Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
radub

Conectat la: 23 Apr 2005 Mesaje: 299 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 9:07 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
hifidoc

Conectat la: 13 Noi 2006 Mesaje: 300 Locatie: BV
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 2:57 pm Titlul subiectului: OEM |
|
|
Interesante cable, par sa aiba multe in comun cu taiwanezele Neotech... |
|
Sus |
|
|
radub

Conectat la: 23 Apr 2005 Mesaje: 299 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, ambele provin din sistemul nostru solar ... _________________ Home of Audio Hi-Fi : www.realacustic.ro |
|
Sus |
|
|
dacica
Conectat la: 03 Apr 2007 Mesaje: 131 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Din fericire rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Ptr. Boxele Jamo S-708 am ales cablul Ecosse Reference CS2.3 . Se simte diferenta, un sunet mai clar, detaliat, un pic mai cald si un bass mai controlat, profund si echilibrat.
Un cablu intradevar de calitate si la un pret mai mult decat accesibil. Sincer nu prea am crezut ca un cablu poate aduce schimbari majore in calitatea sunetului si mai ales la niste boxe nu tocmai din zona hi-fi, sistemul meu fiind cladit in special pentru segmentul home cinema cat si muzica. _________________ Fara iubire viata e ... pustiu |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
dacica Citat: | Din fericire rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Ptr. Boxele Jamo S-708 am ales cablul Ecosse Reference CS2.3 . Se simte diferenta, un sunet mai clar, detaliat, un pic mai cald si un bass mai controlat, profund si echilibrat.
Un cablu intradevar de calitate si la un pret mai mult decat accesibil. Sincer nu prea am crezut ca un cablu poate aduce schimbari majore in calitatea sunetului si mai ales la niste boxe nu tocmai din zona hi-fi, sistemul meu fiind cladit in special pentru segmentul home cinema cat si muzica. | ce cablu ai avut inainte de acesta? |
|
Sus |
|
|
dacica
Conectat la: 03 Apr 2007 Mesaje: 131 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am avut niste cabluri bandridge de 2.0mm, niste cabluri ok pentru whatever  _________________ Fara iubire viata e ... pustiu |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci Ecosse Reference CS2.3 sunt mai bune ca niste cabluri Bandridge de 2mmp (whatever) pe niste boxe Jamo.
Bine de stiut! |
|
Sus |
|
|
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006 Mesaje: 459 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Pioneer A-757 + Pioneer F-757 + Cerwin Vega VE-12 + Pioneer DV-600 + Panasonic 42PV80 + Logitech Z-5500 |
|
Sus |
|
|
aaddrryyss
Conectat la: 06 Ian 2006 Mesaje: 335 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu unul nu-mi dau seama daca e o ironie sau doar o constatare ce intareste ideea exprimata initial _________________ Speed Limit : Infinite |
|
Sus |
|
|
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
comparatia era una nepotrivita...s-a comparat o dacie cu un wv
Ecosse este o firma respectata in ale redarii muzicii. Din pacate cred ca radub nu le mai aduce... _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
Multicanal: Oppo BDP-83, NAD T765-HD, HK-990, Kef iQ7 + iQ3 + iQ6c + PSW2500
Cabluri: Digital - Chord Signature SPDIF; Analog - Chord Chorus XLR, Chord Chorus MK1; Boxe - Chord Epic Super Twin, QED Silver Anniversary XT
Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library |
|
Sus |
|
|
hifidoc

Conectat la: 13 Noi 2006 Mesaje: 300 Locatie: BV
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:01 am Titlul subiectului: ecosse |
|
|
Buna,
n-am vrut deloc sa fiu rautacios: exista f. multe firme respectabile de profil care produc in regim OEM (cred ca asa i se spune corect) cabluri in colaborare cu firme din Orient. Asta nu inseamna ca ar fi proaste. Eu dealtfel in trecut am avut citeva modele de Neotech, care - spre surprinderea mea - in categoria lor de pret erau chiar bunicele.
Nu vad de ce o firma scotiana, daca nu gresesc, (Ecosse) n-ar putea avea cabluri ca lumea: presa de specialitate chiar lauda produsele lor.
Da, dealerul are dreptate: toate provin de pe aceasta planeta frumoasa.
Salutari, si inca odata: sorry..., daca am gresit cu ceva. |
|
Sus |
|
|
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Greseala mea, ca nu am dat citatul....ma refeream la raspunsul lui momolo fata de interventia lui dacica, plecand de la nelamurirea lui aaddrryyss.
Referitor la comparatia cu neotech, sau cu orice alt produs din aceeasi zona de pret si calitate, cred ca singurul criteriu acceptabil vine de la compararea prin auditie directa. Altfel sunt foarte multe modele, de la multe firme, fiecare anunta o solutie interesanta (Ecosse are imbracamintea cu fir de bumbac, QED are tehnologia XT cu impletirea firelor pe un miez de PVC, Supra cositoreste firul de cupru, altii le rasucesc, altii nu le rasucesc, altii folosesc fire cu diametre diferite in manunchi, etc). Cunoscandu-l un pic de radub as zice ca in sensul asta trebuie interpretat raspunsul lui, si nu unul belicos  _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
Multicanal: Oppo BDP-83, NAD T765-HD, HK-990, Kef iQ7 + iQ3 + iQ6c + PSW2500
Cabluri: Digital - Chord Signature SPDIF; Analog - Chord Chorus XLR, Chord Chorus MK1; Boxe - Chord Epic Super Twin, QED Silver Anniversary XT
Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library |
|
Sus |
|
|
clao
Conectat la: 03 Oct 2007 Mesaje: 61
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma, se gasesc pe undeva pe la noi cablurile astea?
de preferinta prin bucuresti.. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu le gasesti aici e putin probabil sa le gasesti in alta parte. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
|