FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Doza mai buna pentru Unitra Adam
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Dum Sep 06, 2009 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

24fret a scris:
Imi iese cu jumatate de centimetru mai lunga imaginea, sau e rigla cu jumatate de centimetru mai scurta ... conteaza?

Contează enorm, gândește-te că acul trebuie să cadă perfect în cele două puncte. Repet, fii foarte atent la presiunea acului și anti-skating. Antiskatingul trebuie să fie la aceeași valoare cu greutatea acului.

24fret a scris:
Alta intrebare, la care nu m-am gandit pana acum: E buna doza asta pentru pick-up-ul asta? Sau mai bine zis, pentru ca m-am documentat si se pare ca doza este una de referinta, este bun pick-up-ul pentru doza?

Acuma sincer, doza aia e prea bună pentru pickupul ăla. E ca și când aș pune eu Koetsu pe Rega-ul meu.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Sep 06, 2009 12:15 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 5:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am reglat cu Baerwald pana am obosit, am adus-o intr-un punct optim, dar totusi nu este perfect. Intr-unul din puncte pare ca trebuie rotita doza intr-un sens, iar in celalalt punct pare ca trebuie rotita in celalalt sens asa ca am pus-o la mijloc. Am reglat si contragreutatea si antiskating-ul, am schimbat si cablul audio si am pus unul ca lumea, au scazut distorsiunile, dar parca simt ca s-ar mai putea imbunatati. Avand in vedere novitatea mea in domeniul reglajelor dozei am niste intrebari:
-Are sens sa mai frec doza ca sa gasesc un punct mai bun? Sa o dau mai in fata? Sau mai in spate?
-Este vreun pasionat cu experienta care stie ceva despre doza Shure V15 Typ III? M-ar interesa pe ce pick-up-uri s-a pus, mai exact pe cel fel de brate. Ma gandesc ca e posibil ca bratul acesta de Unitra sa fie cam greu pentru doza asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca acum te trage in jos "tabla", adica pick-up-ul Confused
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum