimis: Mie Dec 10, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rezolvat! Mufe Nakamichi, cablu foarte bun, super ecranat... |
|
Sus |
|
|
VHS
Conectat la: 06 Aug 2007 Mesaje: 94 Locatie: București
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am o problemă cu al meu PA 2040. Deși cică la doză ceramică nu ai nevoie de preamplificare, eu l-am conectat direct la un radio Capri pe lămpi (la intrarea de pick-up) și nimic Nici dacă apăs Phono, nici dacă apăs Tape... De ce nu se aude nimic? Cablul e bun!
Apropos, ce bandă audio reproduce doza CS 29? _________________ Ștefan Tel 0721.240.479 (fără beep-uri, SMS da) orele 10-23
ctepeo nu mai e că a avut probleme cu e-mail-ul |
|
Sus |
|
|
|