FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Incinte acustice IEI
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fredy20

Conectat la: 08 Mar 2009

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sal all

Are cineva niste poze mai reusite cu boxele astea? Sunt boxele pe care le-am avut cand eram mic, cam prin 2000 am vandut toata linia audio boxe + A350 + T350 + E350. As vrea sa le am ca amintire (inca regret ca le-am dat....)

Daca stie cineva unde as putea sa gasesc astfel de boxe, numai in stare impecabila si un pret.
Thx
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 12:22 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
fredy20

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si inca ceva: mai merita sa cumpar asa ceva daca gasesc (deoarece le-am vandut prin 2000 nu mai stiu cum suna, atunci mi se parea ca suna bine, acum am un 5.1 Samsung HT X20 si nu as vrea sa sune mai prost ca asta Smile )?
Sus
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 7:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca gasesti boxele din poza si nu-ti mai place cum suna, le cumpar eu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
fredy20

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 7:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poze cu ele ai? Poza asta am luat-o de la un anunt de pe okazii.ro, le da cu 400 lei. Mi se pare enorm de mult. Eu am dat toata linia in 2000 cu 400 lei, bine statia cu un canal ars si boxele aveau membranene lipite (suspensia de cauciuc). Mai mult de 150 lei nu cred ca fac doar boxele, asta daca sunt aproape perfecte.
Sus
fredy20

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stie cineva cum se numeste modelul? Thx
Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Dum Mar 08, 2009 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fredy20 a scris:
...Mai mult de 150 lei nu cred ca fac doar boxele, asta daca sunt aproape perfecte.

Un colectionar adevarat de trancote care se respecta nu se uita la bani Very Happy
Eventual la calitate ! Rock
Sus
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Lun Mar 09, 2009 1:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kilaru_de_coduri a scris:
fredy20 a scris:
...Mai mult de 150 lei nu cred ca fac doar boxele, asta daca sunt aproape perfecte.

Un colectionar adevarat de trancote care se respecta nu se uita la bani Very Happy
Eventual la calitate ! Rock
La 350 in stare buna le iau eu instant ! Very Happy Dar nici la pretul asta nu le vei gasi Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Lun Mar 09, 2009 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fredy20 a scris:

Stupid
Sus
fredy20

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2009 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu criza asta financiara, te mai uiti si la bani Smile
Eu nu le iau pentru ca sunt colectionar, le iau pentru ca am avut modelul, le-am dat si imi pare rau.
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea : sunt niste TRANCOTE de 6-la-leu...numai bune pentru colectionarii de obiecte ai "iepocii di aur"...
Sus
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2009 7:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea : sunt niste TRANCOTE de 6-la-leu...numai bune pentru colectionarii de obiecte ai "iepocii di aur"...

Si este ceva rau sa colectionezi "trancote de 6-la leu"? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
fredy20

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2009 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar nu are nimeni niste poze cu modelul asta de boxe?
Pe net nu am reusit sa gasesc..... Sad
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2009 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy38 a scris:

Si este ceva rau sa colectionezi "trancote de 6-la leu"? Rolling Eyes

Fiecare cu "stolul" lui Very Happy
Sus
alex2_ar

Conectat la: 10 Dec 2009

MesajTrimis: Vin Dec 11, 2009 12:01 am    Titlul subiectului: Salutare Raspunde cu citat (quote)

Sunt nou pe acest forum, am dat din intamplare pe el, dar vazand ca este un subiect legat de boxele IEI nu pot sa nu adaug si eu o poza cu ale mele, sunt doua de stanga in stare perfecta, difurile nu au fost rebobinate etc... singura problema a fost ca leam inlocuit inaltele cu niste tweetere deoarece sau stricat cele vechi si asa am primit boxele, fara inalte.
zilele urmatoare va dau mai multe poze cu ele ca acu seara is prea obosit.

sunt modelele de 100w daca ma iau dupa ce scrie pe spatele lor,
Daca puteti sa imi dati mai multe detalii despre ele as fi recunoscator Very Happy
Sus
edytza

Conectat la: 18 Dec 2006

MesajTrimis: Vin Dec 11, 2009 7:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momentan ascult pe boxe vintage , sa le zic asa Twisted Evil ........o pereche radiotehnika s 30 b absolut impecabile si pe o pereche NOVA 1 insa la acestea le-am inlocuit basii , le-am primit cu basii arsi si nu am mai putut sa ii refac ............suna destul de bine , insa nu inteleg de ce au zapada artificiala lipita pe interior....... Question
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 4 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum