FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Akai GX 630D-SS
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tu vīnezi ebay-ul de 4 luni si 4 zile. Eu de 4 ani Wink
E o diferenta, nu crezi ?
Asa pt. tine, ultimul meu AKAI GX 630 D l-am cumparat cu 93 EURO cu NAB cu tot.

@ Dj Valy

ai pnctat exact. Un Gx 630 D nu se compara cu miniatura 4000 care are o mecanica de-ti vine sa fugi si la schimbarea vitezei trebuie bucsat.

Diferente īntr-e GX 630 D si SS nu sīnt īn afara de faptul ca are capete cu 4 īntrefiere si poti merge 4 X MONO īntr-o singura directie, 2 X Stereo īntr-o singura directie, 1 x Quadro īntr-o singura directie, sau COMBINAT ca pe orice scula MONO / STEREO pe 4 piste. Daca nu ma īnsel īti mai lipseste si viteza de 9,5 cm/ s deoarece are 19 si 38 dar nu stiu sigur.

Mai exista versiunea DSS care are sigur numai 19 si 38 si are numai 2 piste ca revox cu posibilitate de stereofonie numai īntr-un singur sens.

Rola presoare de 40 EURO, clar este si pe ebay, dar cunosc un vulcanizator care vinde bineīnteles si pe ebay dar īn marea parte īn shop-ul lui. La asta poti trimite propria rola presoare, ti-o vulcanizeaza si ti-o trimite īnapoi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 4:42 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="CyberCSX"]Tu vīnezi ebay-ul de 4 luni si 4 zile. Eu de 4 ani Wink
E o diferenta, nu crezi ?
Asa pt. tine, ultimul meu AKAI GX 630 D l-am cumparat cu 93 EURO cu NAB cu tot.

Gaseste-mi si mie gx 630d cu 100 euro cu nab-uri si alte accesorii si il iau instant
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
CyberCSX

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:

Gaseste-mi si mie gx 630d cu 100 euro cu nab-uri si alte accesorii si il iau instant
Da nui problema. Da mie mi te vaiti ca n-ai bani. De unde 100 EURO + transport la mine + transport īn Ct-a ?

Sa l-e platesc eu ? Rolling Eyes
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:09 pm    Titlul subiectului: akai Raspunde cu citat (quote)

Nu e asta o problema..... imi vand ceva scule ca am cu sutele si imi iau de ar fi. Plus de asta am cont e-bay dar nu am vazut nimic pana acum.
Sus
Dj Valy

Conectat la: 19 Feb 2007

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CyberCSX a scris:
Daca nu ma īnsel īti mai lipseste si viteza de 9,5 cm/ s deoarece are 19 si 38 dar nu stiu sigur.

Am fost saptamana trecuta sa il vad in ce stare este si are doar vitezele 9,5 si 19 (NU are 38 ), si am mai observat ca GX 630D-SS fata de GX 630D mai are in plus si pitch control, care cred ca o sa-mi fie de folos.Acuma rola presoare conteaza cel mai mult.
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia contacteaza-l pe asta.
El vulcanizeaza role presoare. Tradu-ti undeva textul (mie mi-e lene)

http://cp145.xsadmin.de/elektro-ersatzteile.org/shop/product_info.php/language/en/info/p392_Neu-Vulkanisierung-ihrer-alten-Tonband-Andruckrolle.html

Lucreaza foarte bine.
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 11:25 pm    Titlul subiectului: akai Raspunde cu citat (quote)

Dj Valy a scris:
CyberCSX a scris:
Daca nu ma īnsel īti mai lipseste si viteza de 9,5 cm/ s deoarece are 19 si 38 dar nu stiu sigur.

Am fost saptamana trecuta sa il vad in ce stare este si are doar vitezele 9,5 si 19 (NU are 38 ), si am mai observat ca GX 630D-SS fata de GX 630D mai are in plus si pitch control, care cred ca o sa-mi fie de folos.Acuma rola presoare conteaza cel mai mult.
Ca fapt divers, cat iti cere pe el? S-ar putea sa am eu o rola presoare , nu stiu sigur
Sus
Dj Valy

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Einar, am vorbit cu vanzatorul si a zis ca o sa caute, sa ii puna una noua, apoi il voi cumpara.
Nu cred ca mai caut eu daca a zis ca va cauta el. Wink
Pe o rola goala de aluminiu de 26 am sa vrea sa pun banda, insa ma intreb cam ce ar fi mai bun (din ce am eu) :
ORWO (123 sau 114), CBEMA/TACMA (cre k Laughing ), AGFA, BASF (de care modele Confused )?
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca-i rola de PLEU da-i banda BACK COATED ca altfel la derulare rapida ai mini- fulgere īntr-e role ca se īncarca electrostatic.
Sus
Dj Valy

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CyberCSX a scris:
Daca-i rola de PLEU da-i banda BACK COATED ca altfel la derulare rapida ai mini- fulgere īntr-e role ca se īncarca electrostatic.

De PLEU ? Nu-mi dau seama....adica de plastic? In niciun caz.Este de metal cu prindere pe NAB.
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ Dj Valy

PLEU = TABLA = Expresie din Banat pt. TABLA Wink Laughing
Sus
Dj Valy

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Backcoated, adica AGFA PEM 368 care are culoarea neagra pe spate? Altceva backcoated nu cred ca am.
Dar ORWO TYP 123 sau 114 nu merge? Banuiesc ca exista mai multe sanse la ORWO sa ia semnal mai bine decat AGFA.
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 8:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

back coated sīnt cele negre mate care au o rotectie si nu se vede luciul foliei de poiester. Astea au nu numai o aderenta mai buna ci nu se īncarca electrostatic. Aici intra si RMG, QUANTEGY, AMPEX, BASF LPR 35, DPR 26, ORWO 106 / 104 de Studio etc.
Sus
Dj Valy

MesajTrimis: Mar Apr 22, 2008 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-am facut timp sa-l si inregistrez.
http://www.youtube.com/watch?v=o6lOCY1EAOA
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el Exclamation
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 2 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum