Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Dj Valy

Conectat la: 19 Feb 2007 Mesaje: 144 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam Iun 27, 2009 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu un Akai GX 4000D negru.Am schimbat prin ianuarie toti condensatorii electrolitici si pot afirma ca se simte diferenta.Cu cei noi se aude ceva mai bine.
Dar un defect,care l-am citit si pe acest topic la inceput,inainte sa schimb condensatorii,dar chiar si dupa...se intampla doar cand comut pe Source,fara sa cuplez niciun alt aparat pe line in,si cu potentiometrele la 0,nemiscate deloc, pe canalul stang imi baga fasait, lucru care nu se intampla si pe canalul drept.Am inteles ca sunt anumiti tranzistori.Care sunt aceia?
Este foarte enervat acel fasait, mai ales ca atunci cand trag benzi se inregistreaza cu tot cu fasaitul acela.
Daca e sa schimb vreau sa pun tranzistorii si pt canalul stang si pentru cel drept pentru imprimare.Care sunt aceia? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Iun 27, 2009 1:20 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Colectionaru

Conectat la: 08 Ian 2008 Mesaje: 238 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intreaba-l pe freetechplus pe okazii, stie sigur.  _________________ Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul! |
|
Sus |
|
|
pusttiu
Conectat la: 09 Oct 2005 Mesaje: 99 Locatie: iasi
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
am si eu un akai 635d si am observat ca atunci cind pun selecotrul pe surse cu rec+pauza apasat se aude un zg de fond f puternic..... prima data am crezut ca se aude din cauza sursei de semnnal un deck technics rs-b905 dar nu ,este din mag .
cu cit iesirea (potentometrul de linga iesirea de casca) este la volum mai mare cu atat se aude mai strident zg de fond...
dupa ce ai schimabt cei 3tranzistori zg a disparut atat pe sursa cit si pe tape ? sau doar pe sursa? _________________ vaii mii rau ! |
|
Sus |
|
|
dan13l
Conectat la: 14 Apr 2007 Mesaje: 99 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Pe pag 2 a topicului acesta ai sa vezi un grafic pus de mine dupa schimbarea primului tranzistor de pe intrarea de linie pentru un canal. Precum se vede rezultatul a fost spectaculos dupa care am luat decizia sa schimb toti tranzistorii bipolari de pe pe circuitul audio. Eu am un 635DB care are o schema un pic diferita dar o sa vezi in postul omului de nisip recomandarile pentru 635D.
Masuratoarea e facuta pe Source cu intrarea neconectata.
Succes. |
|
Sus |
|
|
|