FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Canon SX100 IS sau Panasonic DMC-TZ4K

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bradu07

Conectat la: 20 Noi 2007

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 10:18 am    Titlul subiectului: Canon SX100 IS sau Panasonic DMC-TZ4K Raspunde cu citat (quote)

Ma ajutati sa aleg intre aceste 2 aparate foto : Panasonic DMC-TZ4K Lumix 8.1 Megapixel Digital 219$ sau Canon SX100 IS Powershot 8 Megapixel 219 $. Preturile la-am trecut in dolari ca mi-l aduce cineva din America. Ma intereseaza aspectele din punct de vedere al calitatii pozelor ,acumulatori,marime,manevrare etc. Il voi folosi in special pentru poze si nu am mari pretentii ca la aparate dslr.
Receiver Denon AVR-1306 ,Amplificator Technics SU z55, EQ Technics sh-ge70, DVD Pioneer DV400, CD Pioneer PD-S503,CD Sony CDP-CE375,Tuner Kenwood KT-2030L,Front: Jamo S-708,Sub:Panasonic SB-WA50,Centru:Eboda C80, Rear: Sony, LCD Samsung 40B530
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 10:18 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
redzone

Conectat la: 27 Noi 2006

MesajTrimis: Vin Iun 20, 2008 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am un sx100 si iti spun sincer ca face poze traznet.
canon cred ca este peste majoritatea aparatelor din aceeasi categorie de pret.
face video bine.
face foto foarte bine la lumina de zi
face foto bine seara/lumina slaba
blitzul face treaba la max 2-3 mt
face macro bine/f bine
display bun
mecanica rapida nu f rapida(nu deranjeaza)
setari profi(face si panorama)
pe auto merge ok pt. inceput(pana il descoperi)
zoom mare 10 x dar sa nu-ti tremure mana, dar in timp iti iei tu un trepied(cam 100 ron)
autonomie decenta cu acumulatori(cca 200 foto cu blitz)-acc de 2500 mah
chilipir la emag 790 roni cu sd de 1 gb + sac.
despre panasonic............numai de bine(io nu stiu mare lucru)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deeppurple

Conectat la: 04 Mar 2005

MesajTrimis: Vin Iun 20, 2008 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am acest Canon. Doar atat vreau sa spun-deoarece mai sus bine s-a spus- un fost coleg fotograf amator , dar cu expozitii personale l-a laudat. Pentru banii cat costa e o alegere O.K. Wink
Canon sunt cele mai bune aparate dupa parerea mea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum