Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
VHS
Conectat la: 06 Aug 2007 Mesaje: 94 Locatie: București
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
L-am băgat printr-un deck și merge... dar îmi va trebui un cablu nou, că cu ăla D.I.N.-D.I.N. pe care îl am bârâie... _________________ Ștefan Tel 0721.240.479 (fără beep-uri, SMS da) orele 10-23
ctepeo nu mai e că a avut probleme cu e-mail-ul |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 1:39 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Lun Iul 20, 2009 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
M-am hotărât să mă concentrez 90% pe vinil. Vreau să-mi schimb Akurate-ul cu un LP12. Sunt în „negocieri” pentru un o afacere de tip buy-back cu Linn.
În acest moment am două pick-up-uri, un Lenco B55 elvețian pe care nu-l folosesc și un Akai AP-206, cu toate componentele originale, pe care îl folosesc la greu, cu un pre phono Pro-ject. Ca sursă de discuri – MusicBox, care a devenit pentru mine ca peșterea lui Alladin. _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 20, 2009 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rycher - Bravo, acum te poti numi un audiofil adevarat
Excelenta alegere  _________________
 |
|
Sus |
|
|
Spitfire
Conectat la: 17 Oct 2007 Mesaje: 70 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 21, 2009 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Mama ei de sursa chinezeasca...pai si intr-un preu unde trebuie amplificate semnale de oridinul milivoltilor tot un rahat de sursa comutatie au pus ?
De parca ar alimenta un banal router.
Nicimacar nu s-au sinchisit sa separe blocul de alimentare fata de etajele audio.
Ce sa mai vorbesc de ventilatie...pai daca ai cca 30 grade in camera ce crezi ca se intampla inauntru ?
Nu contest ca nu suna bine dar macar puteau si ei sa puna un traf toroidal sau macar sa faca blocul de alimentare separat,macar intr-un compartiment ecranat.
Degeaba....tot chinezarie e... |
Phuai, si ce chinezarie...ce cauta conzii aia ceramici pe calea de semnal, langa mufele RCA ...cred ca fabricantul vrea sa te scape de aparat in 3-4 ani...sa nu-l arunci de bun.Nici macar un ecran de tabla vertical intre zona sursei si restul montajului???Parca-i DVD-player Pixelview  |
|
Sus |
|
|
|