Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
asc444
Conectat la: 15 Feb 2008 Mesaje: 311
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 3:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-una din poze vad un Akai 630, cred. Esti audiofil sau nu? De ce nu ai scule cu lampi, etc? Numai unitrele alea ma fac sa cred ca nu esti audiofil. Dar poate sunt primite de la parinti, bunici. Oricum, te informez ca un fanatic avea 30 mag, si le-a legat pe toate la un amplif. Iti dai seama, binecuvantat... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 3:37 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
Conectat la: 20 Mar 2009 Mesaje: 385 Locatie: craiova
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
fratele meu...ce ai acolo:))).....cum te mai misti prin casa? )))))..cre ca daca le bagi pe toate-n priza arzi sigurantele la bloc..nu numa` la casa ))))...de vandut nu mai vinzi din ele? |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
djmk1988 a scris: | Am invatat , pot spune , destule de pe acest forum. Dar marlania si jigodismul de acum ma face sa imi fie SILA. Ma pot informa si din alte locuri unde nu se arunca cu rahat in stanga si in dreapta. Asa ca parasesc si eu forumul. Auditii placute si la cat mai multe scule! M. Mario Alexandru. |
Nu stiu daca o sa va mai raspunda...
Eventual incercati cu un mesaj pricat. _________________
 |
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca te hotarasti totusi sa mai dai din ele, mie imi surade cel din poza picture_009_905.jpg, al doilea rand de la stanga la dreapta, sus de tot. Cel cu cadru de lemn si tamburii departati  |
|
Sus |
|
|
Stalin
Conectat la: 18 Sep 2009 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Sep 18, 2009 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
asc444 a scris: | Intr-una din poze vad un Akai 630, cred. Esti audiofil sau nu? De ce nu ai scule cu lampi, etc? Numai unitrele alea ma fac sa cred ca nu esti audiofil. Dar poate sunt primite de la parinti, bunici. Oricum, te informez ca un fanatic avea 30 mag, si le-a legat pe toate la un amplif. Iti dai seama, binecuvantat... | Si cum a legat cele 30 de maguri in amplif , cu o sfoara? Te trezesti ca a pus in paralel toate iesirile magnetofoanelor si le-a bagat in amplif, doar asa , sa vada cum se invart rolele? Si ce muzica redau magurile alea , trasa de pe radio de internet ? _________________ Akai |
|
Sus |
|
|
Stalin
Conectat la: 18 Sep 2009 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Sep 18, 2009 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
asc444 a scris: | . Iti dai seama, binecuvantat... | Aha , binecuvantat esti Doamne , ca MARE ti-e gradina!  _________________ Akai |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 18, 2009 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicu_martin a scris: | Eventual incercati cu un mesaj pricat. |
Evident un MP, adica Mesaj Privat  _________________