FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
mackie hr824

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Dec 16, 2004 6:49 pm    Titlul subiectului: mackie hr824 Raspunde cu citat (quote)

se pare ca sunt cele mai bune monitoare sub 1000 de $ ever, uitati-va pe site , au un raspuns in frecventa perfect linear @1.5 db intre 39 de hz si 22khz si au 250 de w rms fiecare 150 pe bass si 100 pe inalte.

acum vine intrebarea stiti vreun distribuitor mackie in romania?
sau cum sa le iau?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Dec 16, 2004 6:49 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
PopaAdrian

Conectat la: 04 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Dec 17, 2004 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca la S.C. FBS Lines S.R.L.
E o firma din Georgeni. Ei duc si Mackie, nu numai Roland.

Asta e site-ul lor:
www.rolandmusic.ro
Sus
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Dec 21, 2004 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incearca si la www.stage-expert.ro
Sus
dancrisan

Conectat la: 21 Dec 2004

MesajTrimis: Joi Ian 06, 2005 12:38 pm    Titlul subiectului: re: Raspunde cu citat (quote)

mai sunt de luat in seama monitoarele EVENT. de exemplu 20/20bas sunt foarte apreciate.
Mackie nu sunt asha ieftine pe cat crezi tu in Romania. Le gasesti insa mai ieftine in Germania (si daca ai pe cineva acolo, te scoti cu transportul, basca faptul ca-ti poti recupera TVA-ul la ele la granita).
Din pacata in Ro, preturile sculelor sunt cu cel putin 25-30% mai mare ca in tari din UE. Acest lucru mi se pare inacceptabil pentru ca politica de preturi a producatorului este in general de a avea preturi aproximativ egale pentru zone apropiat. Din pacate dealerii de astfel de scule in RO sunt exagerati la cap. pret. Explicatiile lor? Au taxe vamale, cu cat aduc mai multa marfa cu atat mai mult creste pretul transportului etc etc. Puerile si care frizeaza bunul simt.
Sus
xtreme-audiophile

Conectat la: 25 Mar 2004

MesajTrimis: Joi Ian 06, 2005 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
acum vine intrebarea stiti vreun distribuitor mackie in romania?

Media Consult 2000. La etaj 1, in magazinul Muzica.
Aduc si Hafler, daca te va tenta ceva mai "budget"...
Sus
dancrisan

Conectat la: 21 Dec 2004

MesajTrimis: Mar Ian 25, 2005 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am fost eu la Media Consult sa intreb de Hafler. Din pacate nu aveau pe stock dar se pare ca se invart pe la 800-900 eur bucata, ceea din punctul meu de vedere nu prea e budget solution ca sa zic asha.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum