FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Prea multe scule , o problema?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 2:56 pm    Titlul subiectului: Prea multe scule , o problema? Raspunde cu citat (quote)

De cateva luni incoace port diverse certuri cu ai mei in legatura cu aparatele. Ei sustin ca de la greutate , podeaua va ceda. Este posibil acest fapt avand in vedere ca aparatura nu depaseste masa de 700kg , iar blocul este fabricat de cfr in 1992? Cer parerea unor cunoscatori , intrucat am ajuns sa dau multe din ele doar sa scap de necazuri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 2:56 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
deeppurple

Conectat la: 04 Mar 2005

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 4:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma indoiesc ca ai scule de 700 kg... Socoteste-le pe fiecare in parte si fa "suma" lor si vei vedea. Iar planseul rezista la mai mult de 700kg/MP , aici se ia in considerare toata incarcarea pe planseu , incl. aparatele , oamenii , parchetul...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djmk1988

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 12:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma indoiesc ca ar fi 700 kg , probabil mult mai mult Very Happy
Sus
M&M

Conectat la: 02 Mar 2007

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 8:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E pe bune thread-ul sau e asa ca sa ne mai descretim fruntile ? Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
d2134

Conectat la: 23 Mar 2008

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La planseele de la blocuri se ia o incarcare utila de calcul de 450 kg/mp. Daca le distribui pe 2 metri patrati nu e nicio problema.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil e vorba de doua piane cu coada; nici atunci nu sunt sigur ca se ajunge la 700kg.
deeppurple

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te rog depaseste pragul psihologic si ...SOCOTESTE! Mad
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da......am facut o socoteala mai......scurta. 30 de maguri , sa zicem 20 kg/buc. , desi unele depasesc mult , ar veni numai 600 Kg.....PLus ceva deckuri , amplifuri, boxe, zic eu , depaseste.
Sus
deeppurple

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun , atunci incearca sa le asezi in camera astfel incat sa nu ai mai mult de 500 kg/mp. Razz
Sus
Titi Duru

Conectat la: 05 Feb 2009

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

În primul rînd planșeele au rezerve foarte mari de rezistență (mă refer la rezistența lor reală fașă de ceea ce se determină prin calcule).

Doi la mînă, încărcările ale de care se vorbește mai sus se consideră în calcule ca fiind uniform distribuite și nu sînt sarcini concentrate. Cu alte cuvinte dacă se iau în calcul 450 kg pe m2 (cam mult pentru o încărcare utilă - poate ai vrut să spui permanentă ) acei 450 kg se vor regăsi pe întreaga suprafață a planșeului în camera respectivă. Chiar dacă tu ai avea 700 kg în doi metri pătrați, în medie ești sub ceea ce se ia în calcule.

Pentru siguranță, montează și tu masele alea de magnetofoane pe lîngă pereți. Atîta timp cît nu le depozitezi în mijlocul plăcii nu e nici o problemă.
Sus
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru ca ai scule in greutate de 700kg.
Presupun ca asta vroiai sa auzi de fapt, nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
djmk1988

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

24fret a scris:
Felicitari pentru ca ai scule in greutate de 700kg.
Presupun ca asta vroiai sa auzi de fapt, nu?
Felicitari , esti mai destept ca oricare altul. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus
amlethus

Conectat la: 18 Aug 2005

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mă bag și eu, curios...
mag-urile sunt stivuite? câte sunt într-o stivă? rezistă cel de jos?
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, sunt stivuite (cam 4 unul peste altul) . Cand vor reveni parintii mei din vacanta ,le voi face poze. (Camera foto este la ei)
Sus
viox

Conectat la: 06 Feb 2006

MesajTrimis: Dum Iun 21, 2009 8:29 pm    Titlul subiectului: Re: Prea multe scule , o problema? Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
De cateva luni incoace port diverse certuri cu ai mei in legatura cu aparatele. Ei sustin ca de la greutate , podeaua va ceda. Este posibil acest fapt avand in vedere ca aparatura nu depaseste masa de 700kg , iar blocul este fabricat de cfr in 1992? Cer parerea unor cunoscatori , intrucat am ajuns sa dau multe din ele doar sa scap de necazuri.

-Arunca si tu pe geam mama,tata,sora,nevasta,catelul,si totul va fi ok Laughing
-Glumesc sper ca nu te-ai suparat,stai linistit ca rezista planseul.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum