Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sunwindcornel
Conectat la: 12 Noi 2007 Mesaje: 540 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu este decat o modalitate de a modifica viteza modelelor ce au 9,5/19 in viteza 19/38 , si nu se aplica decat daca locuiesti in Statele Unite.
Se refera la faptul ca unele B77 , precum si unele PR99 sant livrate cu vitezele 9,5 si 19 , si autorul explica o modalitate simpla de a le trece ( impreuna cu corectiile respective de fregventa ) in vitezele 19 respectiv 38.
De altfel , dupa umila mea parere , nici nu ai ce sa updatezi intr-un PR99.
Totul este extrem de simplu , clar , componentele sant integral de productie europeana , banale as indrazni sa zic , toate tranzistoarele ( tip BC ) si majoritatea integratelor le fabricam si noi inainte de Revolutie , placile extrem de aerisite , lucrat cu multa grija...
Doar motoarele si capetele sant impresionante prin gabarit.... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 9:19 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
clauelf

Conectat la: 17 Iul 2007 Mesaje: 312 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Si parerea mea este ca acest model este lucrat excelent. |
|
Sus |
|
|
sunwindcornel
Conectat la: 12 Noi 2007 Mesaje: 540 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: Re: momolo |
|
|
djmk1988 a scris: | sunwindcornel a scris: | Da .... nume mari..... oameni deosebiti.....
Ei forumul isi traieste si el viata lui....
Oare e mai bun acu' sau mai rau ?
Dar cred ca moderatorii au facut un pas calitativ inainte....
Nu te mai ameninta si nu te mai mustruluiesc ca acu' un an....
Au relaxat rigorile forumului , sant mai permisivi , mai elastici si eu simt ca asta e bine....Poate si cei violenti in limbaj sau mai triat intre timp....
Oricum , constat ca acum poti vorbi mult mai liber fara sa te traga de urechi ca esti in afara de topic sau sa le mute posturile de nu mai stii unde sa te uiti la raspunsuri.... | E mai rau.......mult mai rau fara el..... mai ales ca in lipsa lui apar tot felul de argumente de-a dreptul stupide si aici unde este vorba de un magnetofon si se discuta despre potenta (!?) |
Ha , ha , dmjk ce intolerant esti.... Bravo , pune-ne la punct !
Ehei , copile , ai sa ajungi si tu sa discuti despre potenta , nu te teme.... ai doar putintica rabdare..... toate la timpul lor.....
Dar daca te plictiseste ce se discuta aici , stii doar ce optiuni ai.... |
|
Sus |
|
|
|