FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Cabluri Ecosse Reference

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
radub

Conectat la: 23 Apr 2005

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 9:07 am    Titlul subiectului: Cabluri Ecosse Reference Raspunde cu citat (quote)

Acum disponibile si in Romania:

http://www.ecossecables.co.uk

Auditie Placuta !

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 9:07 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
hifidoc

Conectat la: 13 Noi 2006

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: OEM Raspunde cu citat (quote)

Interesante cable, par sa aiba multe in comun cu taiwanezele Neotech...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
radub

Conectat la: 23 Apr 2005

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ambele provin din sistemul nostru solar ...
dacica

Conectat la: 03 Apr 2007

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din fericire rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Ptr. Boxele Jamo S-708 am ales cablul Ecosse Reference CS2.3 . Se simte diferenta, un sunet mai clar, detaliat, un pic mai cald si un bass mai controlat, profund si echilibrat.
Un cablu intradevar de calitate si la un pret mai mult decat accesibil. Sincer nu prea am crezut ca un cablu poate aduce schimbari majore in calitatea sunetului si mai ales la niste boxe nu tocmai din zona hi-fi, sistemul meu fiind cladit in special pentru segmentul home cinema cat si muzica.

momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dacica
Citat:
Din fericire rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Ptr. Boxele Jamo S-708 am ales cablul Ecosse Reference CS2.3 . Se simte diferenta, un sunet mai clar, detaliat, un pic mai cald si un bass mai controlat, profund si echilibrat.
Un cablu intradevar de calitate si la un pret mai mult decat accesibil. Sincer nu prea am crezut ca un cablu poate aduce schimbari majore in calitatea sunetului si mai ales la niste boxe nu tocmai din zona hi-fi, sistemul meu fiind cladit in special pentru segmentul home cinema cat si muzica.
ce cablu ai avut inainte de acesta?
Sus
dacica

Conectat la: 03 Apr 2007

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut niste cabluri bandridge de 2.0mm, niste cabluri ok pentru whatever Very Happy
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci Ecosse Reference CS2.3 sunt mai bune ca niste cabluri Bandridge de 2mmp (whatever) pe niste boxe Jamo.

Bine de stiut!
Sus
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
aaddrryyss

Conectat la: 06 Ian 2006

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu unul nu-mi dau seama daca e o ironie sau doar o constatare ce intareste ideea exprimata initial
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 8:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

comparatia era una nepotrivita...s-a comparat o dacie cu un wv
Ecosse este o firma respectata in ale redarii muzicii. Din pacate cred ca radub nu le mai aduce...

Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library
Sus
hifidoc

Conectat la: 13 Noi 2006

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 11:01 am    Titlul subiectului: ecosse Raspunde cu citat (quote)

Buna,
n-am vrut deloc sa fiu rautacios: exista f. multe firme respectabile de profil care produc in regim OEM (cred ca asa i se spune corect) cabluri in colaborare cu firme din Orient. Asta nu inseamna ca ar fi proaste. Eu dealtfel in trecut am avut citeva modele de Neotech, care - spre surprinderea mea - in categoria lor de pret erau chiar bunicele.
Nu vad de ce o firma scotiana, daca nu gresesc, (Ecosse) n-ar putea avea cabluri ca lumea: presa de specialitate chiar lauda produsele lor.
Da, dealerul are dreptate: toate provin de pe aceasta planeta frumoasa.
Salutari, si inca odata: sorry..., daca am gresit cu ceva.
Sus
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Greseala mea, ca nu am dat citatul....ma refeream la raspunsul lui momolo fata de interventia lui dacica, plecand de la nelamurirea lui aaddrryyss.

Referitor la comparatia cu neotech, sau cu orice alt produs din aceeasi zona de pret si calitate, cred ca singurul criteriu acceptabil vine de la compararea prin auditie directa. Altfel sunt foarte multe modele, de la multe firme, fiecare anunta o solutie interesanta (Ecosse are imbracamintea cu fir de bumbac, QED are tehnologia XT cu impletirea firelor pe un miez de PVC, Supra cositoreste firul de cupru, altii le rasucesc, altii nu le rasucesc, altii folosesc fire cu diametre diferite in manunchi, etc). Cunoscandu-l un pic de radub as zice ca in sensul asta trebuie interpretat raspunsul lui, si nu unul belicos Smile

Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library
Sus
clao

Conectat la: 03 Oct 2007

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pana la urma, se gasesc pe undeva pe la noi cablurile astea?
de preferinta prin bucuresti..
Sus
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu le gasesti aici e putin probabil sa le gasesti in alta parte.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum