Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 18, 2010 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
La pagina 20-21 a manualului este DESCRIS in detaliu modul de functionare a circuitului de franare, nu e nimic complicat.
Manualul se gaseste aici:http://www.hifiengine.com/manuals/akai/gx-747.shtml
De fapt manualul descrie in amanunt fiecare circuit, este atat de accesibil incat poate fi inteles si de amatori. Rare asemenea manuale. Din pacate nu se mai fac nici aparate, nici manuale de asemenea calitate. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 18, 2010 10:18 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin Mar 19, 2010 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
asc444 a scris: | . Daca doriti va repar si magurile voastre (numai Akai, Revox, Teac, Tascam). Daca il ard constatarea e gratis. | ...La ce baliverne scrii pe aici , nu cred ca se risca nici dracul sa isi dea sculele pe mana ta. Gandirea ta de electrician este prea primitiva pentru a intelege anumite lucruri gandite de ingineri si observ ca pentru tine niste reglaje de calitate se rezuma la noroc. Ai naibii norocosi japonezii astia . Nu vreau sa supar pe nimeni de aici , dar mie aproape toate posturile lui einar mi se pareau tampenii. Ce-i drept , se pricepea omul la maguri dar mai mult la partea mecanica si asta la aparate foarte slabe. |
|
Sus |
|
|
asc444
Conectat la: 15 Feb 2008 Mesaje: 311
|
Trimis: Dum Mar 21, 2010 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi trimiti mesaj pe privat sa-ti dau magul meu la schimb cu ce ai tu, si acum ma faci slab meserias?
Vezi-ti de viata ta. |
|
Sus |
|
|
djmk1988
|
Trimis: Dum Mar 21, 2010 4:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Inseamna ca ma crezi prea prost daca asi accepta asemenea preturi. Sorry. |
|
Sus |
|
|
asc444
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 5:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Revin din nou la acel variabil ce regleaza infranarea. Totusi se refera strict la cat de repede sa inceapa infranarea pe ambele sensuri. Aveam role inegale atunci, e bine sa fie dat cat mai lejer, pe role de 10 inci e bine sa o ia de la 2 min.
Ca o paralela, am zis sa inregistrez un disc pe el, cu una din cea mai tare doza scoasa de technics: eps 532+ ac original. Se aude mai bine ca pe disc. E incredibil. Cu toate ca doza+ac a scos toate inaltele frumoase din disc (pe voce e greu), acesta le-a accentuat perfect. Banda BASF fabricatie 2004. Bias la maxim.
Pt mine magul acesta ramane un miracol. Un cd inreg la fel, eventual, dar asta imbunatateste sunetul radical. Melodia este: Tudor Gheorghe- Valtul Rozelor. |
|
Sus |
|
|
asc444
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 5:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat sa obtin direct din pick-up sunetul din mag, nici o sansa: si am procesoare ultra si de tot felul. Asta i-a sunetul cu totul. Procesoarele corecteaza pe octave. Stiu ca pare incredibil, dar inregistrand un sunet pe acest mag, se aude mai bine. E ceva ce nu se poate face prin corectii acustice. Nu sunt primul ce scrie aceste lucruri. |
|
Sus |
|
|
asc444
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 6:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa nu mai intru cu voi in polemica ca si cu cei de pe softpedia, luati-o ca atare. Cum zicea Einstein: totul e relativ. Daca mergeti cu 80 km/ ora, si trece pe langa voi in acelasi sens o masina cu 160 km/ ora o vedeti trecand pe langa voi cu 80 km/ ora.
Daca mergeti cu 299000 km/ sec, si trece pe langa voi un fascicul de lumina, acesta va trece cu 300000 km/ sec. Adica nu tine cont de ce stiati. |
|
Sus |
|
|
djmk1988
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
Sus |
|
|
Mariusica

Conectat la: 25 Apr 2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista un site specializat pentru asta: http://failblog.org/ , in general se posteaza imagini, dar cred ca pot face o exceptie in cazul asta si sa bage si text...  _________________ "...It's the world's first electronic computer. Right now it's solving mathematical problems for the US Army, but who knows, someday a machine like this will check on your income tax..." :: 1960 promotional film about UNIVAC |
|
Sus |
|
|
|