Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
niz
Conectat la: 30 Dec 2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Dec 30, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: Sfat achizitie AVR + sistem boxe 5.1 |
|
|
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: recent am achizitionat LCD Sony 40V4000 + PS3. As vrea ca in viitorul apropiat sa mai iau un amplituner + sistem boxe 5.1.
Cerintele mele pt. amplituner sunt urmatoarele:
1. Sa stie minim 5.1
2. Sa decodeze audio Blu-ray
3. Cel putin o intrare audio optic digital
4. Port HDMI
5. Tuner FM
Prefer sa fie tot de la Sony (m-am gandit la STR−DG820), dar nu este obligatoriu, daca aveti o propunere mai buna cam in acelasi buget, sunt deschis la opinii si sfaturi.
La difuzoare/boxe stiu ca Sony nu prea exceleaza, asa ca prefer o alta marca, dar nu prea ma pricep si nici nu am foarte mult timp sa sap pe net.
Precizez ca sisemul va fi montat intr-o camera de aprox. 30mp si va fi folosit pt muzica, filme (DVD & Blu-ray) si ps3 (in aceasta ordine).
Bugetul maxim alocat este de 3500 LEI, dar nu strica sa fie mai ieftin
Multumesc si SARBATORI FERICITE! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Dec 30, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
djkrys5

Conectat la: 25 Oct 2004 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
chiar nu raspunde nimeni?
si eu sunt curios apropos de recomandari! |
|
Sus |
|
|
apanoiu
Conectat la: 17 Feb 2004 Mesaje: 482 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate am testat eu, Sony nu prea poate face fata la cerintele de dinamica din filme, cel putin nu modelele ieftine..si o sa ai nevoie de forta, mai ales ca ai camera maricica.
De ce nu incerci NAD?
HDMI nu iti foloseste decat daca ai multe surse hdmi si prea putine inputuri in TV...lucru destul de rar intalnit pe meleagurile noastre. |
|
Sus |
|
|
bobi80
Conectat la: 18 Ian 2009 Mesaje: 9 Locatie: sibiu
|
|
Sus |
|
|
|