FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
doresc un sfat
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cemil

Conectat la: 19 Mar 2008

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 10:34 pm    Titlul subiectului: doresc un sfat Raspunde cu citat (quote)

sal.sunt nou prin zona,imi place ce vad si ca toata populatiunea,doresc un sfat. conduc un logan,nimic nou pina aici.dar as vrea sa-mi achizitionez un subwoofer si un amplificator......aici vine problema. folosesc un sistem compus din: unitate centrala-pioneer deh-2800mp,difuzoare fata-pioneer ts-g1349 si difuzoare spate-pioneer-ts-a6921....si am vazut niste scule frumusele la voi(tot pioneer binenteles) si nu stiu care s-ar potrivi cel mai bine..pls help Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 10:34 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
cemil

MesajTrimis: Mar Mar 25, 2008 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somebody there?
Sus
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca tot nu ai zis un pret maxim, ai putea incerca un subwoofer JL Audio 8W7, cu un amplificator Audison LRx 1.1k sau 2.4 Wink
Dar mi-e teama ca ar trebui sa mai umbli si la celelalte componente....

cemil

MesajTrimis: Joi Mar 27, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sefule ma intereseaza un pioneer.si la amplificator si la subwoofer...si ca sa fiu mai exact: cum vi se pare un amplificator pioneer gm-3300t cu un subwoofer pioneer ts-w306c?..daca e bine....cum sa fie incinta si de citi litri?
Sus
VRAJY

Conectat la: 11 Mai 2007

MesajTrimis: Joi Mar 27, 2008 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o combinatie slabuta
Sus
cemil

MesajTrimis: Sam Mar 29, 2008 9:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

.....ok.sa mai incercam:amplificator pioneer-gm-5300 si subwoofer pioneer-ts-w307d4......si daca nu....astept sugestii(tot pioneer)...
Sus
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Sam Mar 29, 2008 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e obligatoriu acuma sa-ti faci toata linia din masina Pioneer, chiar daca asa arata mai bine. Dupa parerea mea sunt alte alternative pt amplificator si subwoofer deca pioneer. Nu ca ar fi proaste, dar sunt alternative mai bune. Acuma depinde si de bugetul tau maxim....
La woofere sunt cateva firme mai de renume cum ar fi: Kicker/GroundZero/Hert/JL Audio/Focal...etc
Intra pe o firma.ro si vezi acolo cam ce-ti place....de obicei cat dai atata face (nu exista ieftin si bun)

Parerea mea..... Cool

cemil

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

..k bos.atinge-ma cu un exemplu.pls
Sus
cemil

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

.....sau e mai bine asa: sub-jbl-gto1204br si amplif-jbl-gto752e...asta pe de o parte.dar pe cealalta?..asta:sub-ground zero-gztb30mk2 si amplifu-ground zero-gzta2.150mk2....care pe care...?
Sus
cemil

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

....nimic....nimeni pe schema?.... Sad Sad
Sus
cemil

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...everybody in the house?...
Sus
Sharkky

Conectat la: 22 Feb 2006

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De cati bani vrei sa scapi pentru asa ceva?
Ce te intereseaza sa faca acel subwoofer?
SPL - bas puternic, gramada dar nu atat de clar - incinta bas reflex
SQ - bas curat, bine definit, prompt - incinta sealed
Precizez ca la ultima varianta m-am oprit si eu initial Smile
Nu te aud toti vecinii cand vii in cartier, dar cine se va urca la tine in masina, va fi placut surprins de claritatea oferita de un subwoofer bun intr-o incinta in compresie (sealed - inchisa).
Variante sunt foarte multe, dar se pot face numai dupa bugetul tau.

Numai bine!

- telefon: 0721.433.295 &
- messenger: razvan_florin2002
Sus
cemil

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

....pai cum sas-ti spun,nu e vorba de bani.e vorba de cum se aude. si mai ales de faptul ca am ales configuratia ( pioneer-subwoofer-ts-w307d4 -cu incinta sealed-ud-w301s si amplifu -pioneer-gm-5300t),dar nu stiu daca se potrivesc intre ele ,daca se potrivesc cu unitatea centrala si nu in ultimul rind cum se aude....thanks
Sus
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prietene

O remarca valabila pentru cam tot ce gasesti pe acest forum, calitate si performanta gasesti la nume care probabil iti sunt necunoscute, pentru ca nu se gasesc la MG
Ai primit niste indicatii valabile mai sus, GZ pentru sub, Genesis pentru amp, Scanspeak pentru difuri, astea ar fi sfaturile mele. In plus cauta pe cineva priceput sa-ti faca instalatia, sa nu-ti ia foc Loganul

Daca banii nu sunt o problema e pacat sa-ti pui Pioneer
Sus
cemil

MesajTrimis: Sam Apr 05, 2008 7:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...mersi "prietene".am sa iau in seama sfaturile tale.cit despre "MG" sau treaba cu instalatia electrica putin cam.... gratis...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum