Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: Colectii si colectionari |
|
|
Cred ca ar fi interesant un subiect despre colectii vintage remarcabile sau macar interesante.
As incepe cu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=pPoDItfS2MQ
Nu e nici pe departe cea mai grozava colectie, nu impresioneaza nici prin modul de expunere, nici prin calitatea filmarii, dar impresioneaza oricum.
Chiar in primul cadru, puteti remarca masina de spalat si hota, ceea ce denota ori un celibatar, ori un tip extrem de curajos... _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si asta e colectia mea de deck-uri, la un moment dat: _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si o colectie draguta, chiar cu vanzare:
http://www.europradio.nl/radios/portable/
Desi (inca) nu ma pasioneaza radiourile portabile, nu pot sa nu remarc unele modele deosebit de frumoase. Daca n-ar fi preturile alea, mai ca mi-as dori si eu vreo doua-trei. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un link catre o colectie de colectii:
[url]http://www.tapeheads.net/ [/url] _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Muzeul magnetofoanelor, de la inceputuri....
http://reel2reeltexas.com/vinListYear.html _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
clauelf

Conectat la: 17 Iul 2007 Mesaje: 312 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mai 09, 2009 8:07 am Titlul subiectului: |
|
|
In acel videoclip de pe you tube din primul post, apar numai cateva din magurile ce le detine acel tip cu nick Seblington. Mai are multe alte clipuri cu maguri profi Studer servisate chiar de el.
Ma bucura sa vad ca mai exista pasionati ca dvs, mi-au placut deck-urile afisate.
In clipul de mai jos, care pe mine m-a lasat mut, este un exemplu de pasiune si pricepere impins la extrem:
http://www.youtube.com/watch?v=YJyVtTALb7s |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Sam Mai 09, 2009 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce DUMNEZEU e ala? Daca e ce inteleg eu, omul si-a CONSTRUIT un magnetofon cu 16 piste cu piese de A77
Pai trebuie sa-i fi luat o viata...intr-adevar pasionat adevarat.
Multumesc, clauelf, pentru suport, ma simteam cam stingher.
In foarte scurt timp voi organiza la firma un mic colt cu aparate de colectie, deocamdata nu sunt prea multe si nici prea valoroase, dar..asta e tot ce am, deocamdata. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Colectionaru

Conectat la: 08 Ian 2008 Mesaje: 238 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mai 09, 2009 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, intradevar e un mag pe care omul si l-a facut in regim home-made din cateva revox A 77  _________________ Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul! |
|
Sus |
|
|
clauelf

Conectat la: 17 Iul 2007 Mesaje: 312 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 10, 2009 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Mi-a placut asezarea suprapusa a capetelor de Revox, pe langa altele...e genial construita mecanica...in site-ul de mai jos, apar mai multe aspecte descrise referitor la lucrare:
http://lutzis.homepage24.de/
Hi&Fan salutari, mi-ar placea sa vad acele aparate. Toate cele bune. |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Dum Mai 10, 2009 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
clauelf a scris: | Mi-a placut asezarea suprapusa a capetelor de Revox, pe langa altele...e genial construita mecanica...in site-ul de mai jos, apar mai multe aspecte descrise referitor la lucrare:
http://lutzis.homepage24.de/
|
Ei, iti dai seama ca am gasit link-ul respectiv si l-am "devorat" in toate detaliile... . Multumesc, oricum....
clauelf a scris: |
Hi&Fan salutari, mi-ar placea sa vad acele aparate. Toate cele bune. |
Pai, poate aranjam ceva...probabil si tu ai cate ceva interesant de vazut... . Din pacate ale mele nu mai sunt toate la un loc.
Vorbim pe MP. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Sam Feb 13, 2010 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Si o alta colectie, la serviciu:
Sony TC 366, Sony TC 102, AIWA XK-S9000, Kenwood KX-400,Eagle C7800, AIWA AD-6900 MKII, Technics M10, Optonica RT 3838, TEAC CX-210, iar in "Vintage 3" mai apar un Marantz 5010 si un Sony TC-K909ES.
Toate in stare de functionare, inclusiv "veteranii " pe lampi Sony TC-102, Stassfurt si Electronica Pacific.
Si mai sunt inca multe, dar nu e spatiu de expunere...
Cele de la serviciu pot fi vizitate oricand in timpul saptamanii. Dati-mi un MP si va dau detalii.
P.S. Pentru eventualii amatori: NU VAND NIMIC !, doar colectionez (cumpar). _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Colectionaru

|
Trimis: Sam Feb 13, 2010 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Acel Sony Tc 102 de la mine cred ca e tare "mandru" acum ca a ajuns sa stea langa un Aiwa Xk S 9000 . Felicitari pentru colectie! _________________ Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul! |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Sam Feb 13, 2010 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Colectionaru a scris: | Acel Sony Tc 102 de la mine cred ca e tare "mandru" acum ca a ajuns sa stea langa un Aiwa Xk S 9000 . Felicitari pentru colectie! |
Colectionaru, multumesc pentru aprecieri !
Intr-adevar, cu aceasta ocazie se intalnesc nepot si strabunic vitreg(la vremea cand au fost construite aceste aparate ele erau fabricate de firme concurente, abia recent au devenit rude de sange ).
Cum spuneam, mai sunt multe neexpuse:un AKAI GXC-760D (adevarata piesa de colectie, cel mai solid construit deck din cate am vazut!) , doua AKAI GXF-35, , un Tascam 122MKIII plus multe altele care nu-mi vin acum in minte, plus multe demontate in vederea reabilitarii (inlocuiri curele, condensatori cursi etc).
Daca pozele postate de tine in topicul "Viscol in Bucuresti" sunt de la blocul tau, atunci stai la 150 de metri de serviciul meu, unde este si acest " vintage corner" si poti veni sa le vezi oricand, cu un telefon in prealabil. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Colectionaru

|
Trimis: Sam Feb 13, 2010 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, pozele postate acolo sunt facute cu 2 min inainte de postare. Va zisesem eu ca stau foarte aproape cand a venit discutia cu demagnetizorul. Chiar mi-ar place sa le vad, daca se poate lasati-mi nr de tel intr-un PM. Puteti trece sa le vedeti si pe ale mele, am mai strans cate ceva in ultimul timp. _________________ Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul! |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Dum Mar 28, 2010 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
O sa trec cu siguranta. Vorbim pe MP.
Un alt colectionar de exceptie. Mie mi-a lasat gura apa:
http://www.youtube.com/watch?v=L4Duj5ESj6Q&feature=channel
Cautati si celelalte filmari ale lui 2001SCENE, merita . _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
|