FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Pioneer CS922

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Soul

Conectat la: 25 Apr 2007

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 8:35 pm    Titlul subiectului: Pioneer CS922 Raspunde cu citat (quote)

V-as ruga o parere, le-a ascultat cineva , daca sunt impecabile merita investitia de 800ron? Multumesc anticipat!

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 8:35 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La ce e acum de nou la banii astia, normal ca s-ar merita, daca sant impecabile.Uite un link de prin lume
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-75326775-bafles-pioneer-cs-922-japoneses-_JM
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.masoportunidades.com.ar/aviso/4099914-baffles-pioneer-cs-922-a-tope-de-linea-impecables
Sus
Soul

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 9:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saptamana trecuta mi-au venit Sansui SP-9000 , am fost placut impresionat de aspectul exterior care aproape ca nu a avut de suferit in urma anilor scursi peste ele, mi-au placut foarte tare mediile care sunt de exceptie, inaltele bune dar basul a lasat de dorit, suna bine pe jazz sau Italo-Disco ascultat din deck-uri Pioneer CT-F, coloreaza sunetul dinamizandu-l intr-un mod care place auzului pe boxele in cauza, ma intreb daca si Pioneer pacatuieste si la ce capitol?

[/img]

Soul

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ambele modele fac parte cam din aceeasi categorie (cred basul de 40cm, dimensiuni aprox identice)

DMX

Conectat la: 22 Apr 2010

MesajTrimis: Dum Mai 02, 2010 7:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am avut si eu doua modele de kenwood vintage , vreau sa spun ca excelau pe medii si inalte insa , la fel ca si la tine basul lasa de dorit .... Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi se pare ca Pioneer-urile alea sunt facute sa placa ochiului doar. Adica care-i treaba cu bass reflex-ul ala scos printre gratii? Si VU-metre pe boxe ca la combinel? Si care este rostul sa ai un difuzor de bas de 40 de cm? Pana se misca paluga aia unul de 20 sau 25 deja a dat drumul la sunet. Eu nu m-as baga.
Sus
Soul

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 10:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate dupa ce am primit poze detaliate am constatat faptul ca basii fusesera schimbati, in concluzie,desi aratau foarte bine, am renuntat a le mai achizitiona.
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 10:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca esti pasionat de boxe Pioneer vintage iti recomand seria HPM, eu am luat niste HPM-100 si sunt excelente.
Sus
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Soul - ai facut f bine. Incintele acelea sunt de la mama lor cam mici pentru basi de 15", si este extrem de probabil ca difuzorul inlocuitor sa presteze deficitar la acest capitol. Plus probleme de acordaj BR.
Mariusica

Conectat la: 25 Apr 2005

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 12:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumoase si CS922 si HPM-100 si Sansui-urile. Sa le stapaniti sanatosi ! De mult vreau sa ascult un model din asta de Sansui cu multe difuzoare si n-am avut ocazia.

@24fret vu-metrele pe boxe sunt mai degraba sa-ti arate cand le tii in clippping iar "bass reflex-ul printre gratii" este ca sa nu intre soricei acolo Laughing

Un alt model de Sansui care mi-a starnit curiozitatea este:

http://www.classicsansui.net/images/Literature/Speakers/SF2.jpg
http://www.classicsansui.net/images/Literature/Speakers/SF2%203.jpg
http://www.classicsansui.net/images/Literature/Speakers/SF2%204.jpg

Daca l-a ascultat cineva de pe forum ar fi super sa ne spuna impresii.

"...It's the world's first electronic computer. Right now it's solving mathematical problems for the US Army, but who knows, someday a machine like this will check on your income tax..." :: 1960 promotional film about UNIVAC
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum