Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adrian Alexe
Conectat la: 09 Mar 2007 Mesaje: 20 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:06 pm Titlul subiectului: Cumpar Pick-up, Egalizator |
|
|
Buna, caut un pick-up direct drive, de preferinta AKAI in stare buna de functionare si f buna estetic. Vreau sa-mi completez linia (GX 747, GX 95) si cu un egalizator AKAI.
Multumesc
Adrian |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:06 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu ai probleme la cap? _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
adrian Alexe
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu nu, dar am apasat gresit pe taste daca nu este cu suparare. Nu vreau sa deranjez dinozaurii sau alte categorii de intelectuali. Mi-am cerut scuze, dar nu toti reusesc sa citeasca |
|
Sus |
|
|
Rycher

|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ar fi mai bine ca inainte să înveți să tastezi și apoi să postezi aici? Pari să tastezi destul de prost, ținând cont că o comiți a doua oară...Da' poate unii au nevoie de facultate pentru așa ceva, mai știi... _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
|
Sus |
|
|
adrian Alexe
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inteleg ca te plictisesti acasa sau nu ai ce face. Incearca altceva te rog. La nivel de facultate, felicitari, pari ca ai facut-o, de asta evit sa vorbesc cu intelectuali ca tine. Ajung cati sunt in Romania, se vad peste tot. Te rog incearca sa eviti acest subiect. Multumesc
adrian |
|
Sus |
|
|
Rycher

|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Văd că ai anumite complexe cu intelectualii. Înțeleg că ești zidar sau zugrav, ceva în genul ăsta, așa se explică postatul aiurea. Spor la muncă! Du-te mai dă o zugrăveală, că n-o să-ți vândă nimeni în grabă vreun pick-up aici, stai liniștit. _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
|
Sus |
|
|
adrian Alexe
|
Trimis: Dum Aug 02, 2009 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu facultatea nu-mi purta tu de grija, te rog si nu sunt coleg de breasla cu tine, dar am concediat destui neciopliti. Inca odata scuze ca am postat gresit |
|
Sus |
|
|
|