Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Dum Sep 06, 2009 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
24fret a scris: | Imi iese cu jumatate de centimetru mai lunga imaginea, sau e rigla cu jumatate de centimetru mai scurta ... conteaza? |
Contează enorm, gândește-te că acul trebuie să cadă perfect în cele două puncte. Repet, fii foarte atent la presiunea acului și anti-skating. Antiskatingul trebuie să fie la aceeași valoare cu greutatea acului.
24fret a scris: | Alta intrebare, la care nu m-am gandit pana acum: E buna doza asta pentru pick-up-ul asta? Sau mai bine zis, pentru ca m-am documentat si se pare ca doza este una de referinta, este bun pick-up-ul pentru doza? |
Acuma sincer, doza aia e prea bună pentru pickupul ăla. E ca și când aș pune eu Koetsu pe Rega-ul meu. _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Sep 06, 2009 12:15 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am reglat cu Baerwald pana am obosit, am adus-o intr-un punct optim, dar totusi nu este perfect. Intr-unul din puncte pare ca trebuie rotita doza intr-un sens, iar in celalalt punct pare ca trebuie rotita in celalalt sens asa ca am pus-o la mijloc. Am reglat si contragreutatea si antiskating-ul, am schimbat si cablul audio si am pus unul ca lumea, au scazut distorsiunile, dar parca simt ca s-ar mai putea imbunatati. Avand in vedere novitatea mea in domeniul reglajelor dozei am niste intrebari:
-Are sens sa mai frec doza ca sa gasesc un punct mai bun? Sa o dau mai in fata? Sau mai in spate?
-Este vreun pasionat cu experienta care stie ceva despre doza Shure V15 Typ III? M-ar interesa pe ce pick-up-uri s-a pus, mai exact pe cel fel de brate. Ma gandesc ca e posibil ca bratul acesta de Unitra sa fie cam greu pentru doza asta. |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca acum te trage in jos "tabla", adica pick-up-ul  _________________
 |