Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Sam Mai 31, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e , Einar , toti s-au copiat intre ei...... cat despre faptul ca nu se mai folosesc.... asta este. Eu le-am luat doar pt. colectie si pentru a le restaura, nu am pretentia sa fac cu ele altceva decat sa le tin pe post de decor. Anul asta nu cred ca am inregistrat mai mult de 2 benzi. Ideea este ca oricat de inutilizabile ar fi, au ceva aparte care impune respect. La vremea lor au fost cele mai performante echipamente pentru inregistrarea sunetului , si au performante redutabile si in zilele noastre. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Mai 31, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Sam Mai 31, 2008 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dar uite, la punctul asta consider ca ma deosebesc de ceilalti din acest "metier". Īn timp ce tu si altii l-e restaurati si l-e tineti ca piese de muzeu, eu am pretentia sa functioneze perfect, sa ma pot baza pe ele ca pe vremuri si l-e si folosesc intensiv ca pe vremuri.
Benzi, am tras anul asta......... nu exagerez dar sīnt lejer aprox. 500 de bucati. Benzi trase pt. mine si pt altii care stau rau cu timpul.
am ajuns momentan la un punct ca muzica pe HDD sta uitata acolo, DVD-urile cu muzica se prafuiesc īn raft dar rolele se īnvīrt zilnic cel putin 6 ore pe zi si gīndestete ca se īnvīrt pe maguri Unitra ZK 246 si M 2405 S. Nu vreau sa l-e ridic īn slavi ca si Unitra au partile lor negative dar cum am mai spus ma pot baza pe ele si nu ma lasa īn paragina cīnd īmi e lumea mai draga asa cum am patit-o cu rusneacele de nenumarate ori.
Ce caut eu acum īnebunit si sīnt cu ochii pe ALEGRO (versiunea romāna e AUKRO) este un Unitra ZRK M-3201 SD sau M-3401 SD "Koncert" :
si daca se poate un Unitra M 3404 QD:
un CONCERT e pe YouTube:
http://de.youtube.com/watch?v=cIwHTjxTOZ4
L-am īntrebat daca-l vinde dar vad ca nu-mi da nici un semn de viata. |
|
Sus |
|
|
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Le tin momentan ca piese de muzeu pt ca nu am timp de ele.....si inca mai strang..... dar cand voi termina cu stransul si cu reparatul , si voi mai face si ceva spatiu..... categoric am sa le folosesc. Mecanica de la Unitra seamana izbitor cu A-700 si modelele Olimp si Electronica. |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 6:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Rusky |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 6:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Rusky |
|
Sus |
|
|
dyno
Conectat la: 17 Apr 2008 Mesaje: 51 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare! am citit cu mare placere topicul acesta.am un rostov 105 care dupa cum bine stiti se strica . il am de foarte mult timp tinut pe post de suport de vaza,acum i-a venit timpul si as vrea sa-l restaurez.mi-ar trebui tamburii sau platanele (cum le zice,chestiile acelea cu fluturasii de plastic in care se fixeaza benzile) si mi-ar mai trebui "traznitorii" finali KT 825G,asa are modelul de amp pe care-l are,astea in prima faza,pe parcurs sa vad ce mai descopar sau ce mai crapa pana sa-i dau "primul play"
daca poate sa ma ajute cineva il rog sa-mi lase un PM. |
|
Sus |
|
|
|