FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
difuzoare 16,5
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2004 9:50 pm    Titlul subiectului: difuzoare 16,5 Raspunde cu citat (quote)

Caut niste difuri pe 165,pe componente pe care sa le montez in usile din fata.
M-am orientat la jbl GTO6506 , alpine SPS-171A , DLS R6A si unele similare de la Infinity si Mac-Audio, dar nu mai retin exact modelul.Vor fi montate impreuna cu o statie de 2X65 watt.
De mentionat ca prefer muzica house,rave,hip-hop , deci sunt de preferat niste dif-uri care sa-mi ofere un bas cat mai bine conturat,profund.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2004 9:50 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2004 11:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

micutz vezi ca am si eu un thread pe tema asta (boxe pt golf 4) si gasesti acolo multe informatii.
Sus
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2004 9:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei bas profund in portiere, indiferent ce boxe vei alege, antifonarea va fi factorul decisiv. Diferentele intre boxe sunt minore comparativ cu diferenta pe care o vei observa dupa antifonare. Din ce ai pus mai sus, Alpine as elimina din start si m-as opri la DLS si mai apoi la Infinity !
micutz

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2004 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK Alex. Am vazut mai tarziu thred-ul tau. Pana la urma ce dif-uri ti-ai luat?
Intr-adevar,fuscobal Alpine-urile alea suna destul de rau ptr. banii aia.Cel putin inaltele sunt groaznice. Cred ca niste R-type-uri ar fi mai potrivite.
Am ascultat R6A de la DLS si suna excelent,mult mai bine decat GTO-urile alea de la JBL. O sa incerc si Infinity sa vad cum se aud.
Despre Mac-uri nu stie nimeni nimic?
Sus
Alex

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2004 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am cumparat nimic inca,o sa stau sa treaca iarna ca oricum n-o sa fac mari plimbari cu masina pe vreme urata.
In tot cazul,daca mai gasesc DLS in primavara,cred ca o sa aleg 2 perechi de MS6 ,un sub MW112 si un amplificator CA50 + niste dynamat pt portiere.

Vezi si pe la http://www.tuningshop.ro/audio.htm
Sus
fuscobal

MesajTrimis: Lun Dec 06, 2004 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi pentru link. Nu stiam de el. Deja am pus ochii pe A5. Amplifurile au de departe cele mai bune preturi acolo. Cele din seria ultimate merg pe la 800-1000E afara !!!
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Dec 07, 2004 6:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sper sa nu fiu off-topic... Sunt curios daca a cumparat cineva de pe respectivul site. Mie mi se par destul de ieftine. Poate prea ieftine. Smile Ca asa e romanul...daca e prea scump, nu e bine, daca e prea ieftin....de ce e asa ieftin? iar nu e bine.... Laughing

Deci...cineva? ceva? Razz

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
micutz

MesajTrimis: Mar Dec 21, 2004 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci am eliminat din schema si Infinity.Au mai ramas DLS R6A , Macaudio Protector 2.16 si Hertz ESK165. Stie careva ceva concret despre ele, sau vreun review pe undeva.Mentionez ca toate se incadreaza in bugetul meu de 100 euro.Astept pareri concrete cat mai repede,ptr ca sapt asta urmeaza sa le cumpar.
Sus
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Mar Dec 21, 2004 10:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu sa-ti spun care se vor auzi mai bine pe masina ta insa cele trei modele de boxe fac parte din game diferite de produse:

dls r6a - seria reference - gama de mijloc de la DLS
hertz esk165 - gama de entry level - mijloc de la Hertz
macaudio protector - gama entry-level de la macaudio

In locul tau as incerca sa le ascult...

De asemenea pregatirea usilor va conta enorm.
Sus
micutz

MesajTrimis: Mie Dec 22, 2004 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am fost azi la cumparaturi si am ales MacAudio Protector 2.16. Nu sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere , dar pentru DLS-uri trebuia sa astept cel putin 2 sapt.Asa ca...
N-am avut inca timp sa le montez,dar o sa ma ocup un pic de pregatirea usilor. O sa revin cu detalii cand termin toata treaba.

puf

Conectat la: 07 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Dec 22, 2004 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E foarte greu sa anticipezi cum se vor auzi pe masina ,difuzoarele in cauza au parametrii diferiti si portierele de la diferite masini au volume diferite asa ca rezultatul poate varia semnificativ indiferent de calitatea difuzorului.
Sus
fuscobal

MesajTrimis: Joi Dec 23, 2004 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda, din pacate pe la noi nu prea poti sa asculti pentru ca nu gasesti decat entry-level prin magazine pe panouri. Eu am ascultat Mac-Audio si nu mi-au placut deloc. Infinity sunt peste, ca sa nu mai vorbim de DLS sau Hertz !
micutz

MesajTrimis: Sam Dec 25, 2004 1:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar DLS-urile R6A erau cu multe clase peste Mac-uri.Insa in bugetul pe care-l aveam alocat , Infinity ref 6500 sunau mai slab decat Protector de la macaudio.
Alex

MesajTrimis: Vin Dec 31, 2004 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

micutz,de unde ai cumparat boxele ?
Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Vin Dec 31, 2004 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fuscobal a scris:
Mda, din pacate pe la noi nu prea poti sa asculti pentru ca nu gasesti decat entry-level prin magazine pe panouri.

La Falcon, in Magheru poti asculta pe stand si produse din celelalte clase - de ex: Kicker Resolution, Lighting Audio Strike, MB Quart Reference si chiar Q..., spun asta pentru ca stiu exact.
Noi mai avem foarte putin pana la deschiderea showroom-ului, fooarte putin! Peste 80% din produse GZ pe stand! Inclusiv gama PLUTONIUM Wink ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum