Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
rellyc
Conectat la: 11 Mai 2006 Mesaje: 29 Locatie: Iasi
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Aug 10, 2008 12:12 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Liviu_M
Conectat la: 12 Ian 2006 Mesaje: 78
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut
sunt si eu exact in aceeasi situatie: diagonala 81, buget in jur de 20, vreau sa-l conectez la calculator, calitatea imaginii e importanta, surse HD nu prea am
as aprecia un sfat
multumesc
L |
|
Sus |
|
|
rellyc
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 6:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Luni cred ca ma duc sa-mi cumpar TV asa incat revin cu o ultima intrebare:
Aveti idee care din modelele 66/81 cm de pe piata au panel S-IPS?
Dupa ce le-am studiat cu atentie in magazin ierarhia marcilor in opinia mea din perspectiva culorilor ar fi LG, Toshiba, Sony.
Ce imi puteti spune despre LG-uri? |
|
Sus |
|
|
GreuHip
Conectat la: 07 Iun 2008 Mesaje: 27 Locatie: Brasov
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 6:36 am Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca ai gresit ordinea
poate vrei sa spui sony, toshiba, lg
asta daca vrei sa le cataloghezi dupa calitatea panelului |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa vezi si ceva modele AQUOS de la SHARP.
Iar cel mai bun raport calitate pret il ai la Panasonic TX-32LX70 http://panasonic.ro/Produse/Lcd-tv/Tx-32lx70/45.html este 20 mil la MediaGalaxy. cu ecran IPS Alpha pe 100 hz.
Eu personal am luat acum 1 an unul cu 40 mil si am mai luat unul acum cu 20mil.
Pe la alte magazine l-am vazut mult mai scump ..la fel si la magazinele online. Am inteles ca Panasonic a redus mult preturile la modelele de acum un an, pentru a face loc celor noi in special full HD.
Initial am vrut sa mai cumpar o plasma.. si anume Th-37pv80 pe care a cumparato un prieten, am venit cu ea acasa si am puso pe acelasi semnal TV de cablu langa LCDul pe care il aveam si nu mia placut cum se vede...asha ca am dat fuga si am mai luat inca un TX-32LX70.
http://panasonic.ro/Produse/Televizoare-cu-plasma/Th-37pv80/655.html
Dute sa il vezi ... poate te convingi si tu _________________ Oricat de mica ne este leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei. |
|
Sus |
|
|
codname
Conectat la: 23 Apr 2008 Mesaje: 80 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
inainte sa iti iei televizoru de la domo (oricare ar fi el din cele enumerate de tine) uitate si la televizoru westwood modelul cu 2 tunere s-ar putea sa ai o surpriza  |
|
Sus |
|
|
Liviu_M
|
Trimis: Sam Aug 30, 2008 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
am vazut acest Sharp
http://www.neomax.ro/Sharp_32WT1E_81cm_16:9_HDReady_2xHDMI_SRS_Sound_Televizoare_LCD-p14052s325.html
lamedia galaxy si mi s-a parut ca se vedea mai bine decat panasonicul 32LX70 recomandat mai sus. sharp-ul nu avea efectul acela de glare care apare langa litere in schimb avea 2 pixeli morti fix in mijlocul ecranului
pretul e acelasi
stie cineva daca merita mai mult Sharp-ul? din cate stiu eu Sharp e in top la LCD-uri, e corect? |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
Trimis: Sam Aug 30, 2008 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sharpul indicat de tine e slabutz .... cat despre panasonicul de care ti-am spus mai sus cu sigurantza nu era reglat cum trebuie.
Ca o paranteza, am legat la PC acest TX-32LX70 si suporta pe HDMI 1080p. |
|
Sus |
|
|
rellyc
|
Trimis: Sam Aug 30, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Catalin, multumesc de recomandare dar acel model de Panasonic nu exista la Media Galaxy in Iasi (am fost in seara asta).
Din pacate nu cunosc diferentele intre diversele serii de LCD-uri (ma refer la literele din denumirea lor, gen sony U,P,L....).
Excluzand marci gen Westwood, Myria si alte petarde, care ar fi cel mai bun LCD pe care il pot lua cu 2000 RON tinand cont exclusiv de calitatea panel-ului?
Din cate vad in aceasta suma pot lua un 81 cm entry-level sau 66 cm mai de calitate, prefer in acest caz 66 cm. |
|
Sus |
|
|
Liviu_M
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
catalin, merci de recomandari. oricum inclinam mai mult spre panasonic, cred ca sapt viitoare il iau.
rellyc, eu stiu ca la lcd foarte importanta mai e si sursa de lumina, nu numai panelul. practic aia este cea care daca are viata scurta se pierd culorile si se scurteaza viata lcd-ului. |
|
Sus |
|
|
Liviu_M
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mai este pe stoc panasonicul 32LX70
in schimb am vazut 32LM70 - despre asta stie cineva ceva? pare-mi-se ca nu are panou IPS
sunt complet debusolat. nu stiu ce tv sa iau, cred ca ma enervez si nu mai iau nimic |
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 7:36 am Titlul subiectului: |
|
|
catalin_bm a scris: | Sharpul indicat de tine e slabutz .... cat despre panasonicul de care ti-am spus mai sus cu sigurantza nu era reglat cum trebuie.
Ca o paranteza, am legat la PC acest TX-32LX70 si suporta pe HDMI 1080p. |
Ha,ha,ha!
De curiozitate cand tastezi chestia asta pe ce te bazezi?Eu am acasa un Sharp 32WT1E care uneori ma face sa uit ca am un tv lcd si nu un crt.Cand l-am cumparat, am comparat o duzina de televizoare plasme/lcd-uri in gama de pret 2400 ron si 3000 ron.Multe televizoare iti fura ochii cu culori puternice (buba lcd-urilor si mai putin a plasmelor),doar o comparatie cu imaginea unui crt te poate edifica cu adevarat.
Pro: culori mult mai naturale,timp de raspuns de 6 secunde,tara de productie Japonia.
Negativ: sunetul
Prietenii mei posesori de televizoare similare plasma/lcd de la alti producatori, sunt uimiti la fiecare vizita si ma intreaba daca am facut eu o setare mai speciala,sau daca am umblat la semnal.  _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
Liviu_M
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 8:03 am Titlul subiectului: |
|
|
a, pai in cazul asta imi iau si eu Sharp-ul asta ca intr-adevar mi s-a parut ca se vede excelent iar sunetul nu ma intereseaza asa mult, avand in vdr ca o sa pot sa scot prin receiver sunetul de la tv daca intr-adevar o sa vreau sa aud mai bine programele tv, ca la dvd nu-i problema. |
|
Sus |
|
|
Liviu_M
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ma am o intrebare: e diferenta atat de mare la calitate intre Panasonic 32LX70 si 32LX7 sau e vorba doar de niste gadget-uri care adauga foarte putin in plus?
ca asta cu 7 in coada era la media galaxy in stoc |
|
Sus |
|
|
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu as merge tot pe Sharp. |